Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhabayın kızlarrr mende geldimmmm
oh oh melikemmm öpüşülmüş koklaşılmış ne güzel
biz hala kırgınız çok soğudum eşimden çoooooooookkkkkkkk

iki pışpış yapıyon yine uykuya dalıyo ne güzel
bu arada misafirlerimiz çokk
malesef bebem gerii uyumadııııı uayndıı sıpam ve gaz sancısıııı
merhabayın kızlarrr mende geldimmmm
oh oh melikemmm öpüşülmüş koklaşılmış ne güzel
biz hala kırgınız çok soğudum eşimden çoooooooookkkkkkkk
ay canım ya kır inadını seviyosun madem olmuyo quzum ya kırgınlık kafayı yicektimm benn özlem kafama vurduu

hoşbulduk cnmmm
çok inatçı bende ondan inatçıyım nolur bana akıl verin kocamı çok seviyorum ama bi o kadarda soğudum gitmek istiyorummm

annemgeldi çıkmak zorunda kaldım

asicim ilişkilerde her iki tarafta inatçı ise zor bi kişinin alttan alması gerek yada aynı anda inatlaşmamak gerek...ne desem bilmem :26: ama insan bu şekildeyken soğudunu zannediyo ama aslında öle bi olay olmuyo gitmek gibi bir düşünce sakın aklında olmasın..

iyi geceler kuşlarımmmm

ben geldim ama bu saatte kimsecikler yok

eee bugün pazar tabe millet kocişiyleydi....

bense kızımla yalnızdım kocişim diyarbakıra gitti sabah uçağıyla sözde akşam dönecekti ama dönemedi kısmetse yarın öğlen gelicekmiş.... kızlar hamile kaldığımdan beri eşimin haftasonları işleri çıkyo 1 hafta evdeyse 2 hafta yok pazarları kızımla yalnız yalnız takılıyorum.. arabaya binmem yasak olduğu için eltilerimle falan alışverişede gidemiyom 1 hftadır evde ıstırahatteydim çok şükğür bugün akşam indim biraz aşağıya 1-2 turladım mahallede...... çok iyi geldi..... kocişim evde yokken hiç mutlu değilim.... beni arıyo sürekli oda senin en azından yanında kızımız var ben tek başıma otel odasındayım diyooo.. oda memnun değil orda kalmaktan ama iş yüzünden napalım offffff .... kocişimi çok özledim kızlar yaa daha sabah ayrıldık ama bana yıl gibi geldi.....

TUBİŞİM canım arkadaşına çok üzüldüm canım ALLAH sabır versin.. MEVLAM KİMSEYE YAŞTMASIN.... canım onu düşünürekten olumsuz düşüncelere kapılma bitanem ALLAH ın dediği olur... çok şükür bugünlere geldin sen içini ferah tut bacım.....
canım bu arada tebrik etmek için erken mibilmiyorum ama kızıma arkadaş geliyomuş çok sevindim canım....sanki ilk hamilelik haberini almış gibi oldum canım....ALLAH ım hayırlısıyla sağlıklı bişekilde tamamını erdirsin canım...... darısı isteyen bütün arkadaşlarımızın başına....

MELİKECİM canım eşinle küsmüşsğn çok şükür barışmışsın canım çok sevindim.. bunlar evliliğin tuzu biberi canım.....:92::92::92::92:

ASİCİM canım sorunun ne oldupunu bilmiyorum ama her evlilikte böyle durumlar oluyo dediğim gibi bunlar evliliğin tuzu bibri yalnız fazla kaçırmamak şartıyla araya soğukluk girmesin canım br an önce barışmaya bak... çok klasik olucak ama karı koacanın barıştığı yer yatak odasısır canım bunu kullan asla o yatağa küs girmeyin sorun ne olursa olsun.....:78::78::78::78::78:

ya kızlar biriniz gelsede biraz sohbet etsek hazır benim kocişde yokken laflardık... hepinizi çok özledim canlarım......

leydim ben burdaydım ama çıkmak zorundayım canım eşim yatalım diyo malum yarın iş var :26:
kendine ve kızına iyi bak canımcım eşini özlemişsin hayırlısıyla kavuşacaksınız oda dediğin gibi zorunlu olarak gidiyo yoksa sizi bırakırmı..öptüm canım iyi geceler

bende çıkayım bariii kimsecikler gwlmiyoooo

yarın görüşürüz kızlar harkeze iiiiii geceler tatlı rüyalar KADINLAR KLUBUNÜN GÜZEL HATUNLARI....

SEVOCUM canım sen duygu sömürüsü yaptığıma bakma canım hadi git yat kocişini kızdırma bebetom.... bende çıkıyom zatiii :79::79::79::79:

leydimm ben gedlimm kuzumm demek teksinn bak duydum koştum geldim seyhanım hadi sen git yat gönül rahatlıylaaaa ben geldimm burdayım kociş gelene kadarrrrrr...
ALLAH rahatlık versinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…