hadi yaaaasiyle eşi halamı kötü inşallah araları düzelir
tubişim hep telaşlı Allahım hayırlısı ile kucağına alsın sorunsuz bir hamişlik geçirsin
nurciki bende merak ediyorum çatlatma iğnesi yaptı aceba durumm nedir nedir nedir
bu arada senin yumoşlarında ne alemdeler cicoşum
benmde adet gecikti yine püfffff
bu ay hep adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu adetime 3 gün varbeklemek zorrrr :26: ateşim şuanlık iyi bakalım durumm yarın kritik günüm :18:
günaydın canım
hiç konuşmuyomu senle
günaydın nasılsınız minnoşlar ...benim yoğunluklar başladı cuma günü anneannem vefat etti hafta sonu ordaydım dün doktor kontrolü vardı çok uzun sürdü sabah da gittim ölen yarım da geldim
nst için bekledim gelince evdeki işlerimi biraz yoluna koymam gerektiği için hiç girmedim pazar akşamı ve dün bir ara akşamüstü uğradım sırtım ağrıyodu hemen çıktım gelmeme nedenim bunlardı kızlar
Üzülme asicim geçer her evlilikte oluyor bunlar biz bile çok tartışıyoruz erkekler çocuk gibi ilgi isterler benden sana tavsiye çok üstüne düşme normal hayatına devam et hiç tartışmamışınız gibi yaşa ben öyle yapa yapa üstesinden geldim ama çokda üzüldüğüm ağladığım allaha her zaman yalvarırdım nasıl bişey bu diyee ama inan ki üzüldüğünle kalıyor insan hayat öyle yaada böyle geçiyor yeni katıldım ama aranıza karışmış olduysam affınıza sığınırım
inşallah canım adet değil hamile olacaksınbu ay hep adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu adetime 3 gün varbeklemek zorrrr :26: ateşim şuanlık iyi bakalım durumm yarın kritik günüm :18:
günaydın canım
hiç konuşmuyomu senle
amin canım aminnn evet yaaa ipek merakta bıraktı bizleri :44: bakalım nerdeymişaa evet şifanında adeti gecikiyorsonu güzel olur inşallahh
amannn kimlerii görüyorumm ipek bacım gelmişşş nerelerdesin sen bakimm gelip çıkıyon yazmadan
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahgünaydın nasılsınız minnoşlar ...benim yoğunluklar başladı cuma günü anneannem vefat etti hafta sonu ordaydım dün doktor kontrolü vardı çok uzun sürdü sabah da gittim ölen yarım da geldim
nst için bekledim gelince evdeki işlerimi biraz yoluna koymam gerektiği için hiç girmedim pazar akşamı ve dün bir ara akşamüstü uğradım sırtım ağrıyodu hemen çıktım gelmeme nedenim bunlardı kızlar
günaydın nasılsınız minnoşlar ...benim yoğunluklar başladı cuma günü anneannem vefat etti hafta sonu ordaydım dün doktor kontrolü vardı çok uzun sürdü sabah da gittim ölen yarım da geldim
günaydınnn
hayır seyhancım hiç konuşmuyoruz dün direk abdestini aldı üzerini değiştirdi tabi bende gelip sofraya oturacak sandım tabağına yemeğini koydum hiç bakmadı bileeeee:85::85:
bende öleeeee kalakaldımmmm sap gibi:96::96:
he valaa gelsin gelsin oğlana kardeş kardeş diye çok tutturuyoruz bende merak ettim duru Sevonun sorusunun cevabınıduru sahalardan uzak duruyom diyon ama gecikmeler öle dimiyiibu arada oluruna mı bıraktınız yoksa önlem alıyonuz mu :26:
günaydın canım hoş geldin nasıl gidiyor tatlım hamişlikGÜNAYDIN BACILAR
nasılsınız
yeni gelen arkadaşlr HOŞGELDİNİZ inş..burdan memnun kalıırsınız
deeeemet aklım sana takıldı naptın bacı ayrı yatmadın inş.kocanla akşam ewe gelince naptı anam seni düşündüm hep.
günaydın canım hoş geldin nasıl gidiyor tatlım hamişlik
inşallah svom yaaaaaabaşın sağolsun canımm
bizler iyiyiz allaha şükür sen nasılsın belin ağrıyomuş eee artık ağırlık çok baskı çokk hayırlı doğumlarla kurtulursun inşallah.
ee bu aralar nst ye girmeler kontroller yoğunlaşıcak doğum ne zaman ve hangi şekilde görünüyo canım
inşallah anlıcak hatalarını merak etme sen
GÜNAYDIN BACILAR
nasılsınız
deeeemet aklım sana takıldı naptın bacı ayrı yatmadın inş.kocanla akşam ewe gelince naptı anam seni düşündüm hep.
GÜNAYDIN BACILAR
nasılsınız
hoşgeldin ablammm başınız sağolsun allah rahmet eylesin...
baya yoğunmuş günün ablam allah kolaylıklar versin inşallahhh....
sen ve paşan iyi olda ablam bize bu yeter....
inşallah canım adet değil hamile olacaksın
amin canım aminnn evet yaaa ipek merakta bıraktı bizleri :44: bakalım nerdeymiş:26:
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahdoktor kontrolünde herşey yolunda gitmiştir inşallah geçmiş olsun canım sırtın ağrıyomuş sık-sık
başın sağolsun canımm
bizler iyiyiz allaha şükür sen nasılsın belin ağrıyomuş eee artık ağırlık çok baskı çokk hayırlı doğumlarla kurtulursun inşallah.
ee bu aralar nst ye girmeler kontroller yoğunlaşıcak doğum ne zaman ve hangi şekilde görünüyo canım
inşallah anlıcak hatalarını merak etme sen
günaydın canlarımmmm
yeni gelen arkadaşalrımız hoşgelmişsiniz....
sevooomm evet cnm eşimle aram bozuk halaaa
duru ablam günaydın sanadaaaaaa
duru ablam hoşgeldin günaydın evet ablam yaaa hala bozuk aramızzzz dün yemeği hazırladım tabağına yemeğini bilem koydum hiç bakmadı bileeeeee
sağol ablam sanada kolaylıklar
ne kadar güler yüzlüsün sen öyle maşallah kız sanaher mesajının sonunda gülüveriyorsun
günaydın canım işlerinde kolaylıklar
Şifanın da adeti gecikiyor
eee anlat bakalım
bu ay hep adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu adetime 3 gün varbeklemek zorrrr :26: ateşim şuanlık iyi bakalım durumm yarın kritik günüm :18:
günaydın canım
hiç konuşmuyomu senle
hadi yaaavallahamı anammmm ege ye kardeş gelsin istiyorduk valla çok heyecanlandımmm[
sıkıntının çoğu gitmiş kalanıda geçer inşallahsaol canımm şükür iyi dielim şu bulantılar olmazsa daha iyi ama inş..az kaldı 3 ayımı doldurmaya sıkıorum dişimi sen nasılsın kuzu
estafirullah cnm tabi katılacaksın güzel öğütler verdikten sora niye dinlemeyim ki seni allah razı olsun güzel dileklerin içinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?