eşin sevmiyo diye kendini mahrum bırakma bencenurcanım bende kuru dolmayı çok severim ama eşim sevmez illa etli sulu yemek olcak çok nadir yaparım ben
tubişim kızımız olcakmış hadi bakalım rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza en kısa zamanda
şekerler çok geçmişe bakamadımmm nabersiniz biz yeni geldikkkk çok şükür bişi çıkmadııı kalça testimiz temizzz
karnı çok gurulduyordu elimle bile hisediyordum elim hareket ediyordu normaldedii duruu aplaa nurse harvey miydi önerdiğin şuruppp
şimdi baktım netten de dr da bunu önerdii ne dersin quzu alıyım mııı almadan da geçmiyo gazı şimdi gazı içinn günlük kimyon içiyorum anason rezene yada sütmax
akşam yatarkende dereotu napım quuzm yaa
nurcanım bende kuru dolmayı çok severim ama eşim sevmez illa etli sulu yemek olcak çok nadir yaparım ben
tubişim kızımız olcakmış hadi bakalım rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza en kısa zamanda
yine yaptın yapacağınıı güldürdünn benii sen çok yaşa
len ne kafama vurup duruyonn kargolaytayım sanada annemmm
benden sipariş alana yanında dolmalar bedavaaa bundan sonra pazarlığımı böyle yapacamm
merhaba canım hoşgeldin bende yeni geldim ohh annenin eline sağlık sizede afiyet olsun
merhaba canım hoşgeldin bende yeni geldim ohh annenin eline sağlık sizede afiyet olsun
bu arada geçmiş olsun kuzummm dikkat et kendine
,nurcik yaptınmı dolmaları
canım yaa geçmiş olsun ablamda da var faranjit sesi bir kısılıyo günlercee gelemiyo kendine oda sigara dumanında etkileniyo hemen.zaten doktor sigara oırtamında kalmasını bile yasaklamış neyseki eniştem içmiyo ama arkadaşlarının çoğu içiyormuşmerhaba kızlarrrrryemeğimi sağolsun annem koyduuuu ablam annem vardı güzelce oturdukkk faranjit olmuşum kızlarrrr sigaradan tozdan çok çabuk etkilenir oldum sonzamanlar
MELİKEEE testiniz temiz çıkmış cnm gözün aydın olsun .....
TUBİŞŞŞ naptın ettin yine güldürüdün beniiiiiiiiiiiiiiiii
hoşbulduk cnm saol cnm yaaa walla annemin ellerine sağlık yemek kaygısıından kurtardı beni....
evet cnm ceryanda kalmıycakmışım dikkat etmeye çalışıyorum....
sen nasılsın?
,
yaptım pişti bilee kokusu evin her tarafını sarmışşsizsiz boğazımdan zor geçecek valla :89:
canım yaa geçmiş olsun ablamda da var faranjit sesi bir kısılıyo günlercee gelemiyo kendine oda sigara dumanında etkileniyo hemen.zaten doktor sigara oırtamında kalmasını bile yasaklamış neyseki eniştem içmiyo ama arkadaşlarının çoğu içiyormuş
bende iyim çok şükür yemek ne pişirsem diye düşünüyorum
kızlar iyi akşamlar demeye geldim herkesi seviyorum yarın görüşürüz kendinize dikkat edin olurmu görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyy
canım bence annen babana söyle içecekleri zaman oturduğunuz ortamda içmesinler balkonda veya açık bir yerde içsinler .saol cnm yaaaa eşim ve ben içmem zaten sigara annem babam içer onlar geldilermiii çok etkileniyorum sigara dumanından....
iyiyi akşamlar canım bizde snei seviyoruz iyi bak kendinekızlar iyi akşamlar demeye geldim herkesi seviyorum yarın görüşürüz kendinize dikkat edin olurmu görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar iyi akşamlar demeye geldim herkesi seviyorum yarın görüşürüz kendinize dikkat edin olurmu görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyy
walla bilmemkiiii şu saatten sorada ne yapıcaksınkiiii....
böle durumlarda buzluk çok yardımcı olur bana sende gitde bak bakıyım ne var ne yokkkk
çıkmadan bu fıkrayı paylaşmak istedimm
Huriye, Nuriye ve Düriye :)
Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır.
Bir gün Huriye..., Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye "Ay kusura bakmayın unuttum birer kahve yapayım da içelim!" der.
Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra Düriye "Size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim" der ve yapar getirir.
Bizimkiler de yine ses itiraz yok.
Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar ve yolda bastonları ile tin tin yürürken aralarında şu konuşma geçer.
Huriye: - Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi; ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi!
Nuriye: - Kııız, Düriye'yi ne zaman gördün?... :))
güle güle cnmmmbende çıktım hayırlı akşamlarrr
dünden kalan çorbam var da yanınada makarna yapıyım diyorum
aslında eşimin amcasının hanımı çağırdı gel yemeği beraber yiyek diye ama biliom eşim gidermi gitmez mi bende kadına kesin bişi demedim dur bakalım ararsa yine gelin die gideriz aramazsada makarna zaten kolay olur
güle güle cnmmm
iyi cnm makarna en zor anlarda yetişiyo imdadımıza zatiiiiiii
bizde akşam yemeğimizi yer gezmeye gidicez bi aile dostumuz varda eşinin kolu kırılmış hem geçmiş olsuna hemde oturmaya gidicezzz iyi olcak biraz kafa dağıtırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?