Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıs netcen kuaförde bakımmmm saçmı boyatcan kestircen mi manikür pedikürmü ağdamı bapcan bakımmm
ipek aplayı sormuşsun quuzm bugün akşam üstü gördümm ama çok durmadıı kocişi falan gelmiştir kanımcaa

şekerlerr yaa kimyon ben normalde kullanmam evdee ama şimdii kullanmak zorundayım sancıyı alırmış kimyon hangi memeklere yakışıyoo memeklere koyum böle içmesi çok zor oluyoo

şekerlerr yaa kimyon ben normalde kullanmam evdee ama şimdii kullanmak zorundayım sancıyı alırmış kimyon hangi memeklere yakışıyoo memeklere koyum böle içmesi çok zor oluyoo

bence kimyon en çok patatesli yemeklere yakışır kuzu bide tane kimyon var ondan alıp sıcak suya atıp ılıyınca içsen olmaz mı.

DEMET kocan yine mi gitti ??????????
arkadaşına değil cnm sohbeti vardı bugün oraya gitti ama yemek yemedi yaaaaa

cnm kimyon sevilmezmiiiii beee ben tavuğa koyarım karnıyarık içine koyarım çok güzel olur annem dene bakkk

demetim üzülme ya belki yemek istemedi karnı tok bide gideceği yerde ikram verirlerse o yüzden de yemek istememiştir cnm böle şeylere kafanı yorma üzerine düşme fazla olsun sen güler yüzünü eksik atme bacım bnm nolur

bence kimyon en çok patatesli yemeklere yakışır kuzu bide tane kimyon var ondan alıp sıcak suya atıp ılıyınca içsen olmaz mı.
aaa taneside mi var bilmiyordum ki datlım ben eve kimyon sokmazdım hiç
bak elif aklında bulunsun canım kimyon bebekteki gaz sancısını alıyomuşş
arkadaşına değil cnm sohbeti vardı bugün oraya gitti ama yemek yemedi yaaaaa

cnm kimyon sevilmezmiiiii beee ben tavuğa koyarım karnıyarık içine koyarım çok güzel olur annem dene bakkk

bii deneyim quzummm gıı hiç koymazdım ben yemeklere şimdidee düşün suyla karıştırıp içiyommm tadı hala geliyooo

iyi akşamlar sevooooooooo

iyi akşamalr canım
eşin konusunda eğerki elinden geleni yaptığına inanıyosan ve eşin hep senin yanaşmana alışmışsa iki seçeneğin var:
ya inadını kırıp tekrardan yanaşıcaksın
yada sende onun yaptığı gibi tınlamadan üzüldüğünü belli etmeden biraz nikin gibi asi davranacaksın
hatta ben yarın şuraya gidicem bilgin olsun diyeceksin süsleneceksin falan filan..aklıma başka bişey gelmiyookii

iyi akşamalr aşk çiçeklerimm ayyyy geldiler bana yarının tedirginliği başladıı

ne yapcan yarın yaa ne kaçırdımm niye tedirginsin

yarın ne varki cnm yaaaa:26::26::26:
yarın gece gidiyor işe canımmm

kıss dmeett ne oldu hoşgeldin diidn mi ne oldu datlım anlat bakım kaçırdım ben

MELİKE ewt cnm gazı alıo ben biliorum annem ablama bebesi için içirirdi bende ordan biliorum tane tane satılıor ondan alırlardı.....benim en sevdiğim baharattır kimyon patates salatada kısırda bol bol atarım bayılırım kimyona

cnm asla böle yapmazdı yaaaaaaaaa
yemeğini yer öle giderdi dün dediyaaa hani bişey yapma yemiycem senin ellerinden dedi banaaaa
doğruymuş demekkkkkiiiii

he cnm dene çok güzel olur yemeklere ben hiç eksik etmem yemeklerime mutlaka koyarımmm

varyamm sevomm senden korkulurr wallaaaa
datlım yarın kociş gece çalışacakkk salı çarçamba gece

bende hiç kullanmadım desem ben baharatlardan karabiber kekik nane pul biber en çok kullanırım

hımm tanesini alıyım ben hemenn

tamam bidenemm kesinlikle denicem öncelikle pişmeyen memeklere bi koyum elifin dediği gibi kısır papates salatada falan bi deneyimm
şimcik kimyonlu çay içiyom bide süt gelmiyii ya sünger oldu memeişlerrr sabahtan beri yapmadığım kalmadıı

yarın gece gidiyor işe canımmm

kıss dmeett ne oldu hoşgeldin diidn mi ne oldu datlım anlat bakım kaçırdım ben

hmm tmm cnm anladımmm
cnm eve geldiğinde yani kapıya vurduğunda telefonla konuşuyodu diyemedim nese elini yüzünü yıkadı abdestini aldı bende sofrayı kurmuştum zaten...
tabağına yemeğini koydum ama yemedi hazırlnadı ve çıktı hiç konuşmadıkkkkk yaniiiiii bugün yanında yatmıycammmm

elimdden geleni yapıyorum sevom yaaa yok inat nolcakkk cnm nikimin ismi niye öle sanıyosun çok asiyimdir...
ama yok bende aynen onun gibi tınlamıycam yemekte hazırlamıycam bakalım nereye kadar gidecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…