- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
öperim hepinizi enn masumundan allaha emanet olun asinin duası bitti sevom bu gece okuyorum allah kısmet ederse nurcan parçalar için tşk.bitanemmm başım aprıyo zonk zonk evde yemek yok iş çok ağır ağır totomu kaldırıp bakınayım etrafıma haydi hoşçakalın bebitolar
merhabayınn hoşgeldinn ..biz iyyiiz sen nasılsın
sen kendini tutamazsınkii tutamazkiii
yol kapanır tabii çalışmaya çalışmaya tıkanmış garibimm :86::86::86::86::86:
burdayım aslında ama oyunlardayımşifa bacım nerelerdesin ha?nasılsın hoş geldin
geçemedim yine o balık oyununda seniii :84: :84::84: :84: :84: :84:burdayım aslında ama oyunlardayımaz evvel yeter arkadaşımızın açtığı dua topiğini gördüm sizlere de haber vermek için geldim hoş buldum nasılsın canım
bende bu kez geçenki puanımı alamadım daha düşük aldımm :84:geçemedim yine o balık oyununda seniii :84: :84::84: :84: :84: :84:
sevo senin yumurtan kaç mmken çatlatma iğnesi vuruldun? birde senin kaç yumurtan oluşmuştu ?
ben çıktım herkesi öperek görüşürüzzzzzzzz
melike guzu bende akşam10+10=20 okeyyy yazabilirisn canımm
kızlar bende acaip unutkanlık var bu günlerde kafam çok dolu olduğundan heralde kocanım doğumgününü unuttumm eltim hatırlattı valla ama son dakkada bişey yapamadımyazık o benim hiç bişeyimi unutmaz çok kırıldı bana
canım hemşom topikçe eşinin doğum günün kutlarız inşallah seneye bebişinizle kutlama yapcaksınızben çıktım herkesi öperek görüşürüzzzzzzzz
melike guzu bende akşam10+10=20 okeyyy yazabilirisn canımm
kızlar bende acaip unutkanlık var bu günlerde kafam çok dolu olduğundan heralde kocanım doğumgününü unuttumm eltim hatırlattı valla ama son dakkada bişey yapamadımyazık o benim hiç bişeyimi unutmaz çok kırıldı bana
doğüum gününü unutman kötü olmuş gerçekten ama bişekilde gönlünü al geçte olsa kutla bence
bende bu kez geçenki puanımı alamadım daha düşük aldımm :84:
ben çıktım herkesi öperek görüşürüzzzzzzzz
Melike guzu bende akşam10+10=20 okeyyy yazabilirisn canımm
gittim canım 2 yumurtam varmış biri 19mm diğeri daha çok küçükmüşcanım sen bugün doktora gitmicekmiydin gittin mi hiç söz etmemişsin
benim 2 yumurtam oldu biri 17mm di ve bigün sonra iğnemi vuruldum
diğeride o anda 13 mm di oda haftaya çatlar dedi
canım hemşom topikçe eşinin doğum günün kutlarız inşallah seneye bebişinizle kutlama yapcaksınız
canım ağustosta 6 yıllık evvli olacağım ilk 1 yıl düşünmedik bebiş 5 yıldır olmuyoooşifa kaç senelik evlisin ?
darısı sana canım benimolsun sonuçta birincisinn
inşallah canım inşallah Rabbim söyletti sabrınızın sonu selamet inşşcanım benim alllahmı söyletti kızzzz inşallahhhhhhhhhhhhhh hemşommm
canım ağustosta 6 yıllık evvli olacağım ilk 1 yıl düşünmedik bebiş 5 yıldır olmuyooosağlık olsun başta inşş sonra kalbimizdekiler tez zamanda hayırlısı ile inşşşş
evlilik yıldönümü resmi nikah günü mü :26: yoksa düğün günü mü :26: sayıyım bakhemşom biz 13 ağustos 99
sizin hangi günn canım inşallah bizim giibi 10 seneleri devirmeden versin rabbim hepinize ben 13 yıl olacak ağustostaaaaaaaa
evet canım 1 aylık nişanlı kaldım :87:şifa bir aydamı evlendiniz?ben iki sene nişanlı kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?