Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gezme amaçlıda birazda mecburi bi yolculuk eşimin halasınınkızı orda kuran kursu öğretmenliği yapıyo mayıs 19 unda düğünü var ordaki eşyalarını toparlayacağız birlikte onun için gidiyorum allah razı olsun canımm

sevdanehri54
Chomper oyunun en yüksek puanını almıştır.
Rekor Puan: 11.638

gördünmü nerdeyimm

zuma oyunu lennn
he tamam şimdi çıkardım keratayı bak hem ben 1 kez oynadım sen 3. kez oynamış geçmişsin beni naberrrr Sevo da 2. kez oynadı galiba ben de sıra gör bak o zaman

Güle Güle NURAY cığım cici bak kendine

iyi yolculuklar diliyorum güle güle git güle güle gel

yettim bacım yettim bakıyım bi icabına

merhaba canım hoş geldin hayırdır kime gidiyorsun orda net yok mu :26: neyse yaramazlık olmasında git gel hayırlısı ile özlicezz anacımm seni

valla net yok sanırım eşimin halasının kızına gidiyorum ona yardım edicem neyse ben kaçtım eşim çağırıyo malum bugünden sonra bir hafta bensiz kalcak

hayırlı uğurlu olsun canım inşş hala kızının bebişi tez zamanda olur bizler gibi özlem çekmez

sevdanehri54
Chomper oyunun en yüksek puanını almıştır.
Rekor Puan: 11.638

gördünmü nerdeyimm
tebrikler canım bide ben oynayım mesaj yazmaktan geçemedim oyunlara

valla net yok sanırım eşimin halasının kızına gidiyorum ona yardım edicem neyse ben kaçtım eşim çağırıyo malum bugünden sonra bir hafta bensiz kalcak
tabi tabi bizi boşver eşinle ilgilen sağlık olsun canım başta geç görüşelim nolcekki

aboww sevoo cadısııı birinci olmuşş

iyi gezmeler nuraycımm değişik hava iyi gelecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…