benimde telefonum çaldı yarım saattir arkadaşımla konuşuyodum
benim çıkmam gerekiyor hepinize kolay gelsin
oo muhabbet koyuydu demek
selam sevdacım evet canım bayağı koyuydu sohbetimiz sana tam yazarken bu sefer kardeşim aradı o yüzden hemen cevap yazamadım nasılsınn
datlım sende yaptıracan bu testleri aşıları quuzm kıs nasıl dayanacan zoryafföyle görünüyor şimdilik kızın gözüünü korkutmayın ki 2 hafta sonra pipiye dönmesin pıtısı net değil ama öle gibi dedi hayırlısı bakalım çüçük tubi geliyo teyzesi inşallahdarısı başına inşlllahhhhhhh
istersen yeeeiyi oldu be meliş bunalım moduna girdim evde iyice
oh şükür bişey çıkmamış allaha emanetsiniz
yok bebem hala yok ama inanmıyorum ona ya benim halam var ama ona çekmemişim
çok şükür bulantılar bayağı hafifledi ağrılarda azaldı şükür üşütme kabızlık ve gaz sancısıymış ipem durum sağolsun onlar sayesinde düzeldim artık öperim onları
benim kızımamı kimseler bakmıcaak anasını parmakla gösteriyolar yavrum bakma burada soytarılık ettiğime sizer için azıcıkta olsa tebessüm ettirebilmek içinbence dünyanın ennn şanslı evlatlarından olucak benim gibi anneciği olucağı için ukalalık diz boyuı diyebilisin ama bu böyle allah sanada hayırlısıyla nasip etsin ama mümkünse sana çekmesin en azından düşünmeden kırıcı olmasın...
bu arada iyimisin ağrıların ne durumda sınavada az kaldı allah yardımcın olsun
kıyamam breeeee yaa kıs sen elişi biliyon muupööööffffffff moduna sokuldum aman breeee
aynen aplam aynen mozart halt etmiş yaf eşim dalga geçiyoo uykudan sıçratıyon beni diyo ben yerin dibine giriyomm:))geldimmmm bacılarımmm geldimmm
napersinizz bakemmm
nurcikimm ateşim bugün 36.6
tuğbişimmm sen nasılsın kuzum daha iyisin maşalşllahh
asicim geçmiş olsun aman dikkat et kendine
melikem testler güzel çıkmış gözün aydın..bu arada bende çok gazlıyımdırrr mozarttt halt etmiş yanımda
kamercim allah zihin açıklığı versinn
aklımda kalanlar bunlar kusuruıma bakmayınnn :26:
tamam bebişimmmm Allah kabul etsinnyaa bu site beni deli ediyo çıkıpğ girmek zorunda kalıyomm donuyoo :84:
melşikemm bitti benim aldıklarımm canım
aplamm çalışmalara devamm Rabbim inşalahhh o güsel haberi verdirecekkdünde cevapladım sen görmedin herhalbugün 20.günüm ateşim şuan normal canım ne düşük nede çok yüksek bakalım ben 36.2 ile adet oluyorum ama dün erken gittim eve çok sancım oldu sol kasığımda bacağıma vurdu :44: sanırım ikinci yumurtam çatlamaya çalıştı bilemiyorum doktor bu hafta çatlar demişti çünkü o aklıma geldi
inşalahh düşersinn quzummmmdemek tuğbişiimmm erkeksizlik had saftadaaayaa bende bu hallereee düşcekmiyimmm :84: :84:
anammm kıyamamm saaaaainşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahh
dün denedik ama olmadı biliyomusun yapamadık belkide bugünkü gerginliğim ondandırsahiden yapamadık ve allah nasip ederse doğuma kadar karar verdik yapmıcaz diye çok canım acıdı ve yol kapalıydı gidemedi garibim neyse sustun kaçtım öptüm sizleriii
tama datlım yazdım ağzına sağlıkben çıktım herkesi öperek görüşürüzzzzzzzz
melike guzu bende akşam10+10=20 okeyyy yazabilirisn canımm
kızlar bende acaip unutkanlık var bu günlerde kafam çok dolu olduğundan heralde kocanım doğumgününü unuttumm eltim hatırlattı valla ama son dakkada bişey yapamadımyazık o benim hiç bişeyimi unutmaz çok kırıldı bana
aplam maşaşlahhhh inşalahhh bebecikler yeleşmiştirrcanım sen bugün doktora gitmicekmiydin gittin mi hiç söz etmemişsin
benim 2 yumurtam oldu biri 17mm di ve bigün sonra iğnemi vuruldum
diğeride o anda 13 mm di oda haftaya çatlar dedi
bende iyiyim canım şimdi çıkış saatim geldi çıkıyorumm evime gidiyorumm allaha şükürler olsunn
iyi akşamlar herkesee
bende iyiyim canım şimdi çıkış saatim geldi çıkıyorumm evime gidiyorumm allaha şükürler olsunn
iyi akşamlar herkesee
bende kaçıyorum şeekerlerr
dimi yane çıkarmak lazım kötülüklerii:)))))))melikemmm güldürdün beni demek uykusundan uyanıyo eşin sestennben gece gündüz hiçç farketmi,yo saklamıyom zatii napimm gazı koyvercen iyi deell sağlık açısından o yüzden koyveriyoss gidiyooo
yaa ben geçmişi okurken yorum yaptımmı bilmiyom sanırım yapmadım ipeğimin bebe odasına :26: baktım canım bende sabahleyin çok güzel güle güle sağlıcakla kullansın inşallahhh
asicimm iyiyiz canımm
evet kızlarr asiminde dediği gibi okuyan okumayan herkesten allah razı olsunn bu mğübarek gecede dualarınız kabul olsun.rabbim evinize bolluk bereket sağlık ve hayırlı bebeişler,bebişleri olanlara hayırlı doğumlar ve hayırlı büyütmek nasip etsinn..allah razı olsunn
çok şükür datlımmm sen napanncanlarım nasılsınız geçmişe şööölleee bi göz geçirdim....
TUBİİİŞŞŞ bacım ben kararlıyımmm meleğimin pıtısını yemeyeeee
İPEEEKK ablammmm ömerciğin oda takımı çok güzel iyi günlerde yatsın inşaallaahhh...
nurcan,melikeee,kamer,sevooo,duru ablam,yeter,, unuttuğum varsa affolaaaa nasılsınız bacılarım sizdee iyimisiniz?
kızlarrr dua okuyan arkadaşlarımdan allah razı olsun ne dileğiniz ne muradınız varsa tez zamanda rabbim hayırlısından versin inşaallaahhh...
belki duada olamam annemlere gidicem yarınnn affedin beni nolurr okuyan ağzına dilinize sağlıkkk sizleri seviyrummm ulennnnnn
dimi yane çıkarmak lazım kötülüklerii:)))))))
sağlık açısındann))))
amim apalmm ağına sağlıkkkk
çok şükür datlımmm sen napann
senden de quuzm bizde seni seviyokk
asiiiiiiiiiii kızzzz ordamısınnn alooooooooooo yeter yeni topik açmış sen de adını yazdır canımmm
kız ben asiyiiii listeye ekledimmmm
gördümm canımm demin asi burdaydı ben yazana kadar çıktı sonra sana ekle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?