Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

sifaa,
sevdanehri54+,
dilekdilekdilek,
bebekdls,
papatya_ozmen+,
1982kamer+,
Kedersiz+,
duru81+,

hoş geldin dilekdilekdilek çok ısrarcı olmuşsun bu nicki almak için

Son düzenleme:
ben dünya evine daha erken girdim hangi gündü aceba
hade yaaa hatırlamıyon demekk ..kaçamkmı yaptınız yoksam düğünden öncee

bende ilk gecede adet olmuştumm ..düğünümden bir hafta önce temizlnemiştim halbuki ama o kadar korku ve stres yaşamıştımki düğün bittikten hemen sonraa adet olduğumu farkettimm ilişkiye giremiyecez diye nasıl sevinmiştimm

senin mantıkla benim mantıkım uyuşmuyor anacımm .ben ne diyom sen ne diyonn ..çoğul gebelik olsa fenamı olur ama en fazla ikiz olsun

evet canım iki senelik nişanlılıkta oluyor böyle kaçamaklarbide ozaman korkmuştuk hamile kalırsam diye nerdeeeeeee keşke olsaymış

Hoşgeldin bebekdelisi bizi iyiyz< sen nasılsın yeğenin nasıl oldu canım umarım daha iyidir

benim eltim kaynımla öle etmişler eltim düğününde 4 aylık gebe idi kız valla bende çok sevinmiştim adet oldum diye ama o kadar çok sevinmem işe yaramadı çok zorlanmıştım ilk gecemde ( 1 haftalık gecikmeli .) off offff o acı neymiş ki geöi bu dağ ne rüzgarlar grdü bebiş uğruna

valla şifacım herkesin ağrı eşiği farklıdır herhalde korktuğum kadar acı hisetmedim ben

neyse kızlar ben çıktım herkesi öptüm yanklardaaaannnn
bu günlerde gelemezsem bilinki ders moduna girdim tamammmmııı merak etmeyin gelmeye çalışırım aradaa öptüm byyyyy
sepet sepet yumurtan
sakın beni unutman
unutursanız küserim
yazışmayı keserimmmmmmm

valla şifacım herkesin ağrı eşiği farklıdır herhalde korktuğum kadar acı hisetmedim ben
kasmadıysan hissetmemişsindir ben elimde olmadan çokkkkkkkk kasmıştım çokkkkkkkkkk acı otomatikman 2'ye katlanmıştı sanki geçti gitti işte amannnn beeee daha beterinden korusun inşş Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…