Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubişim daha iyi olduğuna çok sevindim canım bol su içmeyi ihmal etmiyorsundur demi bulantına kızarmış ekmek ve peynir yemeyi unutma (etimek) canıııımmmmmmm

tubişin yoğun üstek üzerinee sibel candan haçer parçasını yayınlıyorum iyi dinlemelerr :44::44::44:

[video=youtube;BI_lQ9L_5vQ]http://www.youtube.com/watch?v=BI_lQ9L_5vQ[/video]

tubişim daha iyi olduğuna çok sevindim canım bol su içmeyi ihmal etmiyorsundur demi bulantına kızarmış ekmek ve peynir yemeyi unutma (etimek) canıııımmmmmmm
peynir son günlerde yiyemiyorum ama yoğurt süt bolca depoluyuorum canımmm
merhaba kızlar naber ne yazdıklarınızı takip edemedim bi bakayım bari
sen ne zamandan beri burdaydınki tanıştıkmı annem seninle bizi takip etmek kolayda sen bi kendini tanıt bari hoşgeldin al bi gülücükte bnenden sana neye güldüysen artık bizde gülelim coşalım dimi ama

bizim tubi bugün damardan takılıyoo sırada ebru gündeş parçası var yoğun isteği üzerine
[video=youtube;ufMGm_h0kvA]http://www.youtube.com/watch?v=ufMGm_h0kvA[/video]

sen ne zamandan beri burdaydınki tanıştıkmı annem seninle bizi takip etmek kolayda sen bi kendini tanıt bari hoşgeldin al bi gülücükte bnenden sana neye güldüysen artık bizde gülelim coşalım dimi ama [/QUOTE]

aman içimden geldi gülmek neşe getirsin biraz dedim ben yeni üye oldum bir iki gün falan oluyo ben fatma hoşbuldum

sen ne zamandan beri burdaydınki tanıştıkmı annem seninle bizi takip etmek kolayda sen bi kendini tanıt bari hoşgeldin al bi gülücükte bnenden sana neye güldüysen artık bizde gülelim coşalım dimi ama

aman içimden geldi gülmek neşe getirsin biraz dedim ben yeni üye oldum bir iki gün falan oluyo ben fatma hoşbuldum [/QUOTE]
iyi yapmöışsın hoşgelmiş sefa getirmişsinn

o her zaman ateşli nurcik

sevooo hoigeldin annem bi slm verde çıkayım işim varr
evet bizim ateşli bacımız o

aman içimden geldi gülmek neşe getirsin biraz dedim ben yeni üye oldum bir iki gün falan oluyo ben fatma hoşbuldum [/QUOTE]
gül annem gül tabi yeni üyesin ama günde 69 mesaj bayağı sosyalsin anlaşılan tubiş bende memnun oldum

canım ya kırıldınmı kusura bakma sen bizim neşeli tubişimizsin ya ben de öylesine espirik yaptım keşke herkes senin gibi anne olsa eğlenceli eğlendiren anne minik kızında sana çeksin tabiki anası gibi güzel olsun

geldimmmm bacılarımmm geldimmm

napersinizz bakemmm

nurcikimm ateşim bugün 36.6

tuğbişimmm sen nasılsın kuzum daha iyisin maşalşllahh

asicim geçmiş olsun aman dikkat et kendine

melikem testler güzel çıkmış gözün aydın..bu arada bende çok gazlıyımdırrr mozarttt halt etmiş yanımda

kamercim allah zihin açıklığı versinn

aklımda kalanlar bunlar kusuruıma bakmayınnn :26:

hoşgeldin canım ..ateşin çokta düşmüş sayılmaz bence hala umut var bekle adetin kaçıncı günü bugün dünde sordum ama görmedin galiba

yaa bu site beni deli ediyo çıkıpğ girmek zorunda kalıyomm donuyoo :84:

melşikemm bitti benim aldıklarımm canım

hoşgeldin canım ..ateşin çokta düşmüş sayılmaz bence hala umut var bekle adetin kaçıncı günü bugün dünde sordum ama görmedin galiba

dünde cevapladım sen görmedin herhal bugün 20.günüm ateşim şuan normal canım ne düşük nede çok yüksek bakalım ben 36.2 ile adet oluyorum ama dün erken gittim eve çok sancım oldu sol kasığımda bacağıma vurdu :44: sanırım ikinci yumurtam çatlamaya çalıştı bilemiyorum doktor bu hafta çatlar demişti çünkü o aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…