slm şekerlerr biz aşıdan geldikkkkk 3 tane vurdularr tam yunus paşa uyuyor ben uyumadım sürekli kontreol ediyorum paşayı ateş yapabilirmişşş
siz nasılsıız bakımm
duru aplaa bence kanımcaa sölemesi ayıp ben inanılmaz gazlıyımm nprmalde böle değildimm ama ne yapıyor bu kadar gazı bilmiyorum doğal olarak bende geçiyor direkkkk
geçmişe ecicik bakabildim
tuğbişşşşşşşş bu günlerde seni daha iyi görüyorum biraz azaldı sanırım canım bulantıların gerçekten iiy olur azalsın artık beaaakız anası olacan demekki vay yavrumun haline anasına bak kızını al derler ya sayende kimseler bakmıcak kıza çatlak ananın xçatlax kızı diye
ipek yoğurt yememi söylemişsin yoğurdu bol yemeye çalışıyorum zaten benim kabızlığa sadece yoğurt iyi geliyor canım sanırım iyi bakteri üretimini yoğurt vücudun her alanında sağlıyorrrrrrrr güzellll
nurcikim sağol canımmmmmm allahtan bel fıtığı deilmişim amaaaaaaaa canım çıktı valla dört gün bağırdım resmen kıpırdattıklarında
dohtor iğne kasgevşetici hap krem felan verdi onları kullanıyorum işteeeee
bu arada kökü kullanmıcam 10 gün düzenli kullandım yeter heralde okadar şimdide fitil antbiyotik felan verdi jinekolog onları kullanıyorum
sevooooo nurayyyyyyy papatyaaa durummmmmmm asiiiiiii sevdamceeee relixxxxxx yeteeerrrrr tostiiii melikeee guzuuuuu hepiniz sağolun bacılarım geçmişe fazla bakamadım
ben kaçar kızlarrrr ders zamanı bana zihin açıklığı dileyinnnnnnn olarmııııı
canım süper olmuş Ömerciğin odasıEki Görüntüle 185931 Eki Görüntüle 185932 Eki Görüntüle 185933 kızlAR merak ettiğiniz için ekledim bebeğin odasını
günaydın hoşgeldin aplacımm
ssaol aplam yaa çok şükür şimdilik bi problem yokk
Rabbim sizlerede göstersin bugünleri inşalahh
geçmişe ecicik bakabildim
tuğbişşşşşşşş bu günlerde seni daha iyi görüyorum biraz azaldı sanırım canım bulantıların gerçekten iiy olur azalsın artık beaaakız anası olacan demekki vay yavrumun haline anasına bak kızını al derler ya sayende kimseler bakmıcak kıza çatlak ananın xçatlax kızı diye
ipek yoğurt yememi söylemişsin yoğurdu bol yemeye çalışıyorum zaten benim kabızlığa sadece yoğurt iyi geliyor canım sanırım iyi bakteri üretimini yoğurt vücudun her alanında sağlıyorrrrrrrr güzellll
nurcikim sağol canımmmmmm allahtan bel fıtığı deilmişim amaaaaaaaa canım çıktı valla dört gün bağırdım resmen kıpırdattıklarında
dohtor iğne kasgevşetici hap krem felan verdi onları kullanıyorum işteeeee
bu arada kökü kullanmıcam 10 gün düzenli kullandım yeter heralde okadar şimdide fitil antbiyotik felan verdi jinekolog onları kullanıyorum
sevooooo nurayyyyyyy papatyaaa durummmmmmm asiiiiiii sevdamceeee relixxxxxx yeteeerrrrr tostiiii melikeee guzuuuuu hepiniz sağolun bacılarım geçmişe fazla bakamadım
ben kaçar kızlarrrr ders zamanı bana zihin açıklığı dileyinnnnnnn olarmııııı
Sabah Şerifleriniz Hayır .....
Gününüz Aydın .....
Her Şey Gönlünüzce Olsun Canlar ....
canım süper olmuş Ömerciğin odasıellerinize sağlık iyi - sağlıklı günlerde kullanın inşallah
ipeğim allah iyi günlerde güle güle kullanmanı nasip etsin canım çok güzel
günaydın kızlarrrrr nasılsınız
ipek odanız çok güzel olmuş bebişinde hayırlısıyla içinde olsun güle güle kullanın
sağolun teyzeleri darısı başınıza inşallah sizin bebişlere daha da güzelleri olsun biz kalıcı olması için
süslü püslü yaptırmadık inşallah sizlerin ki bebişler için olan süslülerden olsun
gene çok oturdum pc başında artık kalksam iyi olur görüşürüz
Eki Görüntüle 185931 Eki Görüntüle 185932 Eki Görüntüle 185933 kızlAR merak ettiğiniz için ekledim bebeğin odasını
canım benim daha iyi ol inşalahhhiyi sayılırım canım bende sağol idare ediyorummm
günaydın ipekimm
canım çok şükür çikin sen nasılsın özlettin beaagunaydınnnnn kıslarr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
melikemmm nasılsınnnnnn senınlee karşılaşmayalı çok olduuuuuuuuu ...
aplamm çok güsel güle güle kullansın paşan inşalahh maşalahhEki Görüntüle 185931 Eki Görüntüle 185932 Eki Görüntüle 185933 kızlAR merak ettiğiniz için ekledim bebeğin odasını
aplamm aynen senin beslendiğin gib besleniyorum süt ürürnlerindensadece kaşar yiyorum yoğurt yemiyorum ssütü arada içiyorumm aff yaa çok zorrrrcanım ayaklarını sıcak tutman gerek oda gaz yapar süt ve süt ürünleri gaz yapar, yeşilliklerden benim bildiğim yaprak sarmadaki yaprak gaz yapar ıspanak gaz yapar brokoli karnıbahar baklagilleri zaten biliyosun portakal gaz yapar aklıma gelenler bunlar bende çok zorlanmıştım bol bol tavuk balık pirinç pilavı makarna çorba içmiştim emzirdiğin içinde çabuk kilo veriyosun ben tahin helvada yedim süt için
bir de booolll boooll suuuuuuu içtim
allah zihin açıklıı verssin kamerim
güzel günlerde kulanın inşş
canım benim daha iyi ol inşalahhh
canım çok şükür çikin sen nasılsın özlettin beaa
aplamm çok güsel güle güle kullansın paşan inşalahh maşalahh
aplamm aynen senin beslendiğin gib besleniyorum süt ürürnlerindensadece kaşar yiyorum yoğurt yemiyorum ssütü arada içiyorumm aff yaa çok zorrrr
aminnnnnnn
herkese merhabalarrr
kankimm ömerciğin odası gerçekten çok hoş olmuş eşimede gösterdim :)) oda çok beğendi :) güle gülee büyüsün ömerim içinde
kıss tubii Allah seni çatlakss anne etsin emii bir orası kalmıştı göstermediğimiz yakında onuda göstersek tam olacak yaneee
kamer bacıı Allah zihin açıuklığı versin canım
iyilik güzellik ne olsun canım sen nasılsın bu arada yedinizmi içli köftelerisütüde içme derim sütde acaip gaz yapar
birde yunusu kucağı al gezdir hareket ettiği için gazı çıkacaktır
ne yapalım cnaım acık sabretcen oyyy yirim yunusuuuuu
nabersin nurcikim
iyilik güzellik ne olsun canım sen nasılsın bu arada yedinizmi içli köfteleri
afiyet bal şeker olsunnyimek vakti geldi çattııııı ben birazdan yemeğe giderim vııııınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?