ben kullandım canım uzunca bir sürebu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
kullanan varsa hangisini kullandı yzarmısınız
bu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
ben kullandım canım uzunca bir sürebaktım hamiş kaldığım yok bıraktım :26: FOLBİOL kullanmıştım ben
ben kullandım canım uzunca bir sürebaktım hamiş kaldığım yok bıraktım :26: FOLBİOL kullanmıştım ben
Kızlar bende yeni katıldım aranızaaa.....yaş 31 4 aylık evliyim.Bebiş istiyoruz bakalım hayırlısı....
Cnm ben kullanıyorum.Dr.bana bebek düşündüğün andan itibaren başla kullanmaya dedi.Ben folbiol alıyorum
bu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
sevoomm bende folbiol kullandım hamilelikten önce başlamıştım
herkeze merhaba yeni arkadaşlar gelmişş hoşgeldiniz kızlar
ben 2 senedir folbiol kullanıyorum canım günde 1 defa hemen hamile kalırım sanıyodumgeçen doktoruma da sordum değiştiriyimi diye başka bi folik asit mi kullansam diye bana booşşşvveerrrr dedii sonra eşime dedim böle böle diye bizim bebekler hazır zaten yuvalarına girmeyi bekliyolar kullanmana gerek yok dedii ama ben gene de kullanıyorum
ben aslında hamile kalmaya yardımcı olarak değil eğerki hamile kalşınırsa ilk haftalarda annede olmayan bazı içerikleri sağladığını ve bu bebekte beyin gelişimini falan yararlı olduğunu biliyorum:26:
bende alıp kullanayım ozaman yararı olur belkim
hoşgeldin pınar
sağol canımcımm
inşallah rabbşm bekletmeden verir bebişini
çok tşkler bilgi için
evet canım öle zaten hamile kalmak için değil bebek için çok faydalı çok basit bi ilaç ama hamile kalmadan en az 3 ay önce kullanmak gerekiyo ve bebeğin beyninde oluşubilecek rahatsızlıkları%50 oranında azaltıyomuş bana dondurulmuş transfer edileceği için öle dedim bizi,m bebekler oluştu allaha şükür 5.gün embriyosu 3 tane inş bi sorun çıkmadan transferim olur canım
inşallahhh bebeklerine sana sıkı sıkı tutunacaklar bu sefer
amin canım inş sevdacımmm kuymak yapıyorum bizim kızları al da gell canımmm
ovvvv bayılırımmm bennnnafiyet olsun canımcım
sen nerelisin bakemmm
ben de inş belki bigün beraber de yeriz haa ne dersinnn ben istanbulluyum canım eşim artvin hopalı laz yaniii tam lazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?