Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk canım inşallah şimdilik memnunum bakalım :)))

İPEK ciğim mrb cnm hoşgeldin başın saolsun cnm
sen bak çok üzme kendini bebeği düşün
göğüsten süt gelmesi normal değilmi bnm bi tanıdığımında böle çok erken gelmişti sütü korkma bence aman kuzu doktorun ne diosa yap dikkat et az kaldı meleğine kavuşmana olumsuz düşünme

duru ablam hah işte ozamandan belli kırgınım eşime işteeee

elifff evlendiğimizden beri en uzun süren bu oldu hiç bu kadar küs kalmamıştık aynı bizde sizin gibiydik yatakta sarılırdık ben eşimden çnce yattım dün o gelmeye uyumuşm biraz seksüüü giyinmiştim belkimde ellemiştir benim uykum ağırdır birazzzz
ellediyse ellesin anam bişey dimemmm

cnm 2 yııllık evliyim temmuzda 3 yıl olcak ama hiç bilmediğim huyları hala çıkıyo benim kocişin...
bilmem du bakalım sonu ne olacak

hadi yaaa vallahamı anammmm ege ye kardeş gelsin istiyorduk valla çok heyecanlandımmm[

ipeğim başın sağolsun canım allah anneannenin mekanını cennet eylesin
nst ler başladımı haid hayırlısı suyunun iyi olmasına çok sevindim
arada karnına dürt hareket etsin müsik dinlet

duru sahalardan uzak duruyom diyon ama gecikmeler öle dimiyii bu arada oluruna mı bıraktınız yoksa önlem alıyonuz mu :26:

he valaa gelsin gelsin oğlana kardeş kardeş diye çok tutturuyoruz bende merak ettim duru Sevonun sorusunun cevabını

anam sahalardan uzak duruyom doğru ama geçen yumurtlama günlerinden birinden
bende miyom varya oda gecikm yapabiliyoooo

göğüsten süt gelmesine doktor ne dedi canım

canım inşallah bolca dinlenerek her şey yolunda gidecek sağsağlim hayırlı ve sağlıkllı evladını sıkıntısızca kucağına alırsın canım korkma annesi her aynı saatte zinde ve dinç kalacak değil ya bebiş uyuyordur o bol bol süt geldi haa doğum yaklaşıyor ya süt dolmuş bile göğüslerin
şifam hadi hayırlşı haber bekliyoz senden
sevdam inşallah adetin gelmez
yok heyecan yapma canım mevsim dönüyo ya ben ona yoruyorum :26:
inşallah amin canım yaaaa bekliyom heyecanla kendimi nolcemmm diye
Sevo da olmıcak inşşş adetini hamiş kalacak

Valla seni bilemem Durucuğum mevsim nisanda dönmedimi :44: bak mayıstayız

hoşbulduk sağol canım süt gelmesi normalmiş daha önce duymuştum doktoruda dinliyorum hiç kendimi riske atmıyorum inşallah sağ salim doğar bebeğim

Anladım hala demekki çocuk gibiler dimi
seksü giyindin demekkii

elifcim günaydın nasıl gidiyor bebiş nasıl

he anam uykucu olduğumu kocam da söler napıyım onumu bekliycem...
anam açık saçık giyinsem nolcak adetliyim...
sadece ellemeyle kalır
zaten eşim benim göğüslerime dayanamaz ben de bilerek göğüs dekolteli geceliğimi giydim yattıydım bilmeemm walla hiç farkında deeelim ellediyse bileeeee

sabır tabi cnm hiç bi şikayetim yok inş...duam 3 aydan sonra tamammen biter kiminin 5 aya kadar da sürüomuş .....hadi bakalım kız inş görmezsin kırmızı kartı da offfff inş.inş.inş..ya nolur allah ım bu defa olur yaaaaa
üç aydan sonra biraz daha rahatlarsın inşallah

inş..ipekciğim yaaa uuzun sürmesinde şurda 2 haftam kaldı sabır tabi.

neyse sen kudurt biraz nasıl olsa yelkenleri suya iner belki bi yerleri kalkar ........

benim mevsim geç dönüyosa
ben miyomdan şüphleniyorum aslında kontrole gitmem lazım en son haziranda gitmiştim

elifff çok güldürdün beni

hoşbulduk sağol canım süt gelmesi normalmiş daha önce duymuştum doktoruda dinliyorum hiç kendimi riske atmıyorum inşallah sağ salim doğar bebeğim

inşallah doğacak canım

hayırlısı bakalım diyelim bekleyelim o zaman durucuğum

bekleyelim canikom

inşallah geçer biter

kızlar ben kaçtımmm annem gelcek beraber hastaneye gidicez allaha emanet olun hepinizi çoookkk öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…