Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eee bende o resim çıkıyo tüh bikili im,iş

tamam datlım bakarımm geçmişee bender yer imlerine eklemiştim ama bulanıyorum şimdii

heh yapmışsın bilem

kızlar gelemedi,m dün bi arkadaş 2 aylık bebeğini karnında kaybetti onun yanındaydım bugünde akşama kadar yanındaydım panik haldeyim ya benimkinede bişey olduysa diye allah korusun içim bi garip salıya kadarda öle olucak galiba salı kontrol varaxile gidelimdiyorum eşim kararlı götürmicek kk yıda yasakladı kafanı toplayana kadar pc yasak dedi kaçamakj yaptım merak etmeyin tubi yasak dinlemez yarın evde pazartesi yanınızdayım piyuvvvvvv

geçmişe bakamadım uzundu herif gelir şimdi selam verdim herkesi öptüm kaçtım ha bu arada dün duaya gelemedim yani geldi arkadaşın haberi gelince amin diyemedne çıkmak zorunda kaldım ama yolda okudum aminimide dedim öptüm gari byeeeeeee

ha birde şifa bana hareketli profil resmi bulmam için yardım bacım

arkadaşının başı sağolsun tuğbiş biz de biraz önce nurcikle konuşurken acaba niye gelmedi diyee sordu nurcik eşi yanındadır onunladır demiştim meğer böle üzücü bi olay olmuş..
birilerinin başına kötü bi olay gelince seninde başına gelecek diye bişey yokki anlıyorum insan panik olur acaba der ama Rabbim bebeğimi korusun de yapılacak başka bişey varmıı sence ? hem arkadaşının olayında sence doktorlar bişey yapabilirmiydi canım lütfen içini ferah tutmaya ç.alış içinde bi can var onuda panikleştirme

Rabbim sabır versinnn canım ya
datlım nie her olumsuuz kendine yorumlamaya çalışıyosun kii deli etme kısımm benii kızının pıtısını yerim bakk
Allah korusun sağlıkla alacan bebekim sen kocişinede hak veriyorum yanee
aynı bende senin gibiydim sanada hak vermiyo değilim ama bırak olumsuuz benim kocada neti kapatırım die tehdit ediyoduu ne demeye sohbetemi can sıkmayama giriyon dioduu

alkış alkışşşş
smileyi bulamadımm

kuzum arkadaşıa geçmiş olsun rabim sabır versin

ben burdayım canımm
naber eşinle aran nasıl anlat bakem plan ,işe yaradımı

hoşgeldin quzuummm anasayfadaydın baktım sanaa
datlımm onları giymek içimden gelmeddiii ( çok güsel niyetlenmiştim ama alrıma eşofman giydim üstümede morlu göğüs dekolte bi badim var onu giydim
barıştıkk herşey öpültük koklaştık ondan sonra göğüslerime bakarak bu ne hal dioo:))
sen nasılsın quuzmm

ya seyhan apla aklıma biişi takıldı çok şükür 5 gündür gaz problemimiz yoktuu metsil veriyordum gaz damlası sabah akşamm ve benim içtiğim yediklerimde var tabi
bu sabah vermedim metsili bakalım ne olacak die yapamadı yine gaz sıkıntısı var bu gaz ilaçları bağımlılık yaparmı acep ilaç almadan çıkartamıcakmı ya

aman amann iyi dargınlık bitmişşş ama insan böle küslüklerden sonra kıymetni daha iyi anlıyo

ne desem boş tam olarak bişey diyemem ama bağımlılık yaptığını hiç duymadım gaz ile ilgili ilaçları hem ne zmana kadar yaparki biraz büyüyünce zaten bu sorun ortadan kalkıcak ozamana kadar bence bi sorun olmaz doktor içmende sakınca yok dediyse tabi..

aplam verdi sorun olmaz dediii ama dedim sıkıntı tamamen kalktı bitti die seviniyodum ilacıda vermedimya ondan mı acaba diyorum ya caanım sıkıldıı
kurban olduğum sizlerede hayırlı velatlar nasib etsin inşalah ve hiç gaz sıkıntıları olmasınn zaten senin kız olacakya kızların gazı az olur kaynanaya çekmezse tabee

kaynana gazlı anasıda gazlı babasıdaa kesin kurtuluş yok ozaman

aplamm yunus uynadıı pişpişleyip geliyim geri uyur inşalahhhhhhh

tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…