cnm dikkat et kendine bebişim yaaaaaben kaçıyporum şekrlerr üşüttüm mü ben ya midem çok bulanıyorrr
kızlar merhaba
geçmişe bakamadım ama demet rahim filmini sormuş cnm bana tüp bebek yapılacağı zaman rahim filminin önemi yok dediler hatta ben önceden rahim filmi çektirmiştim hem de canlı canlı ....tüp bebe doktoruma dedim ben unuttum rahim filmini getirmedim yanımda die önemi yok bizim için rahim ve yumurta gelişimi önemli dedi.ayrıca rahim filminden çok korkma adet sancısının biraz fazlası 5 dk..sürüo çok korkulacak kadar değil.
evet cnm yaa arkadaşım kendini çok sıkmış ondanda kapalı çıkmış olabilir....haa demet bide rahim filminde ben ilk önce kendimi çok sıkmıştım doktorum dedi ki: kendini çok sıkıosun tüplerin açıksada kapalı görünür bak yanılabiliriz dedi sonra ben kendimi rahat bırakmaya çalıştım öncesinde doktoru tekmeleyecektim adam bacağımı tuttu kendimi rahat bırakınca acıyı az hissetmeye başladım
inşallah arkadaşında bu rahim filminden sonra kendiliğinden hamişş kalır bazıları öle oluor
ne demek kuzu her daiiim güzel cvp veririm tabi ki de.......
benimde komşum var aynı apartmanda oturoruz benle yaşıt ve çok samimiyiz ben hamile olunca imrendi o da korunmayı bıraktı 2.çocuğa ŞIIIP die kaldı şimdi 5 haftalık hamiş ama kanam gidio düşük tehlikesi var sabahtan bu saate kadar onun yanındaydım destek olmak yardım etmek için ailesi burda değil başka bi şehirde o burda gurbette yazık !!
yok kıss ne hamilesi kurban olduğum sizlere versinn inaşalhhhhhhhhhhcnm dikkat et kendine bebişim yaaaaa
kız yoksam hamilemisinnnnnn
cnm hoşgeldin kız ben çektirmiycem bi arkadaşım çektirmişte çok canı yanmış onun için bende bi soruyum dedim anestezilimi oluyo yoksam narkozsusda çekinirmi diyeee
güzel cvp veren arkadaşlarıma teşekkür ederim canlarımmm
ayyy allahım tamamına erdirsin inşallahhh kucağına aldığı günüde göstersin kurban olduğum rabbim..
anam millet nası ediyoda şıııpp diin bebe oluyoooo anlamıyommm kurban olduğum rabbim bizede şıııpp diiin versin inşallahh..
elif sen nasılsın cnm nası gidiyo hamilelik kaç aylık oldu meleğin?
yok kıss ne hamilesi kurban olduğum sizlere versinn inaşalhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnn
ayyy allahım tamamına erdirsin inşallahhh kucağına aldığı günüde göstersin kurban olduğum rabbim..
anam millet nası ediyoda şıııpp diin bebe oluyoooo anlamıyommm kurban olduğum rabbim bizede şıııpp diiin versin inşallahh..
elif sen nasılsın cnm nası gidiyo hamilelik kaç aylık oldu meleğin?
aynen bende ona imrendim şahsen bende hamile kalmak istiyorum ded. ve kaldı RABBİM İN sınavı işte kuzu ...iyiim cnm çok şükür bulantılarım bi artıo bi azalıo ama şükür bu halimede.meleğim 2 bucuk aylık oldu canım şunun şurasında 6 bucuk ayım kaldı
yok datlım Rabbimin gücüne gitmesin ama o doğum eni mahvetti resmen herşeyi aldı orama ellicek die aklım çıkıyoo zaten bebektende fırsat olmuyooone bilem anam bi bakmıssın ki oluversin oh walla benim olsa arka arkaya düzecemde yok anam yok olmuyiiiiiiiii
paşanın yanına bide prenses olsa hiç de fena olmaz melişimm
aynen bende ona imrendim şahsen bende hamile kalmak istiyorum ded. ve kaldı RABBİM İN sınavı işte kuzu ...iyiim cnm çok şükür bulantılarım bi artıo bi azalıo ama şükür bu halimede.meleğim 2 bucuk aylık oldu canım şunun şurasında 6 bucuk ayım kaldı
kızlar merhaba
geçmişe bakamadım ama demet rahim filmini sormuş cnm bana tüp bebek yapılacağı zaman rahim filminin önemi yok dediler hatta ben önceden rahim filmi çektirmiştim hem de canlı canlı ....tüp bebe doktoruma dedim ben unuttum rahim filmini getirmedim yanımda die önemi yok bizim için rahim ve yumurta gelişimi önemli dedi.ayrıca rahim filminden çok korkma adet sancısının biraz fazlası 5 dk..sürüo çok korkulacak kadar değil.
canımmmmmcanım yapma böle ama kendini acımayı bırak karnındaki küçücük meleğine acı canım yaaaa
olumsuz düşünme bitanem çok karamsarsın sende kıendimi görüyorum sana diyorum ama bende sen gibiydim... hadi benim düşük tehlikem vardı içimde kaybetme korkusunu hep yaşadım... doktor bile bu bebek durmaz düşer demişler bana değil tabi anneme düşün ..... benim karamsarlık yapmak için haklı sebeplerim vardı ama senin öle değil bitanem çok şükür herşey yolunda kanaman yok, düşük tehliken yok, ne bilim bu korkulara kapılmak için sebebin yok ALLAH a şükür bidenem..... bol bol dua oku canım.. günde 170 defa ayetel kürsü oku inan ben her gün okuyodum ilk zamanlaar sonra biraktım.... bide her zaman pıt pıt oynıycak diye bişi yok benim kızda tatlıyı çok sever ttlıyı yiyince başlıyo oymamaya ama her zamanda oynamıyo uyuyodur merak etme canım strs yapma ne olur..... yarın çık dolaş kızın için alıveriş yap bişiler bak bu çok iyi gelicektir kuzuuuum benim... heeee bu arada benim yerimede gez malum ben çıkamıyom.....
