Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah bu gitme gelmeler kızın huzurunu kaçırmaz onlarıda işi çok zor maddi problem falan bir şeklde
aşılıyo ama böyle kaynana sorunu falan oldumu aşmak biraz zor oluyo

ayy siteye giremeddimm bir türlüü yaaa

esranın evet nurcik sıkıntıları devam ediyoo amaa annesi istanbula tamamen taşınıyomuşş yani esramda sık sık annesine gelecek
evet istanbula taşınabilirmişş banada söyledii..hayırlısı olsun inşallahh bundan sonra güler yüzü

merhabayın kızlarrrr öldüm yaaa mutfağımı temizledim balkonuma su döktüm evimi sildim süpürdüm
bugün hava çok güzel yaaaaaaa
ohh mis gibi olmuşturr evin hava güzel olunca insanın temizlik yapası geliyo dimi:97:

kızlar haziran annelerinde ilk doğum olmuş çok heyecan yaptım
32. haftada kızın suyu gelmiş bebek 1500 gr doğmuş küvözdeymiş annesi süt sağıp götürüyomuş

yazıkk yaaa inşallah sağ salim alır kucağına annesii..sen şimdi bunları düşünüp moralini bozma canımm

merhabayın kızlarrrr öldüm yaaa mutfağımı temizledim balkonuma su döktüm evimi sildim süpürdüm
bugün hava çok güzel yaaaaaaa

ohh ne güzell temizlemişsin heryeri benim evimde temizlikkk diye bağırıyooo şu havalar tam ısınsa hemencik başlayacam bahar temizliğine hiç içime sinmiyo böle :84: demek hava güzel ben şuan işteyim ve ayaklarım donduu üşüyorumm

kızlar haziran annelerinde ilk doğum olmuş çok heyecan yaptım
32. haftada kızın suyu gelmiş bebek 1500 gr doğmuş küvözdeymiş annesi süt sağıp götürüyomuş

inşallahh sağlıcakla kucağına alır annesii biraz erken dünyaya gelmek istemiş sağlıklı olsunda erkende olsa elden bişey gelmez canım içini ferah tut..

aslında esra aydınada taşınabilirz dedi..eşi istiyormuş buraları bende dedim bizim 2.ci kat kiralık olurda gelirseniz size ayırırız dedimm:)) sanada burdan iş buluruz sen işe gidersin bende yiğite bakarım dedimm ..hayal etmesi bile güzell keşke gelse burada istanbula göre daha ucuzluk var eşiyle beraber çalışsa gül gibi geçinip giderlerde ama işte

Son düzenleme:
yok moralim bouzlmadı şaşırdım hep doğum hayal gibi geliyodu birden ne kadar yakın olduğunu hissettim
adını yaman koymak istiyodu adı gibi yaman çıktı beklemedi içerde

mis gibi olmuş evin ne güzel ist. kapalı bugün
walla öle oldu ablammm her yeri sildim süpürdümmm çamşaırlarımda yıkanıyo birazdan asarım balkonaaa
güneşi gördüm kendimi temziliğe verdim walla nurcikkk

nese cnm sende yaparsın merak etmeeee gün mü bitiyoooo sankiiii

ayy sen böle söyleyince bende hayal ettim ne iyi olurdu her iki hanede neşe dolardıı

ist.da hayat çok pahalı gerçekten işini gücünü ayarlamadan toparlanıp gelmek büyük cesaret işi

slmmmm kıslarrr benn geldimmmmmmm dün doktoraaaa gıttım doktor klomen verdi veee bu ayy aşılamaaa yapacazz dediiiii

ayy sen böle söyleyince bende hayal ettim ne iyi olurdu her iki hanede neşe dolardıı
hemde nasıll iyi olurdu bizim tanıdık belediye başkanımız var esra için konuşurdukk yeğenlerini hep işe aldı esrayada bir iş ayarlardık valla:87:
slmmmm kıslarrr benn geldimmmmmmm dün doktoraaaa gıttım doktor klomen verdi veee bu ayy aşılamaaa yapacazz dediiiii
hoşgeldinn...demek aşılamaya geçtiniz hade bakalımm hayırlı olsun inşallah masalın bu aya göbüşüne konuverir

selamm nerelerdesin sen bakimmm

demek aşılama başlanıcakk inşallahh sonuçların güzell olurr
doktorun kim senin bu arada nereye gidiyon benim doktorum aşılamadan önce kendisi olması için çırpınıyo ama boş çırpınış gibi

neden boş çırpınışş aşılamayı düşünmediğindenmi yoksa doktorundan menun olmadığın içinmi

inşallahhh kuzummmmm hayırln bakalımmmmmmmm

neden boş çırpınışş aşılamayı düşünmediğindenmi yoksa doktorundan menun olmadığın içinmi

yoo doktorumdan memnunum boş çırğınıl dediğim yani benşm bebelerimin gelmeye niyeti yok boşuna bekliyos gibi onu demek istedim benim bebelerim para harcayacaz öle gelecekk pahalı bebekler

cnmmm inankii misafirr hastanee o buuu derkenn gelmeyee vakitt olmuyoo bazendeee geliyorumm azdıklarınızıı okuyup çıkıyorum çünküü kimse olmuyoooo
benim doktor 2 kere aşılama yapılmış ama o zmn spermlerr düşükmüşi şimdi şansımız daha yüksek dedii bana dedikii isterr 4 ayy beklıyelımmi ama sonra 5sene beklemişsin gücün dolmaa noktasındasın aşılamaa yapalaımmm bebeğe bi adım daha yaklaşalım dedi ve bu ayın 10 daa en geç olucammm inşallahhh...

Son düzenleme:
yoo doktorumdan memnunum boş çırğınıl dediğim yani benşm bebelerimin gelmeye niyeti yok boşuna bekliyos gibi onu demek istedim benim bebelerim para harcayacaz öle gelecekk pahalı bebekler

bizim bebeler değerli olacak bacım pırlanta gibi

ben artık çıkayım adamlar gelmek üzere görüşürüz
güle güle canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…