Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnmmm bendee narkozsuz oldumm kısa gürüyoo 5 dk fılen surduuuu benımkı sen rahım fılmı çektırmedınmıııııı nasıl tup bebege geçtin çektirmeden

cnmm bak kendinii sıktıysaaa açıkyoo çok gordum boylelerinii bencee bide anestezi ile çektirsinnn bendee bagıra bagıra çektirdim eşim kapıdan duymuştu gözleri dolmuştu garıbımın eşofman almış bana etekle rahat edemez diyeee canım benım yaaaaa
artık tüm hastaneler sgk ile anlaşmalı oluyor nasıl para alırlarrr :26: evet dr çok önemli
bendee 280 ödedim cnm devlet karşıladıgıı haldeeeee
evet canımm doktorum çok ama çok iyiydi insanoğlu insandı herşeyden önce ama ingiltereye gittiacıbadem çok pahalıdır aslında benim onlarla bi hesabım var ama allaha havale ettim
ayy ne derdin var onlarlaa benim eşimde orda amelıyat oldu 30 mılyar aldılar bide 6 mılyar peşinat ödemeden yatırmadılar sanki 600 mılyon derler gibiler
acıbadem için KAZIKÇI deyiveriyorlarr

cnmmm bendee narkozsuz oldumm kısa gürüyoo 5 dk fılen surduuuu benımkı sen rahım fılmı çektırmedınmıııııı nasıl tup bebege geçtin çektirmeden

ne bilem bacım bana karartıya tüp bebe yaptılar gibime geliyo ne rahim filmi istediler hiç bişe istemediler herşeyin normal dediler ama ne bilem valllaaa

inşallah yanılmıyorsundur ve müjdeli haberi bizlerle paylaşırsın:26:
merhaba canımm hoşgeldinnn bende de çift rahim varr
öle mi benimkisi uterus bicornis ve bir tanede erken doğumum var canım hamile kal da gerisi kolay allahınizni ile doktor bana neler dedi birazcık yat bide ilaçlarnı kullan kucağına alırsın inşallah dedi zaten ben kendi kendime hedefler verdim allah izin verirse önce hamile kalınacak o gerçekleşirse gerisini o zaman düşünürüm değilmi yoksa kafayı yıcek gıbı oluyorum
inşş bebeğim evet değiştiridim kız ben esintiye göre değişiklik yapıyorum

güzel haberlerini bekliyoruz
saol canım bende gusel haberler vermeyı cok ıstıyorum ınan bana
demekki herkesin bünyesinden bünyesine fark ediyo kimi diyoki çok cnm yandı kimide okadar acı çekmedim diyoooo.....
rabbim kimseye dayanılamıycak acılar vermesin inşallahh
canım bende cok yakın bır zamanda cektırdım uc ay once falandı tamam acı olmuyor dıyemem ama topu topu bes dk bısey onun ıcın narkoz almaya gerek yok hemencık gecıverır bence bosuna alma derım ben
aaa sende burdasın bana dua etmıstın dogumda hatrladınmı cok mutlu olmustum pasa napıyor allah uzun omurler versınnnnn

kızlar arada bakıyorum cıkıyorum sımdı de cıkmam gerek grusuruz allaha emanet olun

bendee 280 ödedim cnm devlet karşıladıgıı haldeeeee

anladım canım benim yaptıracağım zaman gittiğim poliklinik ssk karşılamıyordu o zamanlar 100 tl istemişlerdi ( o zamanlar yeni açılmıştı poliklinik ) bekledim bikaç ay sonra hiç para ödemeden giriş ücreti sadece o kadar yaptırmıştım rahim filmi

inşallah yanılmıyorsundur ve müjdeli haberi bizlerle paylaşırsın:26:

kızlar arada bakıyorum cıkıyorum sımdı de cıkmam gerek grusuruz allaha emanet olun
inşallah canım yaaaa aminn diyorumm inşş hepimizinki çok yakında aaaa müjdeler patlıtıcazz burda tamam canım işine bak sen kolay gelsin memnun oldum tanıştığıma bu arada her zaman gel ihmal etme bizleri

asi bencede film çekilmeden aslında tüpe geçilmemesi gerekir
bende narkozsuz olsum kısa sürüyo zaten ben dayanıklıyımdır hiç gıkım bile çıkmadı kolum başımın altında izledim doktoru.bana dediki sen çok güzel doğum yaparsın dedi bende 3 sene önce 250 ödedim

sevooo maşşallah sana
dr um bana dediki tüp bebek te tüplere bakılıp bakılmaması önemli değil işimiz rahimle dedi eğerki aşılama olursa rahim filmine gerek duyarız dedi
zaten sanada gerek yok rahim filmine dedi herşey normal dedi....
ah bende senin gibi olsam keşke sevo yaaaa yok anam benim canım acayip tatlıdır çok korkağım ben yaaaa ben kesinlikle normal yapamam ölürüm heralde rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallahhh

mrh arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bebek özlemini çok çekiyorum 2 kere kist ameliyatı oldum 2 yıldır bebiş istiyoruz yokk(

hatırladım canım hatırlamazmıyım benim evim burası canımm
paşa napsın teyzesi büyüyorr amin canım kurban olduğum Rabbim sizlerede versin inşalahhhh
maşalahh quuzma benimmm
kıss sen güle güle doğuracann zilliyi bakk ay inşalahhhhh
tarihe geçersinn wallaa inşalahhhhhhhh
bende hava yaparım benim dünür dieee:))
mrh arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bebek özlemini çok çekiyorum 2 kere kist ameliyatı oldum 2 yıldır bebiş istiyoruz yokk(

hoşgeldin canım aramızaa

amin cümlemize inşallahhh
ya ben doktor olaylarından hiçç korkmam ama kesme biçme olayları tansiyonu mahvediyo yoksa böle şeyleri yaptırırken sorun yok ama sonrasında tansiyonum oynuyo

amin cümlemize inşallahhh
ya ben doktor olaylarından hiçç korkmam ama kesme biçme olayları tansiyonu mahvediyo yoksa böle şeyleri yaptırırken sorun yok ama sonrasında tansiyonum oynuyo

allah allah helal olsun sana cnm yaaaa
walla yok ben korkağın tekiyim wallaaa:18::18::18:
elektirikler gitse bağırır çağırırım kadıki böle acıya dayanamamki ben çok tatlıdır benim cnm olmaz olsun böle huy kendime vuruyum acıkk

hoşgeldin aramıza
inşallah bebeğin daha fazla bekletmeden gelir

nerdeeee valla ben doğum için bişey diyemem beni afakanlar basıyo öle konular bakma yaa allahım herkese kolay doğumlar versinnn

kızlar ben çıktımmm gelmemle gitmem bir oldu

oyy kıyamam aminn quzummm aminnnnnn
güle güle quzum çok öptümmmmmm

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ve bu arada hoş bulduk hemen hemen sizi takip ediyor yazılarınızı okuyor ve beni rahatlatıyorsunuz allahım bizlere fazla bekletmeden hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh o kadar çok çektim ameliyatlar,bel çektirmeler kürler neler neler yaptım artık allahın takdiri verenda allah alan da allah bi evladım olsa başka bişi istemiyorum bi kucağıma alıp doya doya kokusunu içime çekmemi nasip eder inşallah yaaa

evet caım verende alanda Rabbim
bitecekk bu özlemlerde çok şükürr
şkürler olsun yavrum kollarımda darısı sizlere inşalahh

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum hoşçakalın yarın sabah allahın izniyle tekrar sizinlerle iletişime geçmek istiyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…