hmm:44:
amin hayatım çook teşekkü
rler artık rahatımferahım çok şükür bugün gittim doktora artık birde önümüxdeki ay gidicem bitti çocukluk dönemi anneliğe hazırlık başladı haydi alkış istiyorummmmmmmmmmmm piyuvvvvvvvvv
ipem başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş..senin sırt ağrısıda neyin nesi doğum üstü başka bişey çıkmasında allahın izniyle
canımm ben folbiol kulanmıştım
hoşgeldin canım bendede pco var soğan kürü kullandım faydası olmadı ama rahim temizlediği için tavsiye edebilirim birde ci,vanperçemini çok önermişlerdi bana istersen araştır bakalım pco olunca hangi kürler etkili oluyomuş allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin tez eldenn
slm güzellikler nabersiniz asiii çok sevindim arkadaşımçok şükür bu gece memlekette yangın var hanii hmmm seniseniiiiiiiiiiçok şükür allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin
yeteeeeeerrrrrr canım allah seninde şuçektiklerinin mükafatını tez zamanda nasip etsin sabrının karşılığını göstersinn
nurciiik gelmemiş bugün kızın günahını almıştımki son anda mesajını okudum bende diyecekt,mki bizimki yataktan kalkamıyodur o derece bitkindir allahımmm inşallahhh güzel haber yakın olsun inşallllahhhhhhhh
şifaaaaaaaaaaa allahtan dileğim bu ay nurcikle çifte mutluluk yaşatasınız bize haydi hayırlsıı canımm dualarımdasın
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz unuttuğum istemeyerek farkında olmadan unuttuğum varsa af buyurun
bana gelince anlatmıcam bişey şükür herşey iyi ikili tarama temiz güzel çıktı bir ay sonra tekrar çağırdı 3 lü için bu arada ben bugün bebeğimi gördüm kıpır kıpır oynuyodu inanamadım onu içimde taşıdığımaveeeeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrr bugünn içimde küçücük pıtpıtları yoğun bi şekilde yaşıyorum abartısız yeni yeni inanıyorum
bakmayın hamilelikle bitmedi bebek özlemim ne zaman kucağıma alırda kokusunu ciğerime çekersem ve hep gözümde canlandırdığım hayalimi gerçekleştirirsem (onu emzirirken onu izlemek en büyük hayalim) o zaman derimki evet artık oldu... allahım inşallah bu gece yarılarımın yüzü suy hürmetine yağan yağmurun bereketi hürmetine bekleyen isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiiinnn inşallahhh de haydi öperim hepinizi allaha emanetsiniz
günaydın kızlar
kıvanciğdem hoşgeldin canım bizden başka kimsecikler yok
günaydın canımm evet yok başka kimsecikler bizde senle muhabbeti kjoyulaştıralım :))
günaydın cnmmm gelişmeleri yazdımmmm
anlat bakem o zaman kimsin kimlersin inmisin cinmisin
biraz bahseder misin kendinden canım
evet cnm o ara kapandı sayılır çok şükürrr...iyiyim canımcım bumba gibiyim cok şükür
sen nasılsın koçişle arayı açmışsın
ama dün gece ara kapanmış herhal
olur böyle vakalar sıkma canını
eveeeeeeetttt çok ciciiiiiiayy avatarıma bakın avatarıma
ne kadar cici
geçmişi az önce okudum çok sevindim allah bidaha böyle küslükleri nasip etmesin canım insan kocasıyla ne kadar mutluysa o kadar huzurlu sağlıklı mutlu geçiriyor gününü canım benim inan ki çok sevindim :))
hay hay bahsederim tabi :))) eskişehirliyim 2 senelik evliyim 23 yaşımdayım çalışıyorum ve bebiş için tedaviler görüyorum ameliyatlar oluyorum bu kadar birazda siz bahsedin bu arada kaynanamlardan,kayınpederden ve görümcelerden bıktımm :)))
hay hay bahsederim tabi :))) eskişehirliyim 2 senelik evliyim 23 yaşımdayım çalışıyorum ve bebiş için tedaviler görüyorum ameliyatlar oluyorum bu kadar birazda siz bahsedin bu arada kaynanamlardan,kayınpederden ve görümcelerden bıktımm :)))
hımmm bende 23 yasındayım temmuzda 3. senemiz doluyor bende 2 düşük yaptım 2. düşüğümü yeni yaptım sayılır martta böyle işte sen neden ameliyat oluyorsunuz sorun ne:44:
sonucuda iyi bağladınnn haaaaaaa
allah kolaylıklar versin...beraber mi oturuyosunuz?
