çok detaylı yazamıyom şuan çıkıcam diye ama inan bu tartışmalar ilişkinin gerçekten tuzu biberi haklı isen tabi kırgınlığını göster ama çok uzatmazsınız inşallah canım
amin canımm hepimizin duaları kabul eylesin rabbim allah razı olsun hayırlıısyla hepimizin evladı gels,in tez zamanda
Eliff nasılsın hiç sesin çıkmıyoo
iyiim cnm geziniorum burda bi girior bi çıkıorum
eee burda hareketlilik yok artık nie böle oldu ki.........
Sen nasılsın
hayırdır çatlağumm ateşin başınamı vurdi :122: :122: :122:gelinlik giymek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm:84::84::84: ama koca olmaz diyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelin olmak istiyoruuuuummmm :84:
gelinlik kiralarsan gerdekte yaparız desem kabul edermiki acep:26::26:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEYHAN'A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DEMET'E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
anlaşılan çok kırmış eşin seni :44:ama hiç üzülme eğer haksızsa sonuna kadar tavrını koy hiçte alttan alma taaaki suçunu anlayıp özür dileyene kadarkocişle tartıştık ama bu sefer kesinlikle yüzüne bakmıcamm sabahh falan hiç yolcu etmedim geçtim yattım 3 yılımız dolacak ilk defa böle yaptım devamıda gelecek çok kırdı benii yaa acayip doluyumm
Ilk defa bu kadar soğuk kanlı olacamm
faceye gelsene duru bacı başka bir okey daha var o açar belkiyapılan duaya amiiiiiinnnnnnnn diyorum tez zamanda dilekleriniz gerçekleşsin arkadaşlarım
bugün sessizlik hakim olsun varsın herkes iyi olsunda
SEYHAN APLAM DEMETİMM rABBİİM KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR SAĞLIKLI HAMİLELİKLERR SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİB ETSİN İNŞALAHH
SEYHAN ve DEMET RABBİM hayırlı ewlat nasip etsin en yakın zamanada sizin için en hayırlı zamanda kucağınızda göbüşünüzde boş kalmasın inşallah.
şifamm sınav notların düşükmüş inşallah finalde yüksek alırsın bende tahminimden daha düşük aldım 50 lerde
nurcik vuruldun mu peki bugün iğneni ismi neydi bulamadınız merak ettim canım benim iğnemin fiyatı 80 küsürdüneyseki rapor çıkarttılar öle aldım bu arada tek yumruta bile herşeye yeter allaha şüküğr benimde ilk ay tek yumurtam gelişti bu ayda ikincisi tam büyümemişti allaha şükür yinede vucudumuz tepki veriyo ilaçlara buna şükür inşallahh tek yumurta bile bi cana yeter canım
bu arada ben evdeyim işe gitmedim kendimi çok yorgun hissettim sabah uyanmak istemedim o yüzden ektim işib birde kızlar benim adetime var ama adet sancım var kaç gündür
nerdesinizz yaaa işi gücü bıraktım buraya geldim ama kimsecikler yok
sevdam işimi ektin dinlen bacım insanın dinlenmeye ihtiyacı var
bugün sessiz burası
iyi akşamlar iyi hafta sonları kızlar
Tubişim ,Kedersizim ,Sevdam teşekkür ederim moralleriniz için Sevo inşşş kazanırız kızzzhem işi ekmişsin evdeymişsin iiii yapmışsın oyunlara gelsene yine yeni oyunlar var duru cuğum çıkıyorsun hoşçakal iyi hafta sonları öp oğluşunu benim için bende seni kocaman öptümmm
Tubişim missifa yı sormuşsun kaliteli- kaliteli duruyor galiba kullanımda işin mi vardı :26:
evet canımm saat bir 1 gibi vuruldum iğnemi yarından itibaren sahalara çıkmaya başlıyacaz bizde :)))şifamm sınav notların düşükmüş inşallah finalde yüksek alırsın bende tahminimden daha düşük aldım 50 lerde
nurcik vuruldun mu peki bugün iğneni ismi neydi bulamadınız merak ettim canım benim iğnemin fiyatı 80 küsürdüneyseki rapor çıkarttılar öle aldım bu arada tek yumruta bile herşeye yeter allaha şüküğr benimde ilk ay tek yumurtam gelişti bu ayda ikincisi tam büyümemişti allaha şükür yinede vucudumuz tepki veriyo ilaçlara buna şükür inşallahh tek yumurta bile bi cana yeter canım
bu arada ben evdeyim işe gitmedim kendimi çok yorgun hissettim sabah uyanmak istemedim o yüzden ektim işib birde kızlar benim adetime var ama adet sancım var kaç gündür
canım oyun kulübü anasayfasında sol kısımda yukardan aşağıya doğru sırası ile istediğini oyna onlar yeni yüklenenlerevet canım ektim bugün 3 gün evde olmak çok güzel olacakkkkeşke 4 gün evde 3 gün işte olsak yaa çok mu şey istiyom
iyi akşamlar canım iyi tat,iller
inşallah canım geçerizzz
ya hangi oyun linki koyarmısın geleyim bende
anacım daha evde yemek yok ben oyun peşindeyimmama evde soğan bilem yok yeşil mercimek ıslattım soğan aklıma geldi şimcikk neyse belki anama giderim babam gelecek köyden çağırdılar
canım bebek yapacağınız heeeeevet canımm saat bir 1 gibi vuruldum iğnemi yarından itibaren sahalara çıkmaya başlıyacaz bizde :)))
doktor reçeteye 2 tane farklı çatlatma iğnesi yazdı sevom birisi pregnly5000 diğeri covıte devamını okuyamadım:44: şu doktorlar neden normal harfleri yazmazlar yahuu
doktorumuz pregnly iğnesini bulabilirseniz onu alın dedi .ama biraz zor bulunduğunuda söyledi aydında bildiğimiz bütün eczanelere soralım şansımızı deniyelim dedik kaç eczane dolaştık depolarda bile bulunmadı neyse hastaneye yakın bir eczane daha vardı burda da bulmazsak diğer iğneyi alacaz artık dedik neysekii orda bulabildikk ..eczanede çalışan kalfa şanslı olduğumuzu söyledi ellerinde sadece aldığımız kalmıştı ..her zaman bulunamıyormuş o iğne yaaaa :26::26::26:
diğer iğne için bizde rapor çıkardık ama gerek kalmadı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?