GÜNAYDIN BACILAR
nasılsınız
yeni gelen arkadaşlr HOŞGELDİNİZ inş..burdan memnun kalıırsınız
deeeemet aklım sana takıldı naptın bacı ayrı yatmadın inş.kocanla akşam ewe gelince naptı anam seni düşündüm hep.
duru ablam hah işte ozamandan belli kırgınım eşime işteeeecanım halamı sürüyoo ben geçmişi okuyamadım en son kayınvalidene gitmiştin ya kocana kızmıştın o konumu neyse boşver canım biraz kendi haline bırak bahar aylarına giriyoruz dolayısı ile hormonlar değişiyor
şifam hadi hayırlşı haber bekliyoz senden
sevdam inşallah adetin gelmez
yok heyecan yapma canım mevsim dönüyo ya ben ona yoruyorum :26:
hey allahım DEMETT yaaaaaa bu ne şimdi napmaya çaılışıoo senin herif daha öncede böle oldunuz mu ne kadar küs kalırsınız anam biz eşimle birbirimize bağırırız çağırırız ama hiç küsmeyiz hatta 1 kere yatağa küs girdik gece birbirimize sarılmışız ben farkına vardım git ben sana küsmüştm dedim ama çok gülmüştük .
saol canımm şükür iyi dielim şu bulantılar olmazsa daha iyi ama inş..az kaldı 3 ayımı doldurmaya sıkıorum dişimi sen nasılsın kuzu
canım sakıncası yoksa kaç yıllık evlisin ben eşimle 2005 yılından beri beraberiz huyusunu suyunu bi türlü çözemedim çok üzülüyor ağlıyordum allah razı olsun çok sevdiğim bi abla var eşimle eşiyle huyu suyu aynı o yıllarını verdi tabi bana da yavaş yavaş tüyolar bilgiler verdi birazcıkta beyim jimlastiği yapınca çözdüm mesela tartışıyoruz ben asla sesimi yükseltmem ve onla aynı ortamda bulunmam 1-2 saat sonra gelir özür diler o konu üzerinde çözmeye çalışıp üstünde duruyorum oysa o kaçıyor işin kötü tarafı yatakta küs olmalarına karşıyım ben ona çok kızıyordum ilk zamanlar yavaş yavaş alıştırıyorsun tatlı dil ve cilve çok önemli bide hayırlısıyla bi bebişmiz olsaaa inan ki hiç üstünde durmam
hadi yaaavallahamı anammmm ege ye kardeş gelsin istiyorduk valla çok heyecanlandımmm[
günaydın nasılsınız minnoşlar ...benim yoğunluklar başladı cuma günü anneannem vefat etti hafta sonu ordaydım dün doktor kontrolü vardı çok uzun sürdü sabah da gittim ölen yarım da geldim
nst için bekledim gelince evdeki işlerimi biraz yoluna koymam gerektiği için hiç girmedim pazar akşamı ve dün bir ara akşamüstü uğradım sırtım ağrıyodu hemen çıktım gelmeme nedenim bunlardı kızlar
duru sahalardan uzak duruyom diyon ama gecikmeler öle dimiyiibu arada oluruna mı bıraktınız yoksa önlem alıyonuz mu :26:
he valaa gelsin gelsin oğlana kardeş kardeş diye çok tutturuyoruz bende merak ettim duru Sevonun sorusunun cevabını
sağolun kızlar dostlar sağolsun ...aslında ben sırt ağrısına falan alıştım takılmam ona cok fazla ama doktor her hafta çağırmaya başladı ve ilk zamanlardaki gibi sürekli tembihlerde bulunuyo dinlen falan filan benimde evde işler var biliyosunuz cenaze olunca tek kaldım onun için iş yapmadığım zamanlar yatmaya çalışıyorum bu hafta suyumuz daha iyiydi yanlız bim beyefendi iki gündür hareket saatlerini değiştirdi pek nazlı korkutuyo beni bu arada gee göğsümden süt geldi
canım inşallah bolca dinlenerek her şey yolunda gidecek sağsağlim hayırlı ve sağlıkllı evladını sıkıntısızca kucağına alırsın canım korkma annesi her aynı saatte zinde ve dinç kalacak değil ya bebişsağolun kızlar dostlar sağolsun ...aslında ben sırt ağrısına falan alıştım takılmam ona cok fazla ama doktor her hafta çağırmaya başladı ve ilk zamanlardaki gibi sürekli tembihlerde bulunuyo dinlen falan filan benimde evde işler var biliyosunuz cenaze olunca tek kaldım onun için iş yapmadığım zamanlar yatmaya çalışıyorum bu hafta suyumuz daha iyiydi yanlız bim beyefendi iki gündür hareket saatlerini değiştirdi pek nazlı korkutuyo beni bu arada gee göğsümden süt geldi