bizimde teemuzda 3 oluyor cnm aynıymışız temmuzun kaçı senin kiiiii
hımmm bende 23 yasındayım temmuzda 3. senemiz doluyor bende 2 düşük yaptım 2. düşüğümü yeni yaptım sayılır martta böyle işte sen neden ameliyat oluyorsunuz sorun ne:44:
:) demi iyi bağladım yok kız allah korusun kesin kalp krizi geçirip ölmüştümmm allah korusun tekrardan ayy allahım düşürmesin :))
kamerim yoğunsun galibaaa hadi allah kolaylık versn inşalahhh he yaaa barıştık kocişleeeeegünaydınnnnn sultanlarrrr kk nın güzelleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii özledim hepinizi durun bi öpemmmmm
geçmişi okumadım nasıl okuyummm zaten günlerinnnnnnnnnn birikimi var son sayfada asi eşiyle barışmışşşonu gördüm gözün aydın asimmmm
tubişin bebişi 2 li taramada güzel sonuçlarla gelmişşşmaşalllaaahhhhhhh onun pıtpıtlarını yirim bennnnn
tosti asi kıvanciğdem var kıvançiğdem hoşgeldin canımm seninlede tanışırız sonra pazartesinden sonraaaaa
kızlarrrr size bir günaydın deyip çıkıyım bütün yoğunluğumu derslere vermiş durumdayımmm taktım bu sefer hepsinden geçmeliyimmm
herkesi seviyorum çokkkkkkkk öpüyorum yanaklarınızdan
pazartesi görüşürüz kaçtımmmm bennnn
6 temmuz canım daha yeni evliyiz :76:
günaydınnnnn sultanlarrrr kk nın güzelleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii özledim hepinizi durun bi öpemmmmm
geçmişi okumadım nasıl okuyummm zaten günlerinnnnnnnnnn birikimi var son sayfada asi eşiyle barışmışşşonu gördüm gözün aydın asimmmm
tubişin bebişi 2 li taramada güzel sonuçlarla gelmişşşmaşalllaaahhhhhhh onun pıtpıtlarını yirim bennnnn
tosti asi kıvanciğdem var kıvançiğdem hoşgeldin canımm seninlede tanışırız sonra pazartesinden sonraaaaa
kızlarrrr size bir günaydın deyip çıkıyım bütün yoğunluğumu derslere vermiş durumdayımmm taktım bu sefer hepsinden geçmeliyimmm
herkesi seviyorum çokkkkkkkk öpüyorum yanaklarınızdan
pazartesi görüşürüz kaçtımmmm bennnn
canım biz ilk evlendiğimizden beri hiç korunmuyorduk bebiş istiyorduk bi türlü olmuyodu yumurtalığımiıniçinde kist vardı 2 kere ameliyat oldum vucüdüm kanım kist yenilemeye müsaitmiş ben en başta hata yaptım diye düşünüyorum düğünümde adet olacaktım başka dra çıkmıştım bana doğum kontrol hapı verdi düzensiz içtim onun da etkisi olabilir diyo dr geçen ayda tama tutunmaya yer ararken bebişim ağır iş misafirlerim vardı çok yorulmuştum yerleşemeden düşmüş üzüldüm şimdi hiç kimseyi kabul etmiyorum evime temizlik işte yapmıyorum
gecmiş olsun canım dikkat et tabi her ay hamıleymişsin gibi sakın
aslında kadınların hepsi her ay hamile kalıyormuş saglıklı döllenmeler devam ediyor ama sağlıksız olanlar adetle beraber kendini atıyor
kızlar bilgisayar açık ama ben başında olmuycam bi evimi toparlayımda geliyim rahat rahat oturuyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?