canımmm allah kimseye aile huzursuzluğu vermesin ama bi tarafın alttan alması gerekiyo hatta adım atması gerekiyo haydi güzel bi yemek yap canım cicim kaçta gelicen sevdiğin yemelleri yaptım seni bekliyorum gelince şunu al vs gibi ön muhabbet aç yemekten sonra üzerine tatlı niyetine bi öpücük ver gerisi gelir işaka değil bu sakın dalgamı geçiyo deme ama bence bunu yap yabancılaşıpta araya iyice soğukluk katma özenme başkasına ve özendirme anladın demi mesajımı çok öpüyorum inşallah kısa zamanda düzelir has bu arada herşey tatlıya bağlandıktan sonrada şirinlik yaparak beni şurda kırdın filan diye mesaj verki bidahaki sefere daha dikkatli olsun aynı şey senin içinde geçerli öperim seni kooocamangünaydın kızlarrrrrrr
beni soracak olursanız ben iyi değilim eşimle hala kötü aramızzzzz evde 2 yabancı gibiyizzzz
noolacak bu işin sonu ben bilmem wallaaaaa ama şunu söleyim çokkkk mutsuzummmmm
dün karnım acıktı ekmeğimin arasına peynir koydum bide çay koydum kendimeeeee eşim bu duruma çok sünürlendi niye kendi başına yiyosun banada bişeyler hazırlasana dedi ben onu yedi sandım ama buna inandıramadım bundan sora bana hiç bişe hazırlama istemiyorum dediiiiii
nolur bana bi akıl verin 2 yabancı gibi olduk hiç konuşmuyoruzzzzzz iyice soğduk birbirimizdennnnn
ben çıkıyorum çok kötüyümmmmmmmm
herkese günaydınlarrr
tuğbiş bencede yardım alman gerekli bacım
haklısın allaha emanet abarttım ama bu durum nasıl düzelir onun arayışındayım nurcanımmmmmmmGünaydın kızlarr güzel bir hafta diliyorum hepinizee
Tubişimm arkadaşın olayından sonra baya etkilendin sen seni anlıyorum kişmse durup duruken kendine stres yaratmak istemez insanın elinde olmuyor bazen acaba bende yaşarmıyım korkusu sarıyo ..allaha emanet et ,allahın izni ile hiç birşeycik olmazzz annnesine sıkı sıkıya tutunmuş senin kız üzmez annesini ,gönlünü ferah tutmaya çalış canım
biraz fazla haklıyım ama abarrttım farkındayım fatoşum allah bana akıl sanada hayırla tez zamanda bebeni göndersin innşalllahhhhhhhtugbikkk cnmm birazdaaa haklısınn geç buldun ve ALLAH karusun erken yitirmekten korkuyosunn amaaaa inankii meleğinn senii bırakmazz ne güzel tutunmuşş daha ne olsun...
canımmmmmne güzel yazmışsın ama bilmiyorum son günlerde ağrılarımda azalınca bişeymi oluyo diye delirdim işte biliyorum iyi değilim ve bu yaptığımında çok yanlış olduğunu biliyorum allah akıl fikir versin bana içime ferahlık versin abarttım farkındayım ama inan elimde değil leydimm
az yürüyüş yaptım bugün bebeye alış veriş yapmak istiyorum ama bi netleşsin dedim cinsiyeti iyice çünkü kız gibi ama buna inanma iki hafta sonra netleşir demişti belki yarınbelli olr ne dersinhayırlı ve sağlıklı olmasını diliyorum ilk önce bugün gezemedim ama yarın senin yerinede gezicem yarın kuaföre gidicem sonrada eşimle dışardatakılırızsöz hep şurayada leydim için gidiyorum dicem
canımmm allah kimseye aile huzursuzluğu vermesin ama bi tarafın alttan alması gerekiyo hatta adım atması gerekiyo haydi güzel bi yemek yap canım cicim kaçta gelicen sevdiğin yemelleri yaptım seni bekliyorum gelince şunu al vs gibi ön muhabbet aç yemekten sonra üzerine tatlı niyetine bi öpücük ver gerisi gelir işaka değil bu sakın dalgamı geçiyo deme ama bence bunu yap yabancılaşıpta araya iyice soğukluk katma özenme başkasına ve özendirme anladın demi mesajımı çok öpüyorum inşallah kısa zamanda düzelir has bu arada herşey tatlıya bağlandıktan sonrada şirinlik yaparak beni şurda kırdın filan diye mesaj verki bidahaki sefere daha dikkatli olsun aynı şey senin içinde geçerli öperim seni kooocaman
haklısın allaha emanet abarttım ama bu durum nasıl düzelir onun arayışındayım nurcanımmmmmmm
biraz fazla haklıyım ama abarrttım farkındayım fatoşum allah bana akıl sanada hayırla tez zamanda bebeni göndersin innşalllahhhhhhh
geçmiş geçmişlikten çıkmışi iki üç sayfanın öötesine geçemedim herkes iyidir umarım bu arada ben ipemi göremiyorum son günşerde haberi olan varmı kamer derslere kapıldı galiba
şimdi eşim gelir çıkıyorum öperim herkesi ayrı ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?