Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarr kusura bakmayın ben daha okumadımdakaç gündür uzağım ya unuttum asi ve kimdi bana hatırlatırmısınızzzzzzzzz bide asinin ve diğer arkadaşın isimlerini özelden atarsanır sevinirimmmmmm

görmedim yazdığını :26:
o ağrın dediğin gibi sonradan gelişip çatlayan yumurtadan olmuştur ..sahalara tam gaz idmanlı çıkmaya devam edinn

Son düzenleme:
kızlarr kusura bakmayın ben daha okumadımdakaç gündür uzağım ya unuttum asi ve kimdi bana hatırlatırmısınızzzzzzzzz bide asinin ve diğer arkadaşın isimlerini özelden atarsanır sevinirimmmmmm
asinin ismi (demet) sevonun ismide seyhan canım

bu arada tubii avatarına bayıldımm çok seksü :82::82::82::82:
sahibi gibi merci şekerim
agresifim alınganım erkeksizliğin bünyeye olumsuz etkileri işte

geldimmmm bacılarımmm geldimmm

napersinizz bakemmm

tuğbişimmm sen nasılsın kuzum daha iyisin maşalşllahh
iyiyim şükür canımmm sen nasılsın ataşlanmışsın haydi sonu hayır olsun şnşallah

tamam nurcik sağoll öfffffffff kafa kalmadı bende bu günlerde çokkkkkkkk unutkanım kızlar kusura bakmayınnnnn

bu arada tubii avatarına bayıldımm çok seksü :82::82::82::82:
sahibi gibi yani sağol annemm
agresifim alınganım gerginim sekssizliğin bünyeye olumsuz etkileri işte boşver
geldimmmm bacılarımmm geldimmm

tuğbişimmm sen nasılsın kuzum daha iyisin maşalşllahh
şükür daha iyiyim canımmm sende ataşlanmışsın zirvedesi,n nerdeyse haydi dularım seninle sonu hayır olsun

öperim hepinizi enn masumundan allaha emanet olun asinin duası bitti sevom bu gece okuyorum allah kısmet ederse nurcan parçalar için tşk.bitanemmm başım aprıyo zonk zonk evde yemek yok iş çok ağır ağır totomu kaldırıp bakınayım etrafıma haydi hoşçakalın bebitolar

sahibi gibi merci şekerim

agresifim alınganım erkeksizliğin bünyeye olumsuz etkileri işte

iyiyim şükür canımmm sen nasılsın ataşlanmışsın haydi sonu hayır olsun şnşallah

yapacak bişey yok bizdede aynı şey ssöz konusu şmdi dohtorrr yasakladı 15 20 gün zaten kök te boşa gitti
sevindim bulantı-ağrılarının geçtiğine inşallah tadını çıkaracaksın bundan sonra sağlıklı doğumlar olsun inşallahhhhhhhh

demek tuğbişiimmm erkeksizlik had saftadaaa yaa bende bu hallereee düşcekmiyimmm :84: :84:
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahh
dün denedik ama olmadı biliyomusun yapamadık belkide bugünkü gerginliğim ondandır sahiden yapamadık ve allah nasip ederse doğuma kadar karar verdik yapmıcaz diye çok canım acıdı ve yol kapalıydı gidemedi garibim neyse sustun kaçtım öptüm sizleriii

enfeksiyon vardı demi aman boşver münüşün sağlığına kavuşsunda 20 günd eolmayı versin hem ilaçlarla temilzenmiş bi rahimde spermciklerde sıkıca tutunur kim bilir allah eeümeklerini boşa çıkarmaısn inşallah
amin allah sağlıklı sıhhetli nasip etsinde bundna sonra önemli olan o hepinize içindede bana inşallahhh

yol kapanır tabii çalışmaya çalışmaya tıkanmış garibimm :86::86::86::86::86:

hoşbulduk tuğba senin adına çok seviniyorum bende donmuşlarla deniycem inşallah sana da iyi günler kolay gelsin aman azıp tehlikeye atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…