kıslarr komşum geldii sizi çok öptümmm görüşürükkkkk
ya demetim siz nie böle oldunuz gelince bi sor konuşmaya çalış kuzum nasıl üzüldüm bilmıodum senin elinden bişe yemeyecem dediğni yeni öğrendim cnm offffffff
sinirle sölediğinin farkındayım ama yok ya çok kırıldım cnm yaaaaa
Konuşmuycamda yok kendi konuşsun
yok cnm ya inat etme nolur bi dene olmazsa tmm sen bilirsin bi süre konuşmayalım de beni nie üzüosun de benim zaten sıkıntım var bide sen nie sıkıntı oluosun de.............
cnm çok denedim mesela ben bugün iyice sinyalleri vermiştim ama hiç görmedi bile walla hiç umrumda değil ister görsün ister görmesin gittiği yere kadar
olur ya bütün ewliliklerde olur ikinizinde sıkıntısı var kuzum geçer inş...ama nolur uzatmayın
saol cnm inanki hiç kafama takmıyorum eşim hele bugün hiç böle yapmazdıııı walla hiç sallamadı bile bende onu sallamam olur biter
aynen cnm geçer nasılolsa ettğin sıkıntıyla kalırsın ama yatağını felan ayırma bak sakın..
inşallah yanılmıyorsundur ve müjdeli haberi bizlerle paylaşırsın:26:
öle mi benimkisi uterus bicornis ve bir tanede erken doğumum var canım hamile kal da gerisi kolay allahınizni ile doktor bana neler dedi birazcık yat bide ilaçlarnı kullan kucağına alırsın inşallah dedi zaten ben kendi kendime hedefler verdim allah izin verirse önce hamile kalınacak o gerçekleşirse gerisini o zaman düşünürüm değilmi yoksa kafayı yıcek gıbı oluyorum
saol canım bende gusel haberler vermeyı cok ıstıyorum ınan bana
canım bende cok yakın bır zamanda cektırdım uc ay once falandı tamam acı olmuyor dıyemem ama topu topu bes dk bısey onun ıcın narkoz almaya gerek yok hemencık gecıverır bence bosuna alma derım ben
aaa sende burdasın bana dua etmıstın dogumda hatrladınmı cok mutlu olmustum pasa napıyor allah uzun omurler versınnnnn
kızlar arada bakıyorum cıkıyorum sımdı de cıkmam gerek grusuruz allaha emanet olun
bilmiyorum cnm walla ayırıcaktım ama şimdi düşündümde yok nese ayırmayım kokusunu alım bariiii sarılmasak bileee
oh oh maşşallahhhhnaberr kızlar 5 dakka bakıyım dedim babam yemeğe geldi çay içiyoruz damat kayınpeder kaynatıyolar ben de bu arada bi bakiyimm dedimmm
asicim boşver üstüne gitme akışına bırak cuma gününe kadar nasılsa barışırsınız yatağını da ayırma sakın çok günahh ablam
benim yeşil ışığım niye yanmıyo ki neee halbuki çevrimiçiyim yavvv
Günaydın arkadaşlar nasılsınız gününüz mutlu ve huzurlu geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?