Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gardaşım görmemişim yazını yaff :26::26:şimdi açtım valla

nasılsın canım eşinle aranız yavaş yavaş düzeliyoo arayı fazla soğutma canım barışın artık

yavv ne kadar abim varsa hepsinin facesinde yabancı kızlar kayıtlıı ohoo birsürüü güsel güsel kıslarr amaninn eşim böle bişi yapsa boşarımm wallaaaa

gardaşım görmemişim yazını yaff :26::26:şimdi açtım valla

nasılsın canım eşinle aranız yavaş yavaş düzeliyoo arayı fazla soğutma canım barışın artık
tahmin ettim quzummmm
yok canım düzelmedi hiç bişey daha kötü olduuu(
o da özledi bendee ilk defa yaane kötüymüş haftalarca küs duranlar nasıl dayanıyorrr içim acıyoo yaklaşmıyorumda o da uzak duruyooo uyanıkk uykda sarılıyoo
bunumuuuuu :122: :122: :122: :122:

ayy çok güldüm bebemm yaa
tamam inkar etmiyorum o da varr emme kocamı daha çokkkkkkkkkkkk

bekarmı abinlerr :44: :44: :44:
yok anamm hepsii evli barklııı
benceee evettt onu öpmeyii sarılmayı ozaman napıyosun çaktırmadan iç gıcıklayıcı giyiniyosunn sonra avının sana yaklaşmasını bekliyosun

:)))))))
ivett tüyolarrrr
ne giysem ki acepppp elbisem var çok tahrik edici balıyıyoo ona g,iysem anlarr ama başka ne olabilir kii

benceee evettt onu öpmeyii sarılmayı ozaman napıyosun çaktırmadan iç gıcıklayıcı giyiniyosunn sonra avının sana yaklaşmasını bekliyosun
gardaşım kulaklarını iyi aç burda tecrübe konuşuyoo

hem eşini özlemişsin hem şeyini boşver uzatmaa mademm

yok anamm hepsii evli barklııı

:)))))))
ivett tüyolarrrr
ne giysem ki acepppp elbisem var çok tahrik edici balıyıyoo ona g,iysem anlarr ama başka ne olabilir kii
hanımları kıskanmıyormu acepp :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…