Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk canım allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah

anlat bakem o zaman kimsin kimlersin inmisin cinmisin
biraz bahseder misin kendinden canım

hay hay bahsederim tabi :))) eskişehirliyim 2 senelik evliyim 23 yaşımdayım çalışıyorum ve bebiş için tedaviler görüyorum ameliyatlar oluyorum bu kadar birazda siz bahsedin bu arada kaynanamlardan,kayınpederden ve görümcelerden bıktımm :)))

iyiyim canımcım bumba gibiyim cok şükür
sen nasılsın koçişle arayı açmışsın
ama dün gece ara kapanmış herhal
olur böyle vakalar sıkma canını
evet cnm o ara kapandı sayılır çok şükürrr...
ayy avatarıma bakın avatarıma
ne kadar cici
eveeeeeeetttt çok ciciiiiii

saol cnm benim gerçekten ne yiyebiliyodum ne içebiliyodum allahım kimsenin evinin huzurunu kaçırmasın inşaalllaahh

sonucuda iyi bağladınnn haaaaaaa
allah kolaylıklar versin...beraber mi oturuyosunuz?

hımmm bende 23 yasındayım temmuzda 3. senemiz doluyor bende 2 düşük yaptım 2. düşüğümü yeni yaptım sayılır martta böyle işte sen neden ameliyat oluyorsunuz sorun ne:44:

hımmm bende 23 yasındayım temmuzda 3. senemiz doluyor bende 2 düşük yaptım 2. düşüğümü yeni yaptım sayılır martta böyle işte sen neden ameliyat oluyorsunuz sorun ne:44:

bizimde teemuzda 3 oluyor cnm aynıymışız temmuzun kaçı senin kiiiii

günaydınnnnn sultanlarrrr kk nın güzelleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii özledim hepinizi durun bi öpemmmmm
geçmişi okumadım nasıl okuyummm zaten günlerinnnnnnnnnn birikimi var son sayfada asi eşiyle barışmışşş onu gördüm gözün aydın asimmmm
tubişin bebişi 2 li taramada güzel sonuçlarla gelmişşşmaşalllaaahhhhhhh onun pıtpıtlarını yirim bennnnn
tosti asi kıvanciğdem var kıvançiğdem hoşgeldin canımm seninlede tanışırız sonra pazartesinden sonraaaaa
kızlarrrr size bir günaydın deyip çıkıyım bütün yoğunluğumu derslere vermiş durumdayımmm taktım bu sefer hepsinden geçmeliyimmm
herkesi seviyorum çokkkkkkkk öpüyorum yanaklarınızdan
pazartesi görüşürüz kaçtımmmm bennnn

canım biz ilk evlendiğimizden beri hiç korunmuyorduk bebiş istiyorduk bi türlü olmuyodu yumurtalığımiıniçinde kist vardı 2 kere ameliyat oldum vucüdüm kanım kist yenilemeye müsaitmiş ben en başta hata yaptım diye düşünüyorum düğünümde adet olacaktım başka dra çıkmıştım bana doğum kontrol hapı verdi düzensiz içtim onun da etkisi olabilir diyo dr geçen ayda tama tutunmaya yer ararken bebişim ağır iş misafirlerim vardı çok yorulmuştum yerleşemeden düşmüş üzüldüm şimdi hiç kimseyi kabul etmiyorum evime temizlik işte yapmıyorum

:) demi iyi bağladım yok kız allah korusun kesin kalp krizi geçirip ölmüştümmm allah korusun tekrardan ayy allahım düşürmesin :))

kamerim yoğunsun galibaaa hadi allah kolaylık versn inşalahhh he yaaa barıştık kocişleeeee
6 temmuz canım daha yeni evliyiz :76:

hmm bende 13 temmuz

hoşbulduk canım allah derslerinde yardımcı olsun iyi geçer sınavın inşallah

gecmiş olsun canım dikkat et tabi her ay hamıleymişsin gibi sakın
aslında kadınların hepsi her ay hamile kalıyormuş saglıklı döllenmeler devam ediyor ama sağlıksız olanlar adetle beraber kendini atıyor

kızlar bilgisayar açık ama ben başında olmuycam bi evimi toparlayımda geliyim rahat rahat oturuyummm

allahım gönlümüze göre versin inşallah canım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…