evet canım aynen öle zor zaman yemeği
yengem yine aradı gelin diye gideriz artık makarnada yapmıycam yarına kaldı
oooo iyi hadi baaaakkkk yine iyisinnnnn
çıkmadan bu fıkrayı paylaşmak istedimm
Huriye, Nuriye ve Düriye :)
Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır.
Bir gün Huriye..., Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye "Ay kusura bakmayın unuttum birer kahve yapayım da içelim!" der.
Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra Düriye "Size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim" der ve yapar getirir.
Bizimkiler de yine ses itiraz yok.
Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar ve yolda bastonları ile tin tin yürürken aralarında şu konuşma geçer.
Huriye: - Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi; ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi!
Nuriye: - Kııız, Düriye'yi ne zaman gördün?... :))
öyle canım aynı binadayız ya saolsun arada çağırır böyle eltim ben ve yengemiz aynı binadayız bugünde alışverişe gittik geç geldik yemk yapcam falan diyince gelin bizde yiyelim dedi yok falan dedim ama işimede geldi açıkcası
iyi walla cnm aynı binadaymışn ne güzel oh gidin yiyin afiyet olsun
çıkmadan bu fıkrayı paylaşmak istedimm
Huriye, Nuriye ve Düriye :)
Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır.
Bir gün Huriye..., Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye "Ay kusura bakmayın unuttum birer kahve yapayım da içelim!" der.
Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra Düriye "Size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim" der ve yapar getirir.
Bizimkiler de yine ses itiraz yok.
Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar ve yolda bastonları ile tin tin yürürken aralarında şu konuşma geçer.
Huriye: - Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi; ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi!
Nuriye: - Kııız, Düriye'yi ne zaman gördün?... :))
sağol canım bende özledim sisi evet kavuştuk kocişle baya bi özlem giderdik belki bu manayla tutar belki dedim ama nerde bende o şanshoşgeldin serapçım özledik seni vallahadi gözün aydın canım evine ve erine kavuştunn :92:
melike resm,i koydu ama yine koyar merak etme canım senin olduğun bi zamanda
sağol datlum amin inşallah kimseyi ayırmasın zormuş ciddeen aman kafa dinlerim biraz diyodum ama öyle olmuyomuş neyse bu arada sanada geçmiş olsun fıtık ciddi bişey ilerde başına iş açmaktansa önlemini al bence canım he birde eline sağlık klozet takımı çok güzel olmuş valla bende yapçam özendim ama bişe sorcam bacım altı kayıyormu malum yerler fayansya ona nası bi çözüm bulduniyi pazarlar hanımlar
serap gözün aydın kocişe kavuşmuşsun Allah ayırmasın bir daha
sevo senin eşinden aynısı bende de var bacım ...onlar bizim gibi kafasına takmıyorlar üstünde durmuyorlar bizim gibi.. ben lafını açıncaa kapatıyor hemenumursamazlığı yüzünden bizimde tartışmalarımnız oluyor
havvacım yaşadıklarını okudum ve çok üzüldümm Allah bir daha yaşatmasın canımm hani derler ya vardır herşeyde bir hayır gerçekten öyle bizim şer sandıklarımızda da vardır bir hayır ..Allah daha büyük dertler vermesin ..dualrımızı tez zamanda kabul etsin
gardaşım çok büyük geçmiş olsunn ...kendini suçlamışsınnsen istermisin böyle olsun her anne gibi sende titriyorsun evladının üstüne ..hem yeni yeni tecrübeler edeineceksin.. ilerde bizimde olursa bebelerimiz senden tüyolara alıcazz
kamerr belin tutulmuş çok geçmiş olsun canım varsa evde kas gevşeytici merhem eşin bir güzel sürüp masaj yapsın ağrıyan yere ..bel ağrısı çok kötüdürrbende de fıtık var hemde 3 yerden bu yüzden ameliyat şart diyo doktorlar ama korkuyorumm amliyattan işte
ne vurmayım yaa ağzımın değil her yanımınsuyu aktıyine yaptın yapacağınıı güldürdünn benii sen çok yaşa
len ne kafama vurup duruyonn kargolaytayım sanada annemmm
benden sipariş alana yanında dolmalar bedavaaa bundan sonra pazarlığımı böyle yapacamm
üç aydır evde çüürüdüm zaten gezmedim çok kız bi arkadaşa attım kendimi akşama kadar lak lak işte.. sağol bebeğimmmmmoy urban olurum beea seni yaradanaa quuzm benimmmmmmm
