Günaydın herkeseeenasılsınız herkesler iyimiiiiii
yaff yine döktürmüşsünüzbeni düşünün acık bu yaşlı abla nasıl okur demi ama
oy kıyamam yavaş yavaş ilerleyelim bugün hepimizin enerjisi full doluda bi çırpıda yazışıyoruz:))
geçmişi okuyamıyorum çok uzun oluyo okumayıncada konulara fransız kalıyorum
abuuuwww nasıl sevindim kuzu ya....ne gurur duyucam beeeee
hem şimcik çay koydum barışıyo gibiyiz oda sen içmiyonmu hayatım dediiiii
şimdi birbirimizi kesiyozzzz bakışıyozzz du bakalım nolacak bu bakışmanın sonuuuu
çok şükür sevindim senin adına darısı bnm başıma inş.bence şimdi aha pek inanma cinsiyet tahminine kafanı karıştırmak gibi olmasın bnm ablam hamileydi ve devamlı özele gitti devlete de gitmedi yani doktoru 9 ay boyunca erkek dedi ama ablam hep kız hissettiğini sölerdi 9.ay yine gittik doktor demesinmi kız gibi görünüo yinede belli olmaz die...1 hafta sonra gel yine bakalım dedi 1 hafta sonra bebek geldi ve kız dı ..................yani yanılabilior doktordan doktora da fark var sen bence emin değilsin başka bi doktora da ha göster hayırlısı olsun...buarada dr gittim şşükürler olsun ikili testimin sonuçları temizdineyyse tekrar ultrasona aldı ve bu defa baktı dediki cinsiyeti belli değil:26: kafadan uçasım geldi doktora dalgamı geçiyo bu deidm yaaaaa sizce değişme ihtimali varmıdırki yani ana çok yaıltıcı olabilir demişti ama en azından bi tahmin yürütmştü bugün net kesin belli değil deyince zönk diye kaldım ölece:26:
6 temmuz canım daha yeni evliyiz :76:
günaydın canım nasılsın bakalım
çok şükür iyiim sen nasılsın
günaydın kızlarrrrrrr nasılsınn ben bu gün yoğnummm yoğunum gelmeyeceğim
teşekkür ederim canım bende iyiyim senin şimdi durumun nedir merak ettim geçmişi kaçırdıysam gözümden
cnm bende 2 bucuk senelik ewliyim hiç korunmamaıştık ...hep tedavi görüodum en son ilk tüp bebek denememde tuttu ve şimdi 10 haftalık hamileyim inş..kucağıma almayı bekliyorum
merhabayıııınn yine beeeeennn
evimi toparladım şuanda evim çok derli toplu amaaaa süpürülecek silinicek o kaldııııı yarın arkadaşlarım geliyoooo hazırlık yapmam lazım ama onlarıda akşama hallederimm
günaydın kızlarrrrrrr nasılsınn ben bu gün yoğnummm yoğunum gelmeyeceğim
hoşgeldin canımm neler yapacaksın arkadaşlarına bakemmm:)
neler neler yapmıycam kiiiii patates salatası,vişneli pasta,bide tuzlu kurabiye son olaraktaaa etimek tatlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?