Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam sevdacım evet canım bayağı koyuydu sohbetimiz sana tam yazarken bu sefer kardeşim aradı o yüzden hemen cevap yazamadım nasılsınn

bende iyiyim canım şimdi çıkış saatim geldi çıkıyorumm evime gidiyorumm allaha şükürler olsunn

iyi akşamlar herkesee

datlım sende yaptıracan bu testleri aşıları quuzm kıs nasıl dayanacan zoryaff
arada yap öle kaçamaklar quuzm evde insan bunalıma giriyor kendimden biliyomm
pööööffffffff moduna sokuldum aman breeee
kıyamam breeeee yaa kıs sen elişi biliyon muu
aynen aplam aynen mozart halt etmiş yaf eşim dalga geçiyoo uykudan sıçratıyon beni diyo ben yerin dibine giriyomm:))
saol aplamm çok şükürrr
inşalah sizlerede kısmet olacakk bu testleri yaptırmakk
yaa bu site beni deli ediyo çıkıpğ girmek zorunda kalıyomm donuyoo :84:

melşikemm bitti benim aldıklarımm canım
tamam bebişimmmm Allah kabul etsinn
aplamm çalışmalara devamm Rabbim inşalahhh o güsel haberi verdirecekk
demek tuğbişiimmm erkeksizlik had saftadaaa yaa bende bu hallereee düşcekmiyimmm :84: :84:
inşalahh düşersinn quzummmm
artıkın 40ın çıkana kadar zaten ateş oluyoo seni düşüğnemiyomm teyy teyyyyyyyyy
anammm kıyamamm saaaaa
hahahhaah ben alıştımm gibiii:)) terbiyem tuttuu yie bakk
tama datlım yazdım ağzına sağlık
ayhh üzüldüm yaa gönlünü al bari
canım sen bugün doktora gitmicekmiydin gittin mi hiç söz etmemişsin

benim 2 yumurtam oldu biri 17mm di ve bigün sonra iğnemi vuruldum
diğeride o anda 13 mm di oda haftaya çatlar dedi
aplam maşaşlahhhh inşalahhh bebecikler yeleşmiştirr
bende iyiyim canım şimdi çıkış saatim geldi çıkıyorumm evime gidiyorumm allaha şükürler olsunn

iyi akşamlar herkesee

güle güle quzular maşalah kazasız belasız bitirdiniz bi günü dahaa

canlarım nasılsınız geçmişe şööölleee bi göz geçirdim....
TUBİİİŞŞŞ bacım ben kararlıyımmm meleğimin pıtısını yemeyeeee
İPEEEKK ablammmm ömerciğin oda takımı çok güzel iyi günlerde yatsın inşaallaahhh...
nurcan,melikeee,kamer,sevooo,duru ablam,yeter,, unuttuğum varsa affolaaaa nasılsınız bacılarım sizdee iyimisiniz?
kızlarrr dua okuyan arkadaşlarımdan allah razı olsun ne dileğiniz ne muradınız varsa tez zamanda rabbim hayırlısından versin inşaallaahhh...
belki duada olamam annemlere gidicem yarınnn affedin beni nolurr okuyan ağzına dilinize sağlıkkk sizleri seviyrummm ulennnnnn

[video=youtube;3tQ-qmSRSOQ]http://www.youtube.com/watch?v=3tQ-qmSRSOQ&feature=related[/video]

bacılarım bu şarkı bende size gelsin emiiiiiii

Beraber yürüdük biz bu yollarda...
beraber ıslandık yağan yağmurdaaaa

melikemmm güldürdün beni demek uykusundan uyanıyo eşin sestenn ben gece gündüz hiçç farketmi,yo saklamıyom zatii napimm gazı koyvercen iyi deell sağlık açısından o yüzden koyveriyoss gidiyooo

yaa ben geçmişi okurken yorum yaptımmı bilmiyom sanırım yapmadım ipeğimin bebe odasına :26: baktım canım bende sabahleyin çok güzel güle güle sağlıcakla kullansın inşallahhh

asicimm iyiyiz canımm

evet kızlarr asiminde dediği gibi okuyan okumayan herkesten allah razı olsunn bu mğübarek gecede dualarınız kabul olsun.rabbim evinize bolluk bereket sağlık ve hayırlı bebeişler,bebişleri olanlara hayırlı doğumlar ve hayırlı büyütmek nasip etsinn..allah razı olsunn

dimi yane çıkarmak lazım kötülüklerii:)))))))
sağlık açısındann))))
amim apalmm ağına sağlıkkkk
çok şükür datlımmm sen napann
senden de quuzm bizde seni seviyokk

kızlar sınav sonuçlarım açıklandı sonuç berbat çokkk üzgünümmmm boşuna çıkmışım bu yola beceremiyormuşum oysaki

asiiiiiiiiiii kızzzz ordamısınnn alooooooooooo yeter yeni topik açmış sen de adını yazdır canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…