Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gunaydınnnnn kıslarr nasılsınızzzzzzzzzzzzz

melikemmm nasılsınnnnnn senınlee karşılaşmayalı çok olduuuuuuuuu ...

Sabah Şerifleriniz Hayır .....

Gününüz Aydın .....

Her Şey Gönlünüzce Olsun Canlar ....

geçmişe ecicik bakabildim
tuğbişşşşşşşş bu günlerde seni daha iyi görüyorum biraz azaldı sanırım canım bulantıların gerçekten iiy olur azalsın artık beaaa kız anası olacan demekki vay yavrumun haline anasına bak kızını al derler ya sayende kimseler bakmıcak kıza çatlak ananın xçatlax kızı diye

ipek yoğurt yememi söylemişsin yoğurdu bol yemeye çalışıyorum zaten benim kabızlığa sadece yoğurt iyi geliyor canım sanırım iyi bakteri üretimini yoğurt vücudun her alanında sağlıyorrrrrrrr güzellll

nurcikim sağol canımmmmmm allahtan bel fıtığı deilmişim amaaaaaaaa canım çıktı valla dört gün bağırdım resmen kıpırdattıklarında
dohtor iğne kasgevşetici hap krem felan verdi onları kullanıyorum işteeeee
bu arada kökü kullanmıcam 10 gün düzenli kullandım yeter heralde okadar şimdide fitil antbiyotik felan verdi jinekolog onları kullanıyorum

sevooooo nurayyyyyyy papatyaaa durummmmmmm asiiiiiii sevdamceeee relixxxxxx yeteeerrrrr tostiiii melikeee guzuuuuu hepiniz sağolun bacılarım geçmişe fazla bakamadım

ben kaçar kızlarrrr ders zamanı bana zihin açıklığı dileyinnnnnnn olarmııııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…