Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifamm ağzın bal yesin emii inşallahh kızlarr inşallah diyekk

ipeğm hareket için çikolata falan yiyon dimi :26: gerçi sizler daha iyi bilirsiniz de nst ye girmeden öle yapıyolar..artık doğuma kadar dinlenmeye çalış canım

asicimm demek dekolte giydinn eferimm saannaa bak yavaş yavaş oluyoo aslında varya adet olmasan sana çoktan yaklaşırda biliyo oda bişey olmayacağını bu mazaretle burnundan kıl aldırmıyodur ne zaman bitiyi adet bakayımm

he yaw acık giyindimya bilmem bişeyler oldumu orayı hatırlıyamıyom
he kız heee benim eşim az kurnaz değildir biliyo adetli olduğumu yaklaşmıyo bileeeee walla eğer adetli olmasaydım gecenin bir yarısı kocişi üstümde görürdümmm
adetim doğumgünümde bitiyo cnmmmmm yani cuma günüüüü

adetini bekleyelner sevom kankim şifam inşallah bu ay yüzünüz güler inşallah bebişler süpriz yapar
inşallah canım aminnnnnnnn

inşallah dediğim gibi kalan zamanın keyfini sürersin inşallah canım aminn kız inşş bu defa müjde versem ya sizlere

benim mevsim geç dönüyosa
ben miyomdan şüphleniyorum aslında kontrole gitmem lazım en son haziranda gitmiştim

bekleyelim canikom
heee sende geç dönüyosa mevsim ona bişi diyeceğim yok git bakalım müsait olduğun gün doktora ne diyecek acaba :26: inşallah başta sağlığımız olsun sonra gönlümüzdekiler hayırlısıyla ve tez zamanda inşş canımm

kızlar ben kaçtımmm annem gelcek beraber hastaneye gidicez allaha emanet olun hepinizi çoookkk öptümmm
güle güle canım geçmiş olsun

evet canım yiyorum

hadi inşalah müjdeleri sıra sıra verirsiniz

kızlaaaaaaaar bende çıkıorum midem çok fena uzancam biraz öptüm herkesi bbybybyby

inşallah baharın bereketi olur

inşallahhh

kızlaaaaaaaar bende çıkıorum midem çok fena uzancam biraz öptüm herkesi bbybybyby

inşallah canım
güle güle tabi git dinlen canım

çalışmalar benim kankiyi yoruyo galiba bu saat oldu gelmedi ben çıkmadan gelsede onunlada konuşsak

sormaa aslında gelirdii ama teyzesine falanmı gitti yada bugün salı eşi evde değilmi :44:

inşallah baharın bereketi olur
inşallah canım benim inşallah aminnnnnnnnnn

hamişlerimizin özel dualarınıda aldık ne kadar şanslıyız Rabbim kabul buyursun inşallah sağol canım aminn inşş aminn hadi dinlen sen öptüm bende kendinize cici bakın

çalışmalar benim kankiyi yoruyo galiba bu saat oldu gelmedi ben çıkmadan gelsede onunlada konuşsak
herhalde :86: gelmedi numarasını bilen çağrı atsın Nurcan a

bende var aa sevonun dedği gibi eşi evdeyse belki yatıyolardır çekinirim

arkadaşlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim. 2 aydır korunmuyoruz. bebeğimin olmasını çok istiyorum. umarım size güzel haberler verebilirim... çünkü anne olmayı herşeyden çok istiyorum.

kızlar bende kahvaltı yapmaya gidiyorum çalışanlarımıza kolaylıklar İpeğim seninde işlerin varsa da lütfen yorma bolca dinlen siizlere hoş sohbetler :92: :81: :79:

aynennn

inşallah beklemeden anne olursun

kızlar bende kahvaltı yapmaya gidiyorum çalışanlarımıza kolaylıklar İpeğim seninde işlerin varsa da lütfen yorma bolca dinlen siizlere hoş sohbetler :92: :81: :79:

tamam afiyet olsun
bende makyajımı yapayım öğleden sonra vergi dairesine gitcem

BU NURCAN bize eşinin iş saatlerinin listesini versin lütfen bak ikilemde kaldık Nurcik :84: eşin evde mi değil mi :44: öğleden sonra gelmezse geekirse çağrı atarsın zaten dediğin gibi şu an zaman uygun olmayabilir :26:
hoş geldin canım 2 ay çok çok çok erken bir süre tatlım inşallah bebişin çok bekletmeden gelsin

bu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
kullanan varsa hangisini kullandı yzarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…