Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Günaydın herkeseee nasılsınız herkesler iyimiiiiii
yaff yine döktürmüşsünüz beni düşünün acık bu yaşlı abla nasıl okur demi ama

ne gurur duyucam beeeee
hem şimcik çay koydum barışıyo gibiyiz oda sen içmiyonmu hayatım dediiiii
abuuuwww nasıl sevindim kuzu ya....
şimdi birbirimizi kesiyozzzz bakışıyozzz du bakalım nolacak bu bakışmanın sonuuuu

çok şükür sevindim senin adına darısı bnm başıma inş.bence şimdi aha pek inanma cinsiyet tahminine kafanı karıştırmak gibi olmasın bnm ablam hamileydi ve devamlı özele gitti devlete de gitmedi yani doktoru 9 ay boyunca erkek dedi ama ablam hep kız hissettiğini sölerdi 9.ay yine gittik doktor demesinmi kız gibi görünüo yinede belli olmaz die...1 hafta sonra gel yine bakalım dedi 1 hafta sonra bebek geldi ve kız dı ..................yani yanılabilior doktordan doktora da fark var sen bence emin değilsin başka bi doktora da ha göster hayırlısı olsun...
6 temmuz canım daha yeni evliyiz :76:

kııııııııızzzzzzz tosti anam senle aynı gün şeeettirmişizbende 6 temmuz 2008 de ewlendim senin yıl 2008 mi _?

günaydın kızlarrrrrrr nasılsınn ben bu gün yoğnummm yoğunum gelmeyeceğim

merhabayıııınn yine beeeeennn
evimi toparladım şuanda evim çok derli toplu amaaaa süpürülecek silinicek o kaldııııı yarın arkadaşlarım geliyoooo hazırlık yapmam lazım ama onlarıda akşama hallederimm

günaydın herkese anammmmmmm ben bu sayfaların arkasından yetişemiyorum bi gün girmedim sayfalar yeni gelen arkadaşlarında desteğiyle kabarmışta kabarmış burayı takip etmek zorlaştı iyce

hoşgeldin canımm neler yapacaksın arkadaşlarına bakemmm:)

DEMET gözün aydın kuzu hadi çok sevindim şimdi bu moralle sen nasıl misafir ağırlarsın kim bilir bomba gibisindir ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…