taşınması şimdilik zor ama sık sık annesine geleceğini biliyorum.eşi annesini bırakmıyo anneside istanbula gelmiyo zaten o yüzden şuanlık taşınma olayı görünmüyo.aslında 4 tane mi ne kaynı burdaymış görümcesi burdaymış ama kaygana ıhhh diyomuşş
evet istanbula taşınabilirmişş banada söyledii..hayırlısı olsun inşallahh bundan sonra güler yüzüayy siteye giremeddimm bir türlüü yaaa
esranın evet nurcik sıkıntıları devam ediyoo amaa annesi istanbula tamamen taşınıyomuşş yani esramda sık sık annesine gelecek
ohh mis gibi olmuşturr evin hava güzel olunca insanın temizlik yapası geliyo dimi:97:merhabayın kızlarrrr öldüm yaaa mutfağımı temizledim balkonuma su döktüm evimi sildim süpürdüm
bugün hava çok güzel yaaaaaaa
kızlar haziran annelerinde ilk doğum olmuş çok heyecan yaptım
32. haftada kızın suyu gelmiş bebek 1500 gr doğmuş küvözdeymiş annesi süt sağıp götürüyomuş
merhabayın kızlarrrr öldüm yaaa mutfağımı temizledim balkonuma su döktüm evimi sildim süpürdüm
bugün hava çok güzel yaaaaaaa
kızlar haziran annelerinde ilk doğum olmuş çok heyecan yaptım
32. haftada kızın suyu gelmiş bebek 1500 gr doğmuş küvözdeymiş annesi süt sağıp götürüyomuş
yok moralim bouzlmadı şaşırdım hep doğum hayal gibi geliyodu birden ne kadar yakın olduğunu hissettimevet istanbula taşınabilirmişş banada söyledii..hayırlısı olsun inşallahh bundan sonra güler yüzü
ohh mis gibi olmuşturr evin hava güzel olunca insanın temizlik yapası geliyo dimi:97:
yazıkk yaaa inşallah sağ salim alır kucağına annesii..sen şimdi bunları düşünüp moralini bozma canımm
adını yaman koymak istiyodu adı gibi yaman çıktı beklemedi içerdeohh ne güzell temizlemişsin heryeri benim evimde temizlikkk diye bağırıyooo şu havalar tam ısınsa hemencik başlayacam bahar temizliğine hiç içime sinmiyo böle :84: demek hava güzel ben şuan işteyim ve ayaklarım donduu üşüyorumm
inşallahh sağlıcakla kucağına alır annesiibiraz erken dünyaya gelmek istemiş sağlıklı olsunda erkende olsa elden bişey gelmez canım içini ferah tut..
walla öle oldu ablammm her yeri sildim süpürdümmm çamşaırlarımda yıkanıyo birazdan asarım balkonaaamis gibi olmuş evin ne güzel ist. kapalı bugün
güneşi gördüm kendimi temziliğe verdim walla nurcikkkevet istanbula taşınabilirmişş banada söyledii..hayırlısı olsun inşallahh bundan sonra güler yüzü
ohh mis gibi olmuşturr evin hava güzel olunca insanın temizlik yapası geliyo dimi:97:
yazıkk yaaa inşallah sağ salim alır kucağına annesii..sen şimdi bunları düşünüp moralini bozma canımm
ohh ne güzell temizlemişsin heryeri benim evimde temizlikkk diye bağırıyooo şu havalar tam ısınsa hemencik başlayacam bahar temizliğine hiç içime sinmiyo böle :84: demek hava güzel ben şuan işteyim ve ayaklarım donduu üşüyorumm
inşallahh sağlıcakla kucağına alır annesiibiraz erken dünyaya gelmek istemiş sağlıklı olsunda erkende olsa elden bişey gelmez canım içini ferah tut..
aslında esra aydınada taşınabilirz dedi..eşi istiyormuş buraları bende dedim bizim 2.ci kat kiralık olurda gelirseniz size ayırırız dedimm:)) sanada burdan iş buluruz sen işe gidersin bende yiğite bakarım dedimm ..hayal etmesi bile güzell keşke gelse burada istanbula göre daha ucuzluk var eşiyle beraber çalışsa gül gibi geçinip giderlerde ama işte
aslında esra aydınada taşınabilirz dedi..eşi istiyormuş buraları bende dedim bizim 2.ci kat kiralık olurda gelirseniz size ayırırız dedimm:)) sanada burdan iş buluruz sen işe gidersin bende yiğite bakarım dedimm ..hayal etmesi bile güzell keşke gelse burada istanbula göre daha ucuzluk var eşiyle beraber çalışsa gül gibi geçinip giderlerde ama işte
slmmmm kıslarrr benn geldimmmmmmm dün doktoraaaa gıttım doktor klomen verdi veee bu ayy aşılamaaa yapacazz dediiiii
hemde nasıll iyi olurdu bizim tanıdık belediye başkanımız var esra için konuşurdukk yeğenlerini hep işe aldı esrayada bir iş ayarlardık valla:87:ayy sen böle söyleyince bende hayal ettim ne iyi olurdu her iki hanede neşe dolardıı
hoşgeldinn...demek aşılamaya geçtiniz hade bakalımm hayırlı olsun inşallah masalın bu aya göbüşüne konuverirslmmmm kıslarrr benn geldimmmmmmm dün doktoraaaa gıttım doktor klomen verdi veee bu ayy aşılamaaa yapacazz dediiiii
kız nezamandır uğramıyodun hadi hayırlısı cnm benim dilerim bu sefer meleğin seninle olurrrrr
slmmmm kıslarrr benn geldimmmmmmm dün doktoraaaa gıttım doktor klomen verdi veee bu ayy aşılamaaa yapacazz dediiiii
neden boş çırpınışş aşılamayı düşünmediğindenmi yoksa doktorundan menun olmadığın içinmiselamm nerelerdesin sen bakimmm
demek aşılama başlanıcakk inşallahh sonuçların güzell olurr
doktorun kim senin bu arada nereye gidiyon benim doktorum aşılamadan önce kendisi olması için çırpınıyo ama boş çırpınış gibi
hemde nasıll iyi olurdu bizim tanıdık belediye başkanımız var esra için konuşurdukk yeğenlerini hep işe aldı esrayada bir iş ayarlardık valla:87:
hoşgeldinn...demek aşılamaya geçtiniz hade bakalımm hayırlı olsun inşallah masalın bu aya göbüşüne konuverir
neden boş çırpınışş aşılamayı düşünmediğindenmi yoksa doktorundan menun olmadığın içinmi
selamm nerelerdesin sen bakimmm
demek aşılama başlanıcakk inşallahh sonuçların güzell olurr
doktorun kim senin bu arada nereye gidiyon benim doktorum aşılamadan önce kendisi olması için çırpınıyo ama boş çırpınış gibi
yoo doktorumdan memnunum boş çırğınıl dediğim yani benşm bebelerimin gelmeye niyeti yok boşuna bekliyos gibi onu demek istedim benim bebelerim para harcayacaz öle gelecekk pahalı bebekler
güle güle canım kolay gelsinben artık çıkayım adamlar gelmek üzere görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?