http://www.kadinlarkulubu.com/arcade.php?act=Arcade&do=play&gameid=1499
sevo gelde şu şifanın birniciliğine el koyalım bacım
kırmızı balıkları yutuyorsun sarı balıktan ve büyük balıktan uzak dur birde en altta yengeç geçiyo sırtında da elmas var :))onlarıda al bonus puan alıyorsun
benimkide yatıyo biraz tartıştıkkevet hala burdayım eşim yattı
tamam geld,imm
benimkide yatıyo biraz tartıştıkk
hoş geldinben yine geldimm
valla bilmiyorumm ne oluyor bizlere böyle ..bazenn ben bu adamın yanında neden duruyorum diye düşünmüyor değilimm her an baba evine kaçabilirmaa size ne oldu bugün melikede böleydi :26:
geçende de asi ile bendim
hoşgeldinnnhoş geldinbende geldim :80:
hangi oyunda :26: şu kartlı oyunda mıbende geldimm
sevo sen daha burdamısın canım
şifa o oyunda geçtim senii
yeter geçmiş olsuncanım önemli bişey yoktur umarım
sevindim canım Rabbim beterinden esirgemiş şükürsağolun kızlar iyi şimdi çok şükürrr
hıh geldim ben daha çok puan alacağımmmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/arcade.php?act=Arcade&do=play&gameid=1499
sevo gelde şu şifanın birniciliğine el koyalım bacım
kırmızı balıkları yutuyorsun sarı balıktan ve büyük balıktan uzak dur birde en altta yengeç geçiyo sırtında da elmas var :))onlarıda al bonus puan alıyorsun
iyi uykular eşineevet hala burdayım eşim yattı
tamam geld,imm
ana noliyi Aydın da yaaabenimkide yatıyo biraz tartıştıkk
valla bilmiyorumm ne oluyor bizlere böyle ..bazenn ben bu adamın yanında neden duruyorum diye düşünmüyor değilimm her an baba evine kaçabilirm
hoşgeldinnn
ahh canım ahhh anlıyorum seni dünde ben nerdeyse baba evime gitcektim anlattım ya msn devalla bilmiyorumm ne oluyor bizlere böyle ..bazenn ben bu adamın yanında neden duruyorum diye düşünmüyor değilimm her an baba evine kaçabilirm
hoşgeldinnn
güzel atktik tamam öyle yapalımkızlar buraya oyunun linkini koyunca oıyundan girmediniz diyo bilginiz olsun o yüzden hata veriyo o oyunu oyun klubunden bulunca sorun olmuyo
oyuncular toplandı desenizee şifa da geldii
aaa öylemiii koymuyalım ozaman bundan sonrakızlar buraya oyunun linkini koyunca oıyundan girmediniz diyo bilginiz olsun o yüzden hata veriyo o oyunu oyun klubunden bulunca sorun olmuyo
oyuncular toplandı desenizee şifa da geldii
yok kız o değil akşam üstü oynadığımız oyunda geçtim seniihangi oyunda :26: şu kartlı oyunda mıo oyunu Sevoya da tarif ettim artık ne sen ne ben birinci oluruz Sevo kapacak şampiyonluğu
yettim bacım yettim bakıyım bi icabınaşifa balık oyununda seni geçmiş bir arkadaş haberin ola bacımm :86::86::86:
merhaba canım hoş geldin hayırdır kime gidiyorsun orda net yok mu :26: neyse yaramazlık olmasında git gel hayırlısı ile özlicezz anacımm senislm kızlar ben yarından itibaren yokum bir hafta haberiniz olsun hepinizi öptüm çankırıya gidicem dualarım sizlerle kendinize iyi bakın allaha emanet olun:80::80: siz çooook özlycemmmmm
üfff çıkaramadım keratayı
aaa öylemiii koymuyalım ozaman bundan sonra
yok kız o değil akşam üstü oynadığımız oyunda geçtim senii
benim hileyle işim olmaz
slm kızlar ben yarından itibaren yokum bir hafta haberiniz olsun hepinizi öptüm çankırıya gidicem dualarım sizlerle kendinize iyi bakın allaha emanet olun:80::80: siz çooook özlycemmmmm
emin ol yeri gelince aynı düşünceleri hepimiz düşünüyoruz ama gelip geçicii hiç bi yere gitmemm kocişimi bırakıptaabiz kadınlar hemen silip biçme işlemine geçiyos erkekler bu konuda daha geniş
ahh canım ahhh anlıyorum seni dünde ben nerdeyse baba evime gitcektim anlattım ya msn dehoş bulduk bu arada Rabbim sabrımızı taşırma hayırlı ve tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip et aminnnnnn yuvamıza neşe gelsin inşşşşşşşşşşşşş
güzel atktik tamam öyle yapalımdizim bitti koştum geldim
hem o hile değil püf noktası
aaa öylemiii koymuyalım ozaman bundan sonra
yok kız o değil akşam üstü oynadığımız oyunda geçtim senii
benim hileyle işim olmaz
he he gel gel oyun güzel sitres attırıyooohayırdır canım gezme amaçlımı gidiyorsun ...yolun açık olsun canım bizde özliyecez senii
valla bardağın son damlasına kadar doldu hatta taştı b,ile sabır taşımda çatladı neysee yaaa gece vakti moralimizi bozmuyalım haydee oyuna
zuma oyunu lennnüfff çıkaramadım keratayıakşam ne yedin de önce bi bana unuttum hangisi oyun kız :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?