aynen öyleeehırs tatlı oluyooo ama dimiii
bu oyunda pek iyi değilim ki tebrik ederim canım bile bile yanıyım bariii sen kal birincisıkıysa bu rekorumu geç bide
hile yok haa bileğimin hakkıyla aldım valla http://www.kadinlarkulubu.com/arcade.php?act=Arcade&do=play&gameid=153
msn yi açsanaaynen öyleee
bile bilee yanma ben öyle yapıyormuyumbu oyunda pek iyi değilim ki tebrik ederim canım bile bile yanıyım bariii sen kal birinci
gitme işim varrrkızlar uyku bastırdıı çıkıyorum ben
hayırlı gecelerr iyi uykular
yok yok yanmadım hatta geçtim seni kusuruma bakmabile bilee yanma ben öyle yapıyormuyum
sağol canım bende zuma dayım bakalım skorum listeye gidecek mi :18:çıkıyomusun nurcik iyi geceler
ben hala zuma dayım bitmedii tebriklerrrr bu arada şifacımm ve nurcikk
sağol canım bende zuma dayım bakalım skorum listeye gidecek mi :18:
bir çok çeşidi var hangisi :26:ben şuan mahşong oynuyom
ayy bir türlü ilk sayfalara inemedim skor çok yğüksek
ben çıkıyorum şifamm iyi geceler gözler helak oldu
bu arada havva arkadaşımıza ayetel okudukmu kızlar olmazsa bu hafta ona başlasak olurmu
başka bir arkadaşa da başlayalım mesela şifacım sen olabilirsin
haftayada sevdamceye başlarız aşılama yaptırcakya o döneme denk getiririz
bende o oyunda sonlarda kalırım hep ama bu kez oynamadımyanında solitare yazıyo
hayırlı uğurlu olsun canım inşş hala kızının bebişi tez zamanda olur bizler gibi özlem çekmez
tebrikler canımbide ben oynayım mesaj yazmaktan geçemedim oyunlara
geçmiş olsun canım ya inşalah öenmli bişi yokturrkızlar bu gün yeğenim bana gelmişti yaaa oynarken başının üstüne düştü ne başı kanadaı şişte acile gittik çok korktuk yaaaaaaa
amann beaa biz hala barışmadıkk küsüzz kahvaltı yapmadım yolcu etmedim ya ona bozulmuş bizimkiibenimkide yatıyo biraz tartıştıkk
aman bea datlım yapılmıyokii iştee benimde çıkıp gidesim geldii ama iştee gitsem biliyorum gelip almazzzzvalla bilmiyorumm ne oluyor bizlere böyle ..bazenn ben bu adamın yanında neden duruyorum diye düşünmüyor değilimm her an baba evine kaçabilirm
hoşgeldinnn
güle güle canımm sende Allaha emnae4t ol bizde özlicezzslm kızlar ben yarından itibaren yokum bir hafta haberiniz olsun hepinizi öptüm çankırıya gidicem dualarım sizlerle kendinize iyi bakın allaha emanet olun:80::80: siz çooook özlycemmmmm
aminn canım benim aminnnslm kızlarrrrr
MELİKEMMM duaya aminnnnnnnn diyorummm allah razı olsun senden allah çocuğuna eşine bağışlasın seni inşallahhhhh
ha bide MELİKEMM eşinle tartışmışsın walla sen haklıysa burnunu sürttür kızzz ben hala öle yapıyorum özür diledi benmiki ama genede içim atmıyo konuşmaya çünkü çok kırılmıştım dilerim tez zamanda barışırsınız cnm yaaaaa
SEVOOOMMM evdeymişsin oh dinlen cnm yaa dinlenmen tabiki sizin de hakkınız canm yaaaa
canlar aklıma gelenler bunlarrrrr herkes iyidir umarımmmm hepicinizi öpüyommmm
günaydınnnnnnnnnn
kızlar gene sinir oldum sabahtan beri alıntı yaptım herkese güzel güzel cavaplar yazdım tam gönederdim bağlantı koptuuuuusinir oldummmmmm yaaaaaaa
melike güzu hoşgeldin canım işallah eşinle aran düzelmiştirrrrr arada lağzım butür şeyler aşkı depreştriyorrrrr
nurcikkkkkkk bende prngliy kullanmıştım canım inşallah işe yarartatlım çalışmalar tam gaz enerjili olsun tikkat edinnnnnnn doping alınnnnnnnn
sevommm sende sahalara enerjik gir canım haydi senden de nurcikten de ggoooooooollllllllllll bekliyoruzzz heeee
ben yasaklıyım bu ay benim yerimede çalışın bariiiiiiii
hemşom sınavun kötü olmuş üzüldüm canım takma bidakine başarırsın canım bu seni dahada hırslandırır şimdikkkk
kızlarrrrr sevoooooo ve asiiiiiiiii dualarınıza amiiinnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum canlarımmm allahım tez zamanda versin muratlarınızııı
şimdik sıra bende ben dün gelemedim işe yattım gene belim iyi değil çk harekete yorulmaya gelmiyorrrrrr
ben bu hafta sizinle olamicam face yi de dondurdum zaten elme mausu alınca ya burası ya faceeeee derslere konsantre olamıyomm onun için 9 mayısa kadar görüşemiycez üzülerekkkçıkıyorum hepinizi seviyorum ve çok öpüyorummmmm
herkes kendine iyi baksın herkese yanatan öpücük kaçtımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?