- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
olsun sonuçta birincisinn
Bende çok unutkanım yaa..eşini doğum gününü unutman talihsizlik olmuşş artık gönlünü almaka için yaparsın bişilerr:44::44:
Gittim canım 2 yumurtam varmış biri 19mm diğeri daha çok küçükmüşYarında kontrole çağırdı yarın çatlatma iğnesi vurulabilirim ..doktor aşılama düşünmüyormusunuz dedi istemedik eşimde şuan için düşünmüyoruz bir kaç ay sonra dedi...
Direk tek ilaçla aşılamamı olunurmuş benim doktor kafayı yedi herhall :97::97::97:
şifa bir aydamı evlendiniz?ben iki sene nişanlı kaldım
bizde eşimle 2 sene nişanlı kaldık eşim üni okuyorduk bitmesini bekledikk :123:evet canım 1 aylık nişanlı kaldım :87:
hımmm bugün öğrenmiş oldum inşallah hepimiz yuvalarımzda sağlıklı huzurlu ve hayırlı-sağlıklı evlatlarımızı günümüzü gün ederiz inşşbizde eşimle 2 sene nişanlı kaldık eşim üni okuyorduk bitmesini bekledikk :123:
hayırdır noliiiiiiyyyyyyiiii burda :26:kaderrr kader hiç adaletli yazılmadın
evlilik yıldönümü resmi nikah günü mü :26: yoksa düğün günü mü :26: sayıyım bak
9 temmuz nişan
10 ağustos doğum günüm
12 ağustos resmi nikah
26-27-28 ağustos düğün :86:
sen söyle hemşom hangisi
ben bekleyemezdim Rabbim gönlüme göre verdi :92: hepimiz yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz canım dünü unutup bugüne ve yarına bakmalıyız sıkma tatlı canını inşş hep mutlu olursun eşinle hepimiz inşşben asker yolu bekledim ikimizde küçüktük büyüdük bu süre zarfında
canım yumurtan gayet iyi gelişmiş tek yumurta ile aşılama da yapılabiliyo sonuçöta tek ilaçla bile yumrutan tepki vermiş önemli olan bu aslında
biz düğün gününü kutluyoruz hep çünkü o gün kocanın yanında ilk günün valla bence öyle
aslında bende öyle düşünüyorum 28 ağustosu yıldönümü olarak kabul ediyoruz kocişimlebenim nikah 9 ağusatos düğün 13 ağustos
benim nikah 9 ağusatos düğün 13 ağustos
2 ay nişanlılık dönemin 2 sene gibi gelmiştir sanaa şimdioo benim nikah mayıs ayında düğün temmuzdaAma ben temmuzu baz alıyorum sonuçta ozaman dünya evine girdik
aşılama tedavisinin prosüdürü öylemiki ekstradan yumurta geliştirci iğnelerde yapılmıyormuyudu :44:
Sevo benim aklıma ne geldi biliyormusunaslında tüpbebebkte gördüğümüz tedavi gibi göbekten iğneler yapsak 15 _20 tane yumurtamız olsa yumurtalar toplanmadan direk aşılama yapılsaa şans daha yüksek olmazmı sence ..2 gündür bunu düşünüyorumm :97::97::97:
nurcan aşılama tedavisinde ikiden fazla gelişen yumurtada tedavi iptal oluyor
düğünümün cumartesi günüydü :86: dayımın kızı ilaç aldı gripin benimde başım ağrıyordu bende aldım veeeeee regl oldumoo benim nikah mayıs ayında düğün temmuzdaAma ben temmuzu baz alıyorum sonuçta ozaman dünya evine girdik
aşılama tedavisinin prosüdürü öylemiki ekstradan yumurta geliştirci iğnelerde yapılmıyormuyudu :44:
Sevo benim aklıma ne geldi biliyormusunaslında tüpbebebkte gördüğümüz tedavi gibi göbekten iğneler yapsak 15 _20 tane yumurtamız olsa yumurtalar toplanmadan direk aşılama yapılsaa şans daha yüksek olmazmı sence ..2 gündür bunu düşünüyorumm :97::97::97:
hade beeee ciddimisinnbenim aşılamam öyle olmuştu zatennnnnnn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?