çok güzel listeler ALLAH herkese nasip etsin onu........bende bende bende anneeeeeeeee olmak çok istiyorum ve mayıs ayında aşılama yaptırıcam inşallah tutar ve hamişşş KALIRIM ........bebek özlemiyle 4 yıldır yanıp tutuşuyorum ................ARTIK GELLLLLL GÜL KOKULU MELEYİM GELLLLLL GELLL SENİ ÇOK ÖZLEDİMMMM......Eki Görüntüle 187413 Eki Görüntüle 187413 Eki Görüntüle 187413
ebet bidenem daha da açıldı bakalım ne olacak sonumuzzzherkese iyi haftasonları
kamercim dünde rahatsızmışsın aman nasıl düzelcek bu belin..iyi yapmışsın face dondurarak açıkçası sınavdan sonra insan pişman oluyo neden çalışmadım diye o yüzde hak veriyom sana sınavlarını verde gell
melikemm eşinle daha da mı açtınız arayı yaa :26:
neyse pc açık kalsında ben işlerimi yapayım daha annemden yeni geldim kahvaltıya gitmiştim yeğenimi parka götürdük annemlee aboww herkeş anası zannetti benioda bana anne diyince normal olarak öle zannettiler yaa montumu giiynce anladı gideceğim,i bırakmadı benii aklım onda kaldı hiç ayrılmak istemiyomm kahvaltıda illa benim kucağıma oturacak uyyy şimdiden özledimmm...
rabbim bizlereee de versinnn tez zamanda inşallahh
ebet bidenem daha da açıldı bakalım ne olacak sonumuzzz
oyy yerim benii aminaplam aminn inşalahhhhhhhhhhh
sende götürcen quzunu parkaa
bu küslüğün sonu birbirinize daha kenetlendiricek merak etme sen kendini üzme canım
inşallahh canımm inşallah o günelri görücez hep birlikte
öle mi dersin aplaa beni özledi farkındayımm gecelerii uykuda sarılıyorr tabi ben uyanık olduğum için koyuyorum tavrıı ama ne bilim datlım yaa
bendeee özledimmmmmm çok kızgınımmm ama ilk defa bu kadar uzun sürdüüüü öpmeyi özledfimm yaa evdeykenn biz uyurken falan dakika başı gelip kontrol edip öpüyoduuu
ben ileriini dmeemiştimm:))) ilk küstüğümüz günn yapmaya çalıştı uykuda ama kendine gelince geri çeekildii:))) bende istemem yancebime koyduu yanee uykudaya zorla yaptı olacaktıı:))ben,im eşimde öledir geceleri sarılır öpmeye çalışır hatta daha da ileri gider eee napsınlar onlar bizim gibi sürdüremiyolar aslında kırgınlığı
canım hatasını anlar bol bol öpersin kocişinii
oh ellerine sağlıkrekor kırdım bugünn kahvaltılık yemicemmm yemekk yaptımmmmmmmmmmbu arada demetçim geçenlerde sen tarifin,i vermiştin bana sanırım erişteli mercimeki yaptım sonunda çok güzel oldu teşekkür ederim yalnız erişteyi fazla koymuşum ama olsunn
bu arada demetçim geçenlerde sen tarifin,i vermiştin bana sanırım erişteli mercimeki yaptım sonunda çok güzel oldu teşekkür ederim yalnız erişteyi fazla koymuşum ama olsunn
nurcik gelmiş hemen beni takip etmişyaa bu oyun zor bir türlü yüksek alamıyomm
asicimm sende gelmişsin sağolasın iki kase yedim hemncik yemekten
oh afiyet olsun cnm
benim akşamki yemeğim kurufasulye pilav pişiyo şimdiiii
ohh ellerine sağlık quuzmm ben de yemek yaptımmm
pilav ve papates oturmaaaa yedim bilemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?