görmedim yazdığını :26:dünde cevapladım sen görmedin herhalbugün 20.günüm ateşim şuan normal canım ne düşük nede çok yüksek bakalım ben 36.2 ile adet oluyorum ama dün erken gittim eve çok sancım oldu sol kasığımda bacağıma vurdu :44: sanırım ikinci yumurtam çatlamaya çalıştı bilemiyorum doktor bu hafta çatlar demişti çünkü o aklıma geldi
asinin ismi (demet) sevonun ismide seyhan canımkızlarr kusura bakmayın ben daha okumadımdakaç gündür uzağım ya unuttum asi ve kimdi bana hatırlatırmısınızzzzzzzzz bide asinin ve diğer arkadaşın isimlerini özelden atarsanır sevinirimmmmmm
sahibi gibi merci şekerimbu arada tubii avatarına bayıldımm çok seksü :82::82::82::82:
agresifim alınganım erkeksizliğin bünyeye olumsuz etkileri iştecanım ya kırıldınmıkusura bakma sen bizim neşeli tubişimizsin ya ben de öylesine espirik yaptım keşke herkes senin gibi anne olsa eğlenceli eğlendiren anne minik kızında sana çeksin tabiki anası gibi güzel olsun
iyiyim şükür canımmm sen nasılsın ataşlanmışsın haydi sonu hayır olsun şnşallahgeldimmmm bacılarımmm geldimmm
napersinizz bakemmm
tuğbişimmm sen nasılsın kuzum daha iyisin maşalşllahh
sahibi gibi yani sağol annemmbu arada tubii avatarına bayıldımm çok seksü :82::82::82::82:
agresifim alınganım gerginim sekssizliğin bünyeye olumsuz etkileri işte boşvercanım ya kırıldınmıkusura bakma sen bizim neşeli tubişimizsin ya ben de öylesine espirik yaptım keşke herkes senin gibi anne olsa eğlenceli eğlendiren anne minik kızında sana çeksin tabiki anası gibi güzel olsun
şükür daha iyiyim canımmm sende ataşlanmışsın zirvedesi,n nerdeyse haydi dularım seninle sonu hayır olsungeldimmmm bacılarımmm geldimmm
tuğbişimmm sen nasılsın kuzum daha iyisin maşalşllahh
merhaba bayanlar nasılsınız?
sahibi gibi merci şekerim
agresifim alınganım erkeksizliğin bünyeye olumsuz etkileri işte
iyiyim şükür canımmm sen nasılsın ataşlanmışsın haydi sonu hayır olsun şnşallah
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhdemek tuğbişiimmm erkeksizlik had saftadaaayaa bende bu hallereee düşcekmiyimmm :84: :84:
merhabayınn hoşgeldinn ..biz iyyiiz sen nasılsınmerhaba bayanlar nasılsınız?
sen kendini tutamazsınkii tutamazkiiidemek tuğbişiimmm erkeksizlik had saftadaaayaa bende bu hallereee düşcekmiyimmm :84: :84:
enfeksiyon vardı demi aman boşver münüşün sağlığına kavuşsunda 20 günd eolmayı versin hem ilaçlarla temilzenmiş bi rahimde spermciklerde sıkıca tutunur kim bilir allah eeümeklerini boşa çıkarmaısn inşallahyapacak bişey yokbizdede aynı şey ssöz konusu şmdi dohtorrr yasakladı 15 20 gün zaten kök te boşa gitti
sevindim bulantı-ağrılarının geçtiğine inşallah tadını çıkaracaksın bundan sonra sağlıklı doğumlar olsun inşallahhhhhhhh
yol kapanır tabii çalışmaya çalışmaya tıkanmış garibimm :86::86::86::86::86:inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahh
dün denedik ama olmadı biliyomusun yapamadık belkide bugünkü gerginliğim ondandırsahiden yapamadık ve allah nasip ederse doğuma kadar karar verdik yapmıcaz diye çok canım acıdı ve yol kapalıydı gidemedi garibim neyse sustun kaçtım öptüm sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?