Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk tuğba senin adına çok seviniyorum bende donmuşlarla deniycem inşallah sana da iyi günler kolay gelsin aman azıp tehlikeye atmayın
ay azmakmı bizmiii yok annem ya artık kardeş moduna giriverdik biz bakalım ne olucak manuel takılıcaz elizamatik yani yada ımm şey anlamışındır arrtık
yuh delimisin kız valla şansmı yüksek olur riskmi bilemem ama tutarsa 10 bebe tutacağı keisn:44::44:
canlarım nasılsınız geçmişe şööölleee bi göz geçirdim....
TUBİİİŞŞŞ bacım ben kararlıyımmm meleğimin pıtısını yemeyeeee
e sen bilen ye o zaman efiyat olsun allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
kızlar sınav sonuçlarım açıklandı sonuç berbat çokkk üzgünümmmm boşuna çıkmışım bu yola beceremiyormuşum oysaki
canım üüzme kendini canın sağ olsun tekrar hazırlanırsın olmazmı beceremiyormuşumda ne demek ne ayıp böle düşünürsen hiç bişey başaramazsın kusura bakma sen azimli bi hatunsun becericem bu defa olucak dersen herşey güzel yol alır allah yardımcın olsun bu arada missifa ne oldu :26:

gelinlik giymek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm:84::84::84: ama koca olmaz diyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelin olmak istiyoruuuuummmm :84:
gelinlik kiralarsan gerdekte yaparız desem kabul edermiki acep:26::26:

Arkadaşlar cumanız mübarek,dualarınız kabul,hayalleriniz gerçek olsun,göbeğinize bebek konsunn inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tosti canım senin adın azraydı dimi yoksa karıştırıyomuyum durucum senin adın neydi unuttum canım yaaa:26::26:

dua saatinde burda olmaya bilirim rabbim hepinizin gönlünün muradını hakkında hayırlı eylesin yuvanıza sağlık bereket versin amin.HAYIRLI CUMALAR dualarınızda banada yer verin inşallah

günaydın hayırlı cumalrrrrrrrrrr
rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…