hayırdır canım gezme amaçlımı gidiyorsun ...yolun açık olsun canım bizde özliyecez senii
valla bardağın son damlasına kadar doldu hatta taştı b,ile sabır taşımda çatladı neysee yaaa gece vakti moralimizi bozmuyalım haydee oyuna
he tamam şimdi çıkardım keratayı bakzuma oyunu lennn
gezme amaçlıda birazda mecburi bi yolculuk eşimin halasınınkızı orda kuran kursu öğretmenliği yapıyo mayıs 19 unda düğünü var ordaki eşyalarını toparlayacağız birlikte onun için gidiyorum allah razı olsun canımm
yettim bacım yettim bakıyım bi icabına
merhaba canım hoş geldin hayırdır kime gidiyorsun orda net yok mu :26: neyse yaramazlık olmasında git gel hayırlısı ile özlicezz anacımm seni
hayırlı uğurlu olsun canım inşş hala kızının bebişi tez zamanda olur bizler gibi özlem çekmezgezme amaçlıda birazda mecburi bi yolculuk eşimin halasınınkızı orda kuran kursu öğretmenliği yapıyo mayıs 19 unda düğünü var ordaki eşyalarını toparlayacağız birlikte onun için gidiyorum allah razı olsun canımm
tebrikler canımsevdanehri54
Chomper oyunun en yüksek puanını almıştır.
Rekor Puan: 11.638
gördünmü nerdeyimm
tabi tabi bizi boşver eşinle ilgilen sağlık olsun canım başta geç görüşelim nolcekkivalla net yok sanırım eşimin halasının kızına gidiyorum ona yardım edicem neyse ben kaçtım eşim çağırıyomalum bugünden sonra bir hafta bensiz kalcak
sifaa 19.451aboww sevoo cadısııı birinci olmuşş
iyi gezmeler nuraycımm değişik hava iyi gelecek sana
sifaa 19.451
Sevocuğum kusura bakma ben kapmış oldum balık oyununu
sifaa 19.451
Sevocuğum kusura bakma ben kapmış oldum balık oyununu
asıl ben seni tebrik ederimtebrik ederimmmmm
teşekkür ederim canım ayrıca çatlattığım için özürasıl ben seni tebrik ederim..yırttım kendimi geçemedim yine senii
aşk olsun canım ne özrüü ben kendi kendime hırs yapıyorum iştee :76::76::76::76:teşekkür ederim canım ayrıca çatlattığım için özür
hırs tatlı oluyooo ama dimiiiaşk olsun canım ne özrüü ben kendi kendime hırs yapıyorum iştee :76::76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?