Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar buraya oyunun linkini koyunca oıyundan girmediniz diyo bilginiz olsun o yüzden hata veriyo o oyunu oyun klubunden bulunca sorun olmuyo

oyuncular toplandı desenizee şifa da geldii

bende geldimm
sevo sen daha burdamısın canım

şifa o oyunda geçtim senii

yeter geçmiş olsuncanım önemli bişey yoktur umarım
hangi oyunda :26: şu kartlı oyunda mı o oyunu Sevoya da tarif ettim artık ne sen ne ben birinci oluruz Sevo kapacak şampiyonluğu

sağolun kızlar iyi şimdi çok şükürrr
sevindim canım Rabbim beterinden esirgemiş şükür

hıh geldim ben daha çok puan alacağımmmm

evet hala burdayım eşim yattı

tamam geld,imm
iyi uykular eşine haaa avatarına bayıldımmmm güle güle kullan

benimkide yatıyo biraz tartıştıkk
ana noliyi Aydın da yaaa daha bebek yapacaktınız yapın sonra küsüşün hadi barışın hadi

slm kızlar ben yarından itibaren yokum bir hafta haberiniz olsun hepinizi öptüm çankırıya gidicem dualarım sizlerle kendinize iyi bakın allaha emanet olun:80::80: siz çooook özlycemmmmm

valla bilmiyorumm ne oluyor bizlere böyle ..bazenn ben bu adamın yanında neden duruyorum diye düşünmüyor değilimm her an baba evine kaçabilirm

hoşgeldinnn

emin ol yeri gelince aynı düşünceleri hepimiz düşünüyoruz ama gelip geçicii hiç bi yere gitmemm kocişimi bırakıptaa biz kadınlar hemen silip biçme işlemine geçiyos erkekler bu konuda daha geniş

valla bilmiyorumm ne oluyor bizlere böyle ..bazenn ben bu adamın yanında neden duruyorum diye düşünmüyor değilimm her an baba evine kaçabilirm

hoşgeldinnn
ahh canım ahhh anlıyorum seni dünde ben nerdeyse baba evime gitcektim anlattım ya msn de hoş bulduk bu arada Rabbim sabrımızı taşırma hayırlı ve tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip et aminnnnnn yuvamıza neşe gelsin inşşşşşşşşşşşşş

kızlar buraya oyunun linkini koyunca oıyundan girmediniz diyo bilginiz olsun o yüzden hata veriyo o oyunu oyun klubunden bulunca sorun olmuyo

güzel atktik tamam öyle yapalım dizim bitti koştum geldim

aaa öylemiii koymuyalım ozaman bundan sonra

hangi oyunda :26: şu kartlı oyunda mı o oyunu Sevoya da tarif ettim artık ne sen ne ben birinci oluruz Sevo kapacak şampiyonluğu
yok kız o değil akşam üstü oynadığımız oyunda geçtim senii
benim hileyle işim olmaz

şifa balık oyununda seni geçmiş bir arkadaş haberin ola bacımm :86::86::86:
yettim bacım yettim bakıyım bi icabına

slm kızlar ben yarından itibaren yokum bir hafta haberiniz olsun hepinizi öptüm çankırıya gidicem dualarım sizlerle kendinize iyi bakın allaha emanet olun:80::80: siz çooook özlycemmmmm
merhaba canım hoş geldin hayırdır kime gidiyorsun orda net yok mu :26: neyse yaramazlık olmasında git gel hayırlısı ile özlicezz anacımm seni

aaa öylemiii koymuyalım ozaman bundan sonra

yok kız o değil akşam üstü oynadığımız oyunda geçtim senii
benim hileyle işim olmaz
üfff çıkaramadım keratayı akşam ne yedin de önce bi bana unuttum hangisi oyun kız :26:

hayırdır canım gezme amaçlımı gidiyorsun ...yolun açık olsun canım bizde özliyecez senii

emin ol yeri gelince aynı düşünceleri hepimiz düşünüyoruz ama gelip geçicii hiç bi yere gitmemm kocişimi bırakıptaa biz kadınlar hemen silip biçme işlemine geçiyos erkekler bu konuda daha geniş

valla bardağın son damlasına kadar doldu hatta taştı b,ile sabır taşımda çatladı neysee yaaa gece vakti moralimizi bozmuyalım haydee oyuna

he he gel gel oyun güzel sitres attırıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…