Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oooo iyi hadi baaaakkkk yine iyisinnnnn

öyle canım aynı binadayız ya saolsun arada çağırır böyle eltim ben ve yengemiz aynı binadayız bugünde alışverişe gittik geç geldik yemk yapcam falan diyince gelin bizde yiyelim dedi yok falan dedim ama işimede geldi açıkcası

çatladım gülmekten ilahi giderken güldürdün bizi

iyi walla cnm aynı binadaymışn ne güzel oh gidin yiyin afiyet olsun

[QUOTE=duru81;18917

tarfilcim hoşgeldin canım nasılsın

iyim durucum çok şükür 10 gündür uğraşıyodum ama beceremedim sağolsun nurcik yenge halletti ve size kavuşabildim sende iyisindir umarım canımmm

kızalr ne konuşmuşsunuz yaaaaaaaaaaa gözüm korktu

hoşgeldin serapçım özledik seni valla hadi gözün aydın canım evine ve erine kavuştunn :92:
melike resm,i koydu ama yine koyar merak etme canım senin olduğun bi zamanda
sağol canım bende özledim sisi evet kavuştuk kocişle baya bi özlem giderdik belki bu manayla tutar belki dedim ama nerde bende o şans

sağol datlum amin inşallah kimseyi ayırmasın zormuş ciddeen aman kafa dinlerim biraz diyodum ama öyle olmuyomuş neyse bu arada sanada geçmiş olsun fıtık ciddi bişey ilerde başına iş açmaktansa önlemini al bence canım he birde eline sağlık klozet takımı çok güzel olmuş valla bende yapçam özendim ama bişe sorcam bacım altı kayıyormu malum yerler fayansya ona nası bi çözüm buldun

bu arada iyi akşamlar herkese gerçi pek kimse yok papatyadan başka meraba papatya nasılsın biz bizeyiz sanırım herkes nerde aceba

ne vurmayım yaa ağzımın değil her yanımınsuyu aktı sağol canımm allah gönlüne göre versin..
kız ne gülüyon ben ciddi söledim
eğer bebeğim gerçekten kız ise kimse pıtısını yemesin kız pıtıyı gerçekten anneden alırmış kii benimkide mübarek başka bi şey yani söletme beni kızın pıtısını yiyim diyen benimkini görse vaz geçer yapar gider

üç aydır evde çüürüdüm zaten gezmedim çok kız bi arkadaşa attım kendimi akşama kadar lak lak işte.. sağol bebeğimmmmm
senindegözün aydın beben testten geçmiş haberim yoktu gerçine testiydi ama şükür sonuçiyiyse ne olduğuda önemli değil zaten

günaydın kızlar
ben dün spor salonuna yazıldım yıne kalam 5 kılo sporsuz gitmeyecek biraz daha gideyim bakalım inş. şu 5 kıloda giderde 8 yıl önceki kıloma kavuşurum

hade bakalım gözün aydın canım birde şu gaz olayıda geçerse tam olacakk
saol gardaşım inşalahh quuzmmm yaaaa
aplammm tamam dr a sorarım mutlaka
aplam ben şimdii soğanın aşırısından baklagillerr gazlı içecekler herşeyden uzajk duruyorum başka neler gaz yaparr
saol bidenmm
çok geçmiş olsun quuzmm ya aman dikkat et
ohhh kocişlee barışılmış gezmelere gidilmişş maşalahhhhhhhhhhhhh
bu arada iyi akşamlar herkese gerçi pek kimse yok papatyadan başka meraba papatya nasılsın biz bizeyiz sanırım herkes nerde aceba
datlımmm yazdım emme görmemişsin kanımca nasılsın bakımm ne var ne yokk canım benimmmm

bende didiydim pıtısını yiyim dieee:))
ohh kafan dağılmış aplam iyi yapmışsın o zaman insan kendini ii hissediyoo
kalça çıkığı testi quzumm çok şükür bi problem yokmuşş
kıı kıs halaya çekermiş var mı halaa
Günaydın kızlar herkesler iyidir umarım

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

günaydınn şekerlerrrrrrrrrrrr

slm şekerlerr biz aşıdan geldikkkkk 3 tane vurdularr tam yunus paşa uyuyor ben uyumadım sürekli kontreol ediyorum paşayı ateş yapabilirmişşş
siz nasılsıız bakımm
duru aplaa bence kanımcaa sölemesi ayıp ben inanılmaz gazlıyımm nprmalde böle değildimm ama ne yapıyor bu kadar gazı bilmiyorum doğal olarak bende geçiyor direkkkk

canımmm ya ne zordur aşıdan sonra bebişle iğlibmek kzucuklarım yaaaaaa sana kolay gelsinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…