teyy teyyyy hehehehehe ben biliyodum zatiii kıs ben onun pıtısını yerimmmm yavv maşalah aplam Rabbim analıbabalı büyütsün sağlıkla al kucağın ainşalahhhhhhhhhhh
dinlen kıss yorma bu kadar kendini çok ta gezmeeee delüüümmmmmm
şekerler çok geçmişe bakamadımmm nabersiniz biz yeni geldikkkk çok şükür bişi çıkmadııı kalça testimiz temizzz
karnı çok gurulduyordu elimle bile hisediyordum elim hareket ediyordu normaldedii duruu aplaa nurse harvey miydi önerdiğin şuruppp
şimdi baktım netten de dr da bunu önerdii ne dersin quzu alıyım mııı almadan da geçmiyo gazı şimdi gazı içinn günlük kimyon içiyorum anason rezene yada sütmax
akşam yatarkende dereotu napım quuzm yaa
canımm allah razı olsundr kesin değil ama gibi dedi sağlıklı hayırlı olsunda ne olursa olsun bir an önce netleşmesini istiyorumhemen alış veriş yapayımallah ennnn ennnnennnnnnnnnnnnn kısa zamanda hayırlı ve sağlıklıo bebekler çifter çifter nasip etsin vee inşallah edecekk ben gönülden inanıyorumm
gül yüzlüm gül sen ne gülmicen allah hayat boyu güldürsün senin tüm arkadaşlaerımın içinizdede benim yüzümüüü...TUBİŞŞŞ naptın ettin yine güldürüdün beniiiiiiiiiiiiiiiiisen de bakem hala kararlımısın kızımın pıtısını yemeye kararlıyım dersen benim erbatın resmini yollıcam iyi düşün bak
sen nerdesin asıl nasılsın eşin geldimi evine geçtinmi iyimisin anlat bakalım neşer yaptınbu arada iyi akşamlar herkese gerçi pek kimse yok papatyadan başka meraba papatya nasılsınbiz bizeyiz sanırım herkes nerde aceba
saol gardaşım inşalahh quuzmmm yaaaahade bakalım gözün aydın canım birde şu gaz olayıda geçerse tam olacakk
aplammm tamam dr a sorarım mutlakacanım yunus sınavı geçmiş çok sevindim
sap simplex adı canım yalnız çok etkili kesinlikle doktora sorup kullan damla sayısı önemli
melike gaz yapıcı yiyecek yeme dikkat ediyosundur mutlaka ama biraz daha dikkatli ol canım
tarfilcim hoşgeldin canım nasılsın
nurcik yaptınmı dolmaları
saol bidenmmmerhaba kızlarrrrryemeğimi sağolsun annem koyduuuu ablam annem vardı güzelce oturdukkk faranjit olmuşum kızlarrrr sigaradan tozdan çok çabuk etkilenir oldum sonzamanlar
MELİKEEE testiniz temiz çıkmış cnm gözün aydın olsun .....
TUBİŞŞŞ naptın ettin yine güldürüdün beniiiiiiiiiiiiiiiii
datlımmm yazdım emme görmemişsin kanımca nasılsın bakımm ne var ne yokk canım benimmmmbu arada iyi akşamlar herkese gerçi pek kimse yok papatyadan başka meraba papatya nasılsınbiz bizeyiz sanırım herkes nerde aceba
bende didiydim pıtısını yiyim dieee:))ne vurmayım yaa ağzımın değil her yanımınsuyu aktısağol canımm allah gönlüne göre versin..
kız ne gülüyon ben ciddi söledim
eğer bebeğim gerçekten kız ise kimse pıtısını yemesin kız pıtıyı gerçekten anneden alırmış kii benimkide mübarek başka bi şey yani söletme beni kızın pıtısını yiyim diyen benimkini görse vaz geçeryapar gider
üç aydır evde çüürüdüm zaten gezmedim çok kız bi arkadaşa attım kendimi akşama kadar lak lak işte.. sağol bebeğimmmmm
senindegözün aydın beben testten geçmiş haberim yoktu gerçine testiydi ama şükür sonuçiyiyse ne olduğuda önemli değil zaten
canımm allah razı olsundr kesin değil ama gibi dedi sağlıklı hayırlı olsunda ne olursa olsun bir an önce netleşmesini istiyorumhemen alış veriş yapayımallah ennnn ennnnennnnnnnnnnnnn kısa zamanda hayırlı ve sağlıklıo bebekler çifter çifter nasip etsin vee inşallah edecekk ben gönülden inanıyorumm
gül yüzlüm gül sen ne gülmicen allah hayat boyu güldürsün senin tüm arkadaşlaerımın içinizdede benim yüzümüüü...sen de bakem hala kararlımısın kızımın pıtısını yemeye kararlıyım dersen benim erbatın resmini yollıcam iyi düşün bak
sen nerdesin asıl nasılsın eşin geldimi evine geçtinmi iyimisin anlat bakalım neşer yaptın
Günaydın kızlar herkesler iyidir umarım
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
slm şekerlerr biz aşıdan geldikkkkk 3 tane vurdularr tam yunus paşa uyuyor ben uyumadım sürekli kontreol ediyorum paşayı ateş yapabilirmişşş
siz nasılsıız bakımm
duru aplaa bence kanımcaa sölemesi ayıp ben inanılmaz gazlıyımm nprmalde böle değildimm ama ne yapıyor bu kadar gazı bilmiyorum doğal olarak bende geçiyor direkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?