Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
kullanan varsa hangisini kullandı yzarmısınız
ben kullandım canım uzunca bir süre baktım hamiş kaldığım yok bıraktım :26: FOLBİOL kullanmıştım ben

Kızlar bende yeni katıldım aranızaaa.....yaş 31 4 aylık evliyim.Bebiş istiyoruz bakalım hayırlısı....
Cnm ben kullanıyorum.Dr.bana bebek düşündüğün andan itibaren başla kullanmaya dedi.Ben folbiol alıyorum

bu zamana kadar kullandığım ilaçları sizlerle paylaşmak istiyorum primout progestan klomen folit ve 2 adet çatlatma iğnesi kullandım ve 2 kere yumurtalığımın içinde kist vardı onun ameliyatını oldum ve son ameliyatım zor geçmiş biraz kistler yumurtalığımın içini dışını,rahmimi ve kalın bağırsağımın arkasına kadar kist kaplamış baya uğraşmışlar bakalım dr da bıktı artık biran önce gebelik bebiş istiyoruzzz

ben kullandım canım uzunca bir süre baktım hamiş kaldığım yok bıraktım :26: FOLBİOL kullanmıştım ben

sağol canımcımm

inşallah rabbşm bekletmeden verir bebişini
çok tşkler bilgi için

ben 2 senedir folbiol kullanıyorum canım günde 1 defa hemen hamile kalırım sanıyodumgeçen doktoruma da sordum değiştiriyimi diye başka bi folik asit mi kullansam diye bana booşşşvveerrrr dedii sonra eşime dedim böle böle diye bizim bebekler hazır zaten yuvalarına girmeyi bekliyolar kullanmana gerek yok dediiama ben gene de kullanıyorum

ben aslında hamile kalmaya yardımcı olarak değil eğerki hamile kalşınırsa ilk haftalarda annede olmayan bazı içerikleri sağladığını ve bu bebekte beyin gelişimini falan yararlı olduğunu biliyorum:26:

evet canım öle zaten hamile kalmak için değil bebek için çok faydalı çok basit bi ilaç ama hamile kalmadan en az 3 ay önce kullanmak gerekiyo ve bebeğin beyninde oluşubilecek rahatsızlıkları%50 oranında azaltıyomuş bana dondurulmuş transfer edileceği için öle dedim bizi,m bebekler oluştu allaha şükür 5.gün embriyosu 3 tane inş bi sorun çıkmadan transferim olur canım

inşallahhh bebeklerine sana sıkı sıkı tutunacaklar bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…