Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi yaaa vallahamı anammmm ege ye kardeş gelsin istiyorduk valla çok heyecanlandımmm[

Son düzenleme:
aa evet şifanında adeti gecikiyor sonu güzel olur inşallahh

amannn kimlerii görüyorumm ipek bacım gelmişşş nerelerdesin sen bakimm gelip çıkıyon yazmadan

günaydın nasılsınız minnoşlar ...benim yoğunluklar başladı cuma günü anneannem vefat etti hafta sonu ordaydım dün doktor kontrolü vardı çok uzun sürdü sabah da gittim ölen yarım da geldim
nst için bekledim gelince evdeki işlerimi biraz yoluna koymam gerektiği için hiç girmedim pazar akşamı ve dün bir ara akşamüstü uğradım sırtım ağrıyodu hemen çıktım gelmeme nedenim bunlardı kızlar

bu ay hep adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu adetime 3 gün var beklemek zorrrr :26: ateşim şuanlık iyi bakalım durumm yarın kritik günüm :18:

günaydın canım
hiç konuşmuyomu senle

günaydınnn

hayır seyhancım hiç konuşmuyoruz dün direk abdestini aldı üzerini değiştirdi tabi bende gelip sofraya oturacak sandım tabağına yemeğini koydum hiç bakmadı bileeeee:85::85:
bende öleeeee kalakaldımmmm sap gibi:96::96:

duru sahalardan uzak duruyom diyon ama gecikmeler öle dimiyii bu arada oluruna mı bıraktınız yoksa önlem alıyonuz mu :26:

hoşgeldin ablammm başınız sağolsun allah rahmet eylesin...
baya yoğunmuş günün ablam allah kolaylıklar versin inşallahhh....
sen ve paşan iyi olda ablam bize bu yeter....

estafirullah cnm tabi katılacaksın güzel öğütler verdikten sora niye dinlemeyim ki seni allah razı olsun güzel dileklerin içinnnn

bu ay hep adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu adetime 3 gün var beklemek zorrrr :26: ateşim şuanlık iyi bakalım durumm yarın kritik günüm :18:

günaydın canım
hiç konuşmuyomu senle
inşallah canım adet değil hamile olacaksın

aa evet şifanında adeti gecikiyor sonu güzel olur inşallahh

amannn kimlerii görüyorumm ipek bacım gelmişşş nerelerdesin sen bakimm gelip çıkıyon yazmadan
amin canım aminnn evet yaaa ipek merakta bıraktı bizleri :44: bakalım nerdeymiş :26:

canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah doktor kontrolünde herşey yolunda gitmiştir inşallah geçmiş olsun canım sırtın ağrıyomuş sık-sık

başın sağolsun canımm
bizler iyiyiz allaha şükür sen nasılsın belin ağrıyomuş eee artık ağırlık çok baskı çokk hayırlı doğumlarla kurtulursun inşallah.
ee bu aralar nst ye girmeler kontroller yoğunlaşıcak doğum ne zaman ve hangi şekilde görünüyo canım

inşallah anlıcak hatalarını merak etme sen

GÜNAYDIN BACILAR
nasılsınız
yeni gelen arkadaşlr HOŞGELDİNİZ inş..burdan memnun kalıırsınız
deeeemet aklım sana takıldı naptın bacı ayrı yatmadın inş.kocanla akşam ewe gelince naptı anam seni düşündüm hep.

duru sahalardan uzak duruyom diyon ama gecikmeler öle dimiyii bu arada oluruna mı bıraktınız yoksa önlem alıyonuz mu :26:
he valaa gelsin gelsin oğlana kardeş kardeş diye çok tutturuyoruz bende merak ettim duru Sevonun sorusunun cevabını

günaydın canım hoş geldin nasıl gidiyor tatlım hamişlik

inşallah svom yaaaaaa

cnm takma kafanı biz yine yalnızlığı oynuyoz kocişle..
hiç konuşmadık 1 kelime bile etmedik hayır ayrı yatmadım ama hiç dokunmadık bile birbirimizeeee

günaydın canım iyiyiz sen ve bebişin nasıl

hoşgeldin ablammm başınız sağolsun allah rahmet eylesin...
baya yoğunmuş günün ablam allah kolaylıklar versin inşallahhh....
sen ve paşan iyi olda ablam bize bu yeter....

