Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok aplam tat tuz bırakmadı bendee böle tuzda istemiyorum ben yaa
çok öptüm aplamm hadi sen dualarını et quuzmmmmm çok öptümmmmmmmmmm

SEYHAN APLAM DEMETİMM rABBİİM KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR SAĞLIKLI HAMİLELİKLERR SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİB ETSİN İNŞALAHH

SEYHAN ve DEMET RABBİM hayırlı ewlat nasip etsin en yakın zamanada sizin için en hayırlı zamanda kucağınızda göbüşünüzde boş kalmasın inşallah.

gelinlik giymek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm:84::84::84: ama koca olmaz diyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelin olmak istiyoruuuuummmm :84:
gelinlik kiralarsan gerdekte yaparız desem kabul edermiki acep:26::26:
hayırdır çatlağumm ateşin başınamı vurdi :122: :122: :122:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anlaşılan çok kırmış eşin seni :44:ama hiç üzülme eğer haksızsa sonuna kadar tavrını koy hiçte alttan alma taaaki suçunu anlayıp özür dileyene kadar sıkma sen canını

şifacım sınavı geçememişsin olsun senin canın sağolsun hayatım hiç üzülme bu seferki sınava daha çok çalışır daha iyi sonuç alırsın inşallah

herkese merahabalar hayırlı cumalarr sabahtan beri hastanedeydim ..doktor acilen sezeryana girdiği için baya bekledik

sadece bir yumurtam olgunlaşmış kızlar ikinci yumurtam çok küçükmüş ..doktor çatlatma iğnesi yazdı ama bu iğneyi bulana kadar ayaklarımıza kara sular indi dışardan geldiği için piyasada pek bulunmazmış neyseki zar zor bulduk bir eczaneden .

bugün pek sessiz burası hayrolsun

Son düzenleme:
yapılan duaya amiiiiiinnnnnnnn diyorum tez zamanda dilekleriniz gerçekleşsin arkadaşlarım

bugün sessizlik hakim olsun varsın herkes iyi olsunda

SEYHAN APLAM DEMETİMM rABBİİM KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR SAĞLIKLI HAMİLELİKLERR SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİB ETSİN İNŞALAHH

SEYHAN ve DEMET RABBİM hayırlı ewlat nasip etsin en yakın zamanada sizin için en hayırlı zamanda kucağınızda göbüşünüzde boş kalmasın inşallah.

aminnnn bütün isteyen arkadaşlarımla birlikte inşallahhhh

şifamm sınav notların düşükmüş inşallah finalde yüksek alırsın bende tahminimden daha düşük aldım 50 lerde

nurcik vuruldun mu peki bugün iğneni ismi neydi bulamadınız merak ettim canım benim iğnemin fiyatı 80 küsürdü neyseki rapor çıkarttılar öle aldım bu arada tek yumruta bile herşeye yeter allaha şüküğr benimde ilk ay tek yumurtam gelişti bu ayda ikincisi tam büyümemişti allaha şükür yinede vucudumuz tepki veriyo ilaçlara buna şükür inşallahh tek yumurta bile bi cana yeter canım

bu arada ben evdeyim işe gitmedim kendimi çok yorgun hissettim sabah uyanmak istemedim o yüzden ektim işi bbirde kızlar benim adetime var ama adet sancım var kaç gündür

nerdesinizz yaaa işi gücü bıraktım buraya geldim ama kimsecikler yok

sevdam işimi ektin dinlen bacım insanın dinlenmeye ihtiyacı var
bugün sessiz burası

Tubişim ,Kedersizim ,Sevdam teşekkür ederim moralleriniz için Sevo inşşş kazanırız kızzz hem işi ekmişsin evdeymişsin iiii yapmışsın oyunlara gelsene yine yeni oyunlar var duru cuğum çıkıyorsun hoşçakal iyi hafta sonları öp oğluşunu benim için bende seni kocaman öptümmm

Tubişim missifa yı sormuşsun kaliteli- kaliteli duruyor galiba kullanımda işin mi vardı :26:

sevdam işimi ektin dinlen bacım insanın dinlenmeye ihtiyacı var
bugün sessiz burası

evet canım ektim bugün 3 gün evde olmak çok güzel olacakkk keşke 4 gün evde 3 gün işte olsak yaa çok mu şey istiyom

iyi akşamlar iyi hafta sonları kızlar

iyi akşamlar canım iyi tat,iller

inşallah canım geçerizzz

ya hangi oyun linki koyarmısın geleyim bende
anacım daha evde yemek yok ben oyun peşindeyimm ama evde soğan bilem yok yeşil mercimek ıslattım soğan aklıma geldi şimcikk neyse belki anama giderim babam gelecek köyden çağırdılar

evet canımm saat bir 1 gibi vuruldum iğnemi yarından itibaren sahalara çıkmaya başlıyacaz bizde :)))

doktor reçeteye 2 tane farklı çatlatma iğnesi yazdı sevom birisi pregnly5000 diğeri covıte devamını okuyamadım:44: şu doktorlar neden normal harfleri yazmazlar yahuu
doktorumuz pregnly iğnesini bulabilirseniz onu alın dedi .ama biraz zor bulunduğunuda söyledi aydında bildiğimiz bütün eczanelere soralım şansımızı deniyelim dedik kaç eczane dolaştık depolarda bile bulunmadı neyse hastaneye yakın bir eczane daha vardı burda da bulmazsak diğer iğneyi alacaz artık dedik neysekii orda bulabildikk ..eczanede çalışan kalfa şanslı olduğumuzu söyledi ellerinde sadece aldığımız kalmıştı ..her zaman bulunamıyormuş o iğne yaaaa :26::26::26:

diğer iğne için bizde rapor çıkardık ama gerek kalmadı şükür

canım oyun kulübü anasayfasında sol kısımda yukardan aşağıya doğru sırası ile istediğini oyna onlar yeni yüklenenler he kız şu okuldan mezun olsak burda kutlama yapsak canım ya aynen benimde yemek yok ve tesadüf ki bende yeşil mercimek yemeği yapıcammmm

canım bebek yapacağınız heeee inşşşş olcak bak gör içime doğuyoooooooooooo yakında burda hamiş müjdesi alcazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…