Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çıkıyomusun nurcik iyi geceler
ben hala zuma dayım bitmedii tebriklerrrr bu arada şifacımm ve nurcikk

ayy bir türlü ilk sayfalara inemedim skor çok yğüksek

ben çıkıyorum şifamm iyi geceler gözler helak oldu

bu arada havva arkadaşımıza ayetel okudukmu kızlar olmazsa bu hafta ona başlasak olurmu
başka bir arkadaşa da başlayalım mesela şifacım sen olabilirsin
haftayada sevdamceye başlarız aşılama yaptırcakya o döneme denk getiririz

yanında solitare yazıyo
bende o oyunda sonlarda kalırım hep ama bu kez oynamadım okuyalım canım Havva ya Fatoş a tedavisi olanların önceliği olsun benide düşündüğün için sağol canım benim acelem yok beklerim iyi geceler canım evet yaa gözler kamaştı artık öpüldün

slm kızlarrrrr
MELİKEMMM duaya aminnnnnnnn diyorummm allah razı olsun senden allah çocuğuna eşine bağışlasın seni inşallahhhhh
ha bide MELİKEMM eşinle tartışmışsın walla sen haklıysa burnunu sürttür kızzz ben hala öle yapıyorum özür diledi benmiki ama genede içim atmıyo konuşmaya çünkü çok kırılmıştım dilerim tez zamanda barışırsınız cnm yaaaaa
SEVOOOMMM evdeymişsin oh dinlen cnm yaa dinlenmen tabiki sizin de hakkınız canm yaaaa

canlar aklıma gelenler bunlarrrrr herkes iyidir umarımmmm hepicinizi öpüyommmm

kızlar gene sinir oldum sabahtan beri alıntı yaptım herkese güzel güzel cavaplar yazdım tam gönederdim bağlantı koptuuuuusinir oldummmmmm yaaaaaaa

melike güzu hoşgeldin canım işallah eşinle aran düzelmiştirrrrr arada lağzım butür şeyler aşkı depreştriyorrrrr

nurcikkkkkkk bende prngliy kullanmıştım canım inşallah işe yarar tatlım çalışmalar tam gaz enerjili olsun tikkat edinnnnnnn doping alınnnnnnnn

sevommm sende sahalara enerjik gir canım haydi senden de nurcikten de ggoooooooollllllllllll bekliyoruzzz heeee
ben yasaklıyım bu ay benim yerimede çalışın bariiiiiiii
hemşom sınavun kötü olmuş üzüldüm canım takma bidakine başarırsın canım bu seni dahada hırslandırır şimdikkkk

kızlarrrrr sevoooooo ve asiiiiiiiii dualarınıza amiiinnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum canlarımmm allahım tez zamanda versin muratlarınızııı

şimdik sıra bende ben dün gelemedim işe yattım gene belim iyi değil çk harekete yorulmaya gelmiyorrrrrr
ben bu hafta sizinle olamicam face yi de dondurdum zaten elme mausu alınca ya burası ya faceeeee derslere konsantre olamıyomm onun için 9 mayısa kadar görüşemiycez üzülerekkkçıkıyorum hepinizi seviyorum ve çok öpüyorummmmm
herkes kendine iyi baksın herkese yanatan öpücük kaçtımmmmmmmm

kızlar bu gün yeğenim bana gelmişti yaaa oynarken başının üstüne düştü ne başı kanadaı şişte acile gittik çok korktuk yaaaaaaa
geçmiş olsun canım ya inşalah öenmli bişi yokturr
benimkide yatıyo biraz tartıştıkk
amann beaa biz hala barışmadıkk küsüzz kahvaltı yapmadım yolcu etmedim ya ona bozulmuş bizimkii
valla bilmiyorumm ne oluyor bizlere böyle ..bazenn ben bu adamın yanında neden duruyorum diye düşünmüyor değilimm her an baba evine kaçabilirm

hoşgeldinnn
aman bea datlım yapılmıyokii iştee benimde çıkıp gidesim geldii ama iştee gitsem biliyorum gelip almazzzz
slm kızlar ben yarından itibaren yokum bir hafta haberiniz olsun hepinizi öptüm çankırıya gidicem dualarım sizlerle kendinize iyi bakın allaha emanet olun:80::80: siz çooook özlycemmmmm
güle güle canımm sende Allaha emnae4t ol bizde özlicezz

aminn canım benim aminnn
aman be tatlım hani derlerya o.... tövbe tutmaz benimki öle oldu galibaa
günaydınnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

ebett quzu bu hafta da sıra sizdeeeee okumak şsteyn benimle irtibata geçsin şekerlerrrr
kamer apla ve sevdamce içinn
yok bebem düzelmediii daha da kötü olduuu konuşöuyoruz bile birbirimizleeee(
çok öptümm quzum Alaha emanet oll arada uğra yaffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…