Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya demetim siz nie böle oldunuz gelince bi sor konuşmaya çalış kuzum nasıl üzüldüm bilmıodum senin elinden bişe yemeyecem dediğni yeni öğrendim cnm offffffff

ya demetim siz nie böle oldunuz gelince bi sor konuşmaya çalış kuzum nasıl üzüldüm bilmıodum senin elinden bişe yemeyecem dediğni yeni öğrendim cnm offffffff

sinirle sölediğinin farkındayım ama yok ya çok kırıldım cnm yaaaaa
konuşmuycamda yok kendi konuşsun

sinirle sölediğinin farkındayım ama yok ya çok kırıldım cnm yaaaaa
Konuşmuycamda yok kendi konuşsun

yok cnm ya inat etme nolur bi dene olmazsa tmm sen bilirsin bi süre konuşmayalım de beni nie üzüosun de benim zaten sıkıntım var bide sen nie sıkıntı oluosun de.............

yok cnm ya inat etme nolur bi dene olmazsa tmm sen bilirsin bi süre konuşmayalım de beni nie üzüosun de benim zaten sıkıntım var bide sen nie sıkıntı oluosun de.............

cnm çok denedim mesela ben bugün iyice sinyalleri vermiştim ama hiç görmedi bile walla hiç umrumda değil ister görsün ister görmesin gittiği yere kadar

naberr kızlar 5 dakka bakıyım dedim babam yemeğe geldi çay içiyoruz damat kayınpeder kaynatıyolar ben de bu arada bi bakiyimm dedimmm

KAYRAM29 canım benim rahim de uterus bicornis ama benim ki biraz daha farklı ağrı 2 organ gibi ama birbirine bağlı bide benim yumurtalıklarım çok yukarda anlıcan ben de yok yok

bilmiyorum cnm walla ayırıcaktım ama şimdi düşündümde yok nese ayırmayım kokusunu alım bariiii sarılmasak bileee

asicim boşver üstüne gitme akışına bırak cuma gününe kadar nasılsa barışırsınız yatağını da ayırma sakın çok günahh ablam

naberr kızlar 5 dakka bakıyım dedim babam yemeğe geldi çay içiyoruz damat kayınpeder kaynatıyolar ben de bu arada bi bakiyimm dedimmm
oh oh maşşallahhhh kaynatsınlar bakem biraazzz
asicim boşver üstüne gitme akışına bırak cuma gününe kadar nasılsa barışırsınız yatağını da ayırma sakın çok günahh ablam

yok abla üstüne gitmiycem şimdi gelir zaten ben çıkıyım yarın görüşürz yok ablam ayırmıycam yatamızı ben onun kokusunu alamadan uyuyamamkiiii
hayırlı geceler ablammm

mrhlar bu siteyi çok beğendim ne kadar güzel candan konuşmalar var çok hoşuma gidiyor demekki insanlık arkadaşlık hala varmışş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…