Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok anamm hepsii evli barklııı

:)))))))
ivett tüyolarrrr
ne giysem ki acepppp elbisem var çok tahrik edici balıyıyoo ona g,iysem anlarr ama başka ne olabilir kii

hımm direk o olmazz normal bi tayt olabilir yada bir eşofman ama sütüne göğüs dekolteli hatta sütyen askıların görünecek şekilde bişey giy kırmızı olsun içinde

hımm direk o olmazz normal bi tayt olabilir yada bir eşofman ama sütüne göğüs dekolteli hatta sütyen askıların görünecek şekilde bişey giy kırmızı olsun içinde

walla harikasınn darlımmm
hee siyah bi tayt giyiyim o zaaman üstüne göğüs dekolte kırmızı bi yarasa kol bluzum var onu giyim bakalım tepki ne olacakkkk

yane bayan tecrübee dört kulakla dinliyom walaaa
kıs eşlerii nete girmiyolarki bilmiyolarrrr

ayy yazık kadıncağızlaraaa

walla harikasınn darlımmm
hee siyah bi tayt giyiyim o zaaman üstüne göğüs dekolte kırmızı bi yarasa kol bluzum var onu giyim bakalım tepki ne olacakkkk

hehh şöleee kırmızı giyeceksen içindeki siyah olabilir tepkisiz kalmayacak bence

iyi sohbetler size ben çıktım geldi benimkii

ayy çok yaşaa emii quzummm hee sıradan mıradan emme bende yok ya o fizikk hasta oldummm:)))
buluruk quzummm sen istee yeterkii aaa

ya aynı resime bakıyos dimi benim baktığımda vesikalık resim gibi fiziği görünmüyoki neysee yaa kimse kimm tınlaa boşverrr biz daha seksüyğüzzz

geçen gün şifa linki eklemişti buraya geçmişe bak istersen bende oradan yaptım canım istediğini seçiyon

ya aynı resime bakıyos dimi benim baktığımda vesikalık resim gibi fiziği görünmüyoki neysee yaa kimse kimm tınlaa boşverrr biz daha seksüyğüzzz

yok bidenemmm aynı değill bikinilii sarışın bi kıss saçlar platinn
yok anam sen sexüsün emme bende yok kalmadıı sexülükk neymmmm döt baş biyere gidiyoo
artıı çatlaklarr hertarafımısardıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…