Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEYHAN'A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Son düzenleme:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DEMET'E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Son düzenleme:
gelinlik giymek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm:84::84::84: Ama koca olmaz diyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelin olmak istiyoruuuuummmm :84:
gelinlik kiralarsan gerdekte yaparız desem kabul edermiki acep:26::26:
delümm ne güsell olar yaa
ben hiç bişey istemiyorummmmmmmmmmmmmm
kocadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[ımg]http://imgcash1.imageshack.us/img199/5457/0aaj.gif[/ımg]
kızlar bu avatarı nasıl kullanabilirim

ben bilmez canımmmmmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnn aminnnn allah razı olsun melikem senden ve diğer arkadaşlardann

aminnnnnnnnn tüm kalbimleee aminnnnn

biraz geç kaldım ama melikem duayı koymuş allah razı olsun evine bolluk bereket huzur sağlık versin rabbim

kızlar ben kalamayacağım evdeyim bu güzel saatte biraz dua yapıcam hazırlanmam lazım yeni duştan çıktım görüşürüz

AMİN APLAMMM AMİNNNNNN
TAMAM BİDENEM SIHHATLER OLSUNN ÇOK ÖPTÜM rABBİM KAABUL ETSİN BİZİM İÇİNDE DUA ET OLARMII DATLIMMM

evet canım kimseler yokk(
benimde hiç tadım yok

evet yaaa ben 8 den beri burdayım dua topiğimiz de engellenmiş kimseler yoktu bi duru vardı 9 30 çıktım çok uykum vardı uyudum geldim gene kimseler yokk hayırdır neden canın sıkkın all bu çiçekleri sana topladımm

evet sessiz bugün :26: Demekki işleri çıktı kızların

melikem niye tadın yok kuzum

kocişle tartıştık ama bu sefer kesinlikle yüzüne bakmıcamm sabahh falan hiç yolcu etmedim geçtim yattım 3 yılımız dolacak ilk defa böle yaptım devamıda gelecek çok kırdı benii yaa acayip doluyumm
Ilk defa bu kadar soğuk kanlı olacamm

hayır olsun bakamm datlım
saol bebemmm çok merciii kocişle bozuştukk

çok detaylı yazamıyom şuan çıkıcam diye ama inan bu tartışmalar ilişkinin gerçekten tuzu biberi haklı isen tabi kırgınlığını göster ama çok uzatmazsınız inşallah canım

Duaların kabul olsun bian evvel seyhancım inş en kısa zamanda kavuş bebeğine

amin canımm hepimizin duaları kabul eylesin Rabbim allah razı olsun hayırlıısyla hepimizin evladı gels,in tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…