Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım güle güleee

merhabayınn hoşgeldinn ..biz iyyiiz sen nasılsın

sen kendini tutamazsınkii tutamazkiii

valla kesin bişey diyemem hormaonlar ne der bilmemm

yol kapanır tabii çalışmaya çalışmaya tıkanmış garibimm :86::86::86::86::86:

bencedeeee

sevo senin yumurtan kaç mmken çatlatma iğnesi vuruldun? birde senin kaç yumurtan oluşmuştu ?

burdayım aslında ama oyunlardayım az evvel yeter arkadaşımızın açtığı dua topiğini gördüm sizlere de haber vermek için geldim hoş buldum nasılsın canım
geçemedim yine o balık oyununda seniii :84: :84::84: :84: :84: :84:

ben çıktım herkesi öperek görüşürüzzzzzzzz
melike guzu bende akşam 10+10=20 okeyyy yazabilirisn canımm

kızlar bende acaip unutkanlık var bu günlerde kafam çok dolu olduğundan heralde kocanım doğumgününü unuttumm eltim hatırlattı valla ama son dakkada bişey yapamadım yazık o benim hiç bişeyimi unutmaz çok kırıldı bana

sevo senin yumurtan kaç mmken çatlatma iğnesi vuruldun? birde senin kaç yumurtan oluşmuştu ?

canım sen bugün doktora gitmicekmiydin gittin mi hiç söz etmemişsin

benim 2 yumurtam oldu biri 17mm di ve bigün sonra iğnemi vuruldum
diğeride o anda 13 mm di oda haftaya çatlar dedi

doğüum gününü unutman kötü olmuş gerçekten ama bişekilde gönlünü al geçte olsa kutla bence

canım hemşom topikçe eşinin doğum günün kutlarız inşallah seneye bebişinizle kutlama yapcaksınız

bende bu kez geçenki puanımı alamadım daha düşük aldımm :84:

olsun sonuçta birincisinn

bende çok unutkanım yaa ..eşini doğum gününü unutman talihsizlik olmuşş artık gönlünü almaka için yaparsın bişilerr:44::44:

canım sen bugün doktora gitmicekmiydin gittin mi hiç söz etmemişsin

benim 2 yumurtam oldu biri 17mm di ve bigün sonra iğnemi vuruldum
diğeride o anda 13 mm di oda haftaya çatlar dedi
gittim canım 2 yumurtam varmış biri 19mm diğeri daha çok küçükmüş Yarında kontrole çağırdı yarın çatlatma iğnesi vurulabilirim ..doktor aşılama düşünmüyormusunuz dedi istemedik eşimde şuan için düşünmüyoruz bir kaç ay sonra dedi...
Direk tek ilaçla aşılamamı olunurmuş benim doktor kafayı yedi herhall :97::97::97:

hemşom biz 13 ağustos 99
sizin hangi günn canım inşallah bizim giibi 10 seneleri devirmeden versin rabbim hepinize ben 13 yıl olacak ağustostaaaaaaaa

hemşom biz 13 ağustos 99
sizin hangi günn canım inşallah bizim giibi 10 seneleri devirmeden versin rabbim hepinize ben 13 yıl olacak ağustostaaaaaaaa
evlilik yıldönümü resmi nikah günü mü :26: yoksa düğün günü mü :26: sayıyım bak

9 temmuz nişan

10 ağustos doğum günüm

12 ağustos resmi nikah

26-27-28 ağustos düğün :86:

sen söyle hemşom hangisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…