Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ayaklarını sıcak tutman gerek oda gaz yapar süt ve süt ürünleri gaz yapar, yeşilliklerden benim bildiğim yaprak sarmadaki yaprak gaz yapar ıspanak gaz yapar brokoli karnıbahar baklagilleri zaten biliyosun portakal gaz yapar aklıma gelenler bunlar bende çok zorlanmıştım bol bol tavuk balık pirinç pilavı makarna çorba içmiştim emzirdiğin içinde çabuk kilo veriyosun ben tahin helvada yedim süt için
bir de booolll boooll suuuuuuu içtim

allah zihin açıklıı verssin kamerim

günaydın kızlarrrrr nasılsınız
ipek odanız çok güzel olmuş bebişinde hayırlısıyla içinde olsun güle güle kullanın

rabbim zihin açıklığı versin canımmm

canım süper olmuş Ömerciğin odası ellerinize sağlık iyi - sağlıklı günlerde kullanın inşallah

ipeğim allah iyi günlerde güle güle kullanmanı nasip etsin canım çok güzel

günaydın kızlarrrrr nasılsınız
ipek odanız çok güzel olmuş bebişinde hayırlısıyla içinde olsun güle güle kullanın

sağolun teyzeleri darısı başınıza inşallah sizin bebişlere daha da güzelleri olsun biz kalıcı olması için
süslü püslü yaptırmadık inşallah sizlerin ki bebişler için olan süslülerden olsun

aminnn canım allah herekese nasip etsin inşalalh
canım çok hoş daha nasıl süsleyecektiniz ben çok beğendim

iyi sayılırım canım bende sağol idare ediyorummm

günaydın ipekimm
canım benim daha iyi ol inşalahhh
gunaydınnnnn kıslarr nasılsınızzzzzzzzzzzzz

melikemmm nasılsınnnnnn senınlee karşılaşmayalı çok olduuuuuuuuu ...
canım çok şükür çikin sen nasılsın özlettin beaa
aplamm çok güsel güle güle kullansın paşan inşalahh maşalahh
aplamm aynen senin beslendiğin gib besleniyorum süt ürürnlerindensadece kaşar yiyorum yoğurt yemiyorum ssütü arada içiyorumm aff yaa çok zorrrr
güzel günlerde kulanın inşş

aminnnnnnn

şekerler ben yarın duaya gelemicemm duayı unutmatyın olarmı birde okuyanlar lütfen bildirsin banaa çok öptümmmmmmmmm

herkese merhabalarrr
kankimm ömerciğin odası gerçekten çok hoş olmuş eşimede gösterdim :)) oda çok beğendi :) güle gülee büyüsün ömerim içinde

kıss tubii Allah seni çatlakss anne etsin emii bir orası kalmıştı göstermediğimiz yakında onuda göstersek tam olacak yaneee
kamer bacıı Allah zihin açıuklığı versin canım

sütüde içme derim sütde acaip gaz yapar
birde yunusu kucağı al gezdir hareket ettiği için gazı çıkacaktır
ne yapalım cnaım acık sabretcen oyyy yirim yunusuuuuu

nabersin nurcikim

sütüde içme derim sütde acaip gaz yapar
birde yunusu kucağı al gezdir hareket ettiği için gazı çıkacaktır
ne yapalım cnaım acık sabretcen oyyy yirim yunusuuuuu

nabersin nurcikim
iyilik güzellik ne olsun canım sen nasılsın bu arada yedinizmi içli köfteleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…