sağolun kızlar dostlar sağolsun ...aslında ben sırt ağrısına falan alıştım takılmam ona cok fazla ama doktor her hafta çağırmaya başladı ve ilk zamanlardaki gibi sürekli tembihlerde bulunuyo dinlen falan filan benimde evde işler var biliyosunuz cenaze olunca tek kaldım onun için iş yapmadığım zamanlar yatmaya çalışıyorum bu hafta suyumuz daha iyiydi yanlız bim beyefendi iki gündür hareket saatlerini değiştirdi pek nazlı korkutuyo beni bu arada gee göğsümden süt geldi

günaydın canlarımmmm
yeni gelen arkadaşalrımız hoşgelmişsiniz....
sevooomm evet cnm eşimle aram bozuk halaaa
duru ablam günaydın sanadaaaaaa

duru ablam hoşgeldin günaydın evet ablam yaaa hala bozuk aramızzzz dün yemeği hazırladım tabağına yemeğini bilem koydum hiç bakmadı bileeeeee

canım halamı sürüyoo ben geçmişi okuyamadım en son kayınvalidene gitmiştin ya kocana kızmıştın o konumu neyse boşver canım biraz kendi haline bırak bahar aylarına giriyoruz dolayısı ile hormonlar değişiyor

şifam hadi hayırlşı haber bekliyoz senden

günaydın canım
hiç konuşmuyomu senle

sevdam inşallah adetin gelmez

hadi yaaa vallahamı anammmm ege ye kardeş gelsin istiyorduk valla çok heyecanlandımmm[

yok heyecan yapma canım mevsim dönüyo ya ben ona yoruyorum :26:

hey allahım DEMETT yaaaaaa bu ne şimdi napmaya çaılışıoo senin herif daha öncede böle oldunuz mu ne kadar küs kalırsınız anam biz eşimle birbirimize bağırırız çağırırız ama hiç küsmeyiz hatta 1 kere yatağa küs girdik gece birbirimize sarılmışız ben farkına vardım git ben sana küsmüştm dedim ama çok gülmüştük .

saol canımm şükür iyi dielim şu bulantılar olmazsa daha iyi ama inş..az kaldı 3 ayımı doldurmaya sıkıorum dişimi sen nasılsın kuzu
sıkıntının çoğu gitmiş kalanıda geçer inşallah sabret bakalım canım inşallah sağlıklı ve hayırlı evladını sıkıntısızca lacaksın canım bende iyiyim hamdolsun adetim gecikiyor bakalım gelecek mi gelmiyecekmi şu kırrmızı kart bekliyorum bakalımm

estafirullah cnm tabi katılacaksın güzel öğütler verdikten sora niye dinlemeyim ki seni allah razı olsun güzel dileklerin içinnnn

canım sakıncası yoksa kaç yıllık evlisin ben eşimle 2005 yılından beri beraberiz huyusunu suyunu bi türlü çözemedim çok üzülüyor ağlıyordum allah razı olsun çok sevdiğim bi abla var eşimle eşiyle huyu suyu aynı o yıllarını verdi tabi bana da yavaş yavaş tüyolar bilgiler verdi birazcıkta beyim jimlastiği yapınca çözdüm mesela tartışıyoruz ben asla sesimi yükseltmem ve onla aynı ortamda bulunmam 1-2 saat sonra gelir özür diler o konu üzerinde çözmeye çalışıp üstünde duruyorum oysa o kaçıyor işin kötü tarafı yatakta küs olmalarına karşıyım ben ona çok kızıyordum ilk zamanlar yavaş yavaş alıştırıyorsun tatlı dil ve cilve çok önemli bide hayırlısıyla bi bebişmiz olsaaa inan ki hiç üstünde durmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…