Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım yumurtan gayet iyi gelişmiş tek yumurta ile aşılama da yapılabiliyo sonuçöta tek ilaçla bile yumrutan tepki vermiş önemli olan bu aslında

benim nikah 9 ağusatos düğün 13 ağustos

ben asker yolu bekledim ikimizde küçüktük büyüdük bu süre zarfında
ben bekleyemezdim Rabbim gönlüme göre verdi :92: hepimiz yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz canım dünü unutup bugüne ve yarına bakmalıyız sıkma tatlı canını inşş hep mutlu olursun eşinle hepimiz inşş

canım yumurtan gayet iyi gelişmiş tek yumurta ile aşılama da yapılabiliyo sonuçöta tek ilaçla bile yumrutan tepki vermiş önemli olan bu aslında

aşılama tedavisinin prosüdürü öylemiki ekstradan yumurta geliştirci iğnelerde yapılmıyormuyudu :44:
Sevo benim aklıma ne geldi biliyormusun aslında tüpbebebkte gördüğümüz tedavi gibi göbekten iğneler yapsak 15 _20 tane yumurtamız olsa yumurtalar toplanmadan direk aşılama yapılsaa şans daha yüksek olmazmı sence ..2 gündür bunu düşünüyorumm :97::97::97:

benim aşılamam öyle olmuştu zatennnnnnn:26:

oo benim nikah mayıs ayında düğün temmuzda Ama ben temmuzu baz alıyorum sonuçta ozaman dünya evine girdik
düğünümün cumartesi günüydü :86: dayımın kızı ilaç aldı gripin benimde başım ağrıyordu bende aldım veeeeee regl oldum düğünden 1 hafta sonra dünyanın evine girdik biz :86: çok zorlanmıştım yaaa amannn be hatırladım bi annnn zaten ilk geceden çok korkuyordum Rabbim gönlüme göre verdi hem bi güzel düğün yorgunluğunu atmıştım 1 hafta :92:

aşılama bazı yerler sadece klomenle yapıyo bazıları iğnelerle tüp bebekteki gibi bence yumurtaları çok fazla uyarmadan aşılama olması daha iyi gibi hem yumurta rezervi için,hem de çok fazla yumurta kalitesizleştirebilir,hemde çoğul gebeliklerde olabilir bilemiyorum canım aşıyo beni bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…