aaaa gerçektenmi bilmiyorudm bunu
hade beeee ciddimisinntoplam kaç yumurtan olmuştu ?
2 ay nişanlılık dönemin 2 sene gibi gelmiştir sanaa şimdi
nurcan aşılama tedavisinde ikiden fazla gelişen yumurtada tedavi iptal oluyor
hade yaaa hatırlamıyon demekkben dünya evine daha erken girdim hangi gündü aceba
bende ilk gecede adet olmuştumm ..düğünümden bir hafta önce temizlnemiştim halbuki ama o kadar korku ve stres yaşamıştımki düğün bittikten hemen sonraa adet olduğumu farkettimm ilişkiye giremiyecez diye nasıl sevinmiştimmdüğünümün cumartesi günüydü :86: Dayımın kızı ilaç aldı gripin benimde başım ağrıyordu bende aldım veeeeee regl oldumDüğünden 1 hafta sonra dünyanın evine girdik biz :86: çok zorlanmıştım yaaa amannn be hatırladım bi annnn Zaten ilk geceden çok korkuyordum rabbim gönlüme göre verdi hem bi güzel düğün yorgunluğunu atmıştım 1 hafta :92:
senin mantıkla benim mantıkım uyuşmuyor anacımm .ben ne diyom sen ne diyonn ..çoğul gebelik olsa fenamı olur ama en fazla ikiz olsunaşılama bazı yerler sadece klomenle yapıyo bazıları iğnelerle tüp bebekteki gibi bence yumurtaları çok fazla uyarmadan aşılama olması daha iyi gibi hem yumurta rezervi için,hem de çok fazla yumurta kalitesizleştirebilir,hemde çoğul gebeliklerde olabilir bilemiyorum canım aşıyo beni bu konu
5_6 tane azmış canım ben en az 10 _15 istiyorumm .hayırlamıyorum ama 3 ten fazlaydıııı 5 6 olması lazım
benim eltim kaynımla öle etmişler eltim düğününde 4 aylık gebe idihade yaaa hatırlamıyon demekk..kaçamkmı yaptınız yoksam düğünden öncee
bende ilk gecede adet olmuştumm ..düğünümden bir hafta önce temizlnemiştim halbuki ama o kadar korku ve stres yaşamıştımki düğün bittikten hemen sonraa adet olduğumu farkettimm ilişkiye giremiyecez diye nasıl sevinmiştimm
senin mantıkla benim mantıkım uyuşmuyor anacımm .ben ne diyom sen ne diyonn ..çoğul gebelik olsa fenamı olur ama en fazla ikiz olsun
abowwww birde sevoya azgın diyoruzzz bak sennn :86::86::86::86::86:evet canım iki senelik nişanlılıkta oluyor böyle kaçamaklarbide ozaman korkmuştuk hamile kalırsam diye nerdeeeeeee keşke olsaymış
hoş geldin canım geçmişi okudunmu link atmıştım yeter topik açmış dua topiği gitde ismini yazdırherkeze merhaba nasılsınız
valla şifacım herkesin ağrı eşiği farklıdır herhalde korktuğum kadar acı hisetmedim benbenim eltim kaynımla öle etmişler eltim düğününde 4 aylık gebe idiKız valla bende çok sevinmiştim adet oldum diye Ama o kadar çok sevinmem işe yaramadı çok zorlanmıştım ilk gecemde ( 1 haftalık gecikmeli .) off offff o acı neymiş ki geöi bu dağ ne rüzgarlar grdü bebiş uğruna
wayyy beee neler olmuş kızz heyecan doruktaevet canım iki senelik nişanlılıkta oluyor böyle kaçamaklarbide ozaman korkmuştuk hamile kalırsam diye nerdeeeeeee keşke olsaymış
wayyy beee neler olmuş kızz heyecan dorukta
kasmadıysan hissetmemişsindirvalla şifacım herkesin ağrı eşiği farklıdır herhalde korktuğum kadar acı hisetmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?