inşallah amin canım yaaaa bekliyom heyecanla kendimi nolcemmm diyeşifam hadi hayırlşı haber bekliyoz senden
sevdam inşallah adetin gelmez
yok heyecan yapma canım mevsim dönüyo ya ben ona yoruyorum :26:
anam sende nie uyudun uykucu:84::84::84::84:bekleyeydin adamı belki bişeler olurdu yawwwwsen onu çıldırtmaya devam et dekolteli giy oranı buranı göster bariiii göğüsün biraz aç devamlıda yere kocanın önüne doğru eğil ))))))))))hahahahahha
İPEK ciğim mrb cnm hoşgeldin başın saolsun cnm
sen bak çok üzme kendini bebeği düşün
göğüsten süt gelmesi normal değilmi bnm bi tanıdığımında böle çok erken gelmişti sütü korkma bence aman kuzu doktorun ne diosa yap dikkat et az kaldı meleğine kavuşmana olumsuz düşünme
hayırlısı bakalım diyelim bekleyelim o zaman durucuğum
anam sahalardan uzak duruyom doğru ama geçen yumurtlama günlerinden birinden
bende miyom varya oda gecikm yapabiliyoooo
duru ablam hah işte ozamandan belli kırgınım eşime işteeee
elifff evlendiğimizden beri en uzun süren bu oldu hiç bu kadar küs kalmamıştık aynı bizde sizin gibiydik yatakta sarılırdık ben eşimden çnce yattım dün o gelmeye uyumuşm biraz seksüüü giyinmiştim belkimde ellemiştir benim uykum ağırdır birazzzz
ellediyse ellesin anam bişey dimemmm
anam sende nie uyudun uykucu:84::84::84::84:bekleyeydin adamı belki bişeler olurdu yawwwwsen onu çıldırtmaya devam et dekolteli giy oranı buranı göster bariiii göğüsün biraz aç devamlıda yere kocanın önüne doğru eğil ))))))))))hahahahahha
sabır tabi cnm hiç bi şikayetim yok inş...duam 3 aydan sonra tamammen biter kiminin 5 aya kadar da sürüomuş .....hadi bakalım kız inş görmezsin kırmızı kartı da offfff inş.inş.inş..ya nolur allah ım bu defa olur yaaaaasıkıntının çoğu gitmiş kalanıda geçer inşallahsabret bakalım canım inşallah sağlıklı ve hayırlı evladını sıkıntısızca lacaksın canım bende iyiyim hamdolsun adetim gecikiyor bakalım gelecek mi gelmiyecekmi şu kırrmızı kart bekliyorum bakalımm
üç aydan sonra biraz daha rahatlarsın inşallah
he anam uykucu olduğumu kocam da söler napıyım onumu bekliycem...
anam açık saçık giyinsem nolcak adetliyim...
sadece ellemeyle kalır
zaten eşim benim göğüslerime dayanamaz ben de bilerek göğüs dekolteli geceliğimi giydim yattıydım bilmeemm walla hiç farkında deeelim ellediyse bileeeee
canım inşallah bolca dinlenerek her şey yolunda gidecek sağsağlim hayırlı ve sağlıkllı evladını sıkıntısızca kucağına alırsın canım korkma annesi her aynı saatte zinde ve dinç kalacak değil ya bebişuyuyordur o bol bol süt geldi haa doğum yaklaşıyor ya süt dolmuş bile göğüslerin
inşallah amin canım yaaaa bekliyom heyecanla kendimi nolcemmm diye
Sevo da olmıcak inşşş adetini hamiş kalacak
Valla seni bilemem Durucuğummevsim nisanda dönmedimi :44: bak mayıstayız
hoşbulduk sağol canım süt gelmesi normalmiş daha önce duymuştum doktoruda dinliyorum hiç kendimi riske atmıyorum inşallah sağ salim doğar bebeğim
hayırlısı bakalım diyelim bekleyelim o zaman durucuğum
sabır tabi cnm hiç bi şikayetim yok inş...duam 3 aydan sonra tamammen biter kiminin 5 aya kadar da sürüomuş .....hadi bakalım kız inş görmezsin kırmızı kartı da offfff inş.inş.inş..ya nolur allah ım bu defa olur yaaaaa
inş..ipekciğim yaaa uuzun sürmesinde şurda 2 haftam kaldı sabır tabi.
kızlar ben kaçtımmm annem gelcek beraber hastaneye gidicez allaha emanet olun hepinizi çoookkk öptümmm
neyse sen kudurt biraz nasıl olsa yelkenleri suya iner belki bi yerleri kalkar ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?