Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok güzel listeler ALLAH herkese nasip etsin onu........bende bende bende anneeeeeeeee olmak çok istiyorum ve mayıs ayında aşılama yaptırıcam inşallah tutar ve hamişşş KALIRIM ........bebek özlemiyle 4 yıldır yanıp tutuşuyorum ................ARTIK GELLLLLL GÜL KOKULU MELEYİM GELLLLLL GELLL SENİ ÇOK ÖZLEDİMMMM......Eki Görüntüle 187413 Eki Görüntüle 187413 Eki Görüntüle 187413

canbım benim inşalahh tedavin hayır olurr hoşgeldin bu arada meleğin ceeee der inşalhhhhhhhh

herkese iyi haftasonları

kamercim dünde rahatsızmışsın aman nasıl düzelcek bu belin..iyi yapmışsın face dondurarak açıkçası sınavdan sonra insan pişman oluyo neden çalışmadım diye o yüzde hak veriyom sana sınavlarını verde gell

melikemm eşinle daha da mı açtınız arayı yaa :26:

neyse pc açık kalsında ben işlerimi yapayım daha annemden yeni geldim kahvaltıya gitmiştim yeğenimi parka götürdük annemlee aboww herkeş anası zannetti beni oda bana anne diyince normal olarak öle zannettiler yaa montumu giiynce anladı gideceğim,i bırakmadı benii aklım onda kaldı hiç ayrılmak istemiyomm kahvaltıda illa benim kucağıma oturacak uyyy şimdiden özledimmm...
rabbim bizlereee de versinnn tez zamanda inşallahh

ebet bidenem daha da açıldı bakalım ne olacak sonumuzzz

oyy yerim benii aminaplam aminn inşalahhhhhhhhhhh
sende götürcen quzunu parkaa

ebet bidenem daha da açıldı bakalım ne olacak sonumuzzz

oyy yerim benii aminaplam aminn inşalahhhhhhhhhhh
sende götürcen quzunu parkaa

bu küslüğün sonu birbirinize daha kenetlendiricek merak etme sen kendini üzme canım

inşallahh canımm inşallah o günelri görücez hep birlikte

bu küslüğün sonu birbirinize daha kenetlendiricek merak etme sen kendini üzme canım

inşallahh canımm inşallah o günelri görücez hep birlikte

öle mi dersin aplaa beni özledi farkındayımm gecelerii uykuda sarılıyorr tabi ben uyanık olduğum için koyuyorum tavrıı ama ne bilim datlım yaa

bendeee özledimmmmmm çok kızgınımmm ama ilk defa bu kadar uzun sürdüüüü öpmeyi özledfimm yaa evdeykenn biz uyurken falan dakika başı gelip kontrol edip öpüyoduuu

öle mi dersin aplaa beni özledi farkındayımm gecelerii uykuda sarılıyorr tabi ben uyanık olduğum için koyuyorum tavrıı ama ne bilim datlım yaa

ben,im eşimde öledir geceleri sarılır öpmeye çalışır hatta daha da ileri gider eee napsınlar onlar bizim gibi sürdüremiyolar aslında kırgınlığı

bendeee özledimmmmmm çok kızgınımmm ama ilk defa bu kadar uzun sürdüüüü öpmeyi özledfimm yaa evdeykenn biz uyurken falan dakika başı gelip kontrol edip öpüyoduuu

canım hatasını anlar bol bol öpersin kocişinii

bu arada demetçim geçenlerde sen tarifin,i vermiştin bana sanırım erişteli mercimeki yaptım sonunda çok güzel oldu teşekkür ederim yalnız erişteyi fazla koymuşum ama olsunn

ben ileriini dmeemiştimm:))) ilk küstüğümüz günn yapmaya çalıştı uykuda ama kendine gelince geri çeekildii:))) bende istemem yancebime koyduu yanee uykudaya zorla yaptı olacaktıı:))

bu arada demetçim geçenlerde sen tarifin,i vermiştin bana sanırım erişteli mercimeki yaptım sonunda çok güzel oldu teşekkür ederim yalnız erişteyi fazla koymuşum ama olsunn
oh ellerine sağlıkrekor kırdım bugünn kahvaltılık yemicemmm yemekk yaptımmmmmmmmmm oh yedim bide akşamada var yarına da yeterr

yafff ne oyunu gelin iki lafın belini kırak yunus bey yeni uyuduu

evet cnm ben vermiştim tarifini afiyet bal şeker olsun cnm benimmmm ellerine sağlıkkk

nurcik gelmiş hemen beni takip etmiş yaa bu oyun zor bir türlü yüksek alamıyomm

asicimm sende gelmişsin sağolasın iki kase yedim hemncik yemekten

seyhan aplaa bayıldım avatarına yaaaaaaaaa
bende hareketli istiyommmmmm
bende merak ettim o avatar solucan mı başka şeymii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…