Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarr bişiii sorcam siz gelinliğinizi satın mı aldınız yoksa iade mi ettiniz ben satın aldım şimdi pişman oldum koyacak yer sorun oluyo gerçi annem de duruyo ama koskocaman şey keşke geri verseydim

kızlarr bişiii sorcam siz gelinliğinizi satın mı aldınız yoksa iade mi ettiniz ben satın aldım şimdi pişman oldum koyacak yer sorun oluyo gerçi annem de duruyo ama koskocaman şey keşke geri verseydim

bana satın alalım demişlerdi ben yok demiştim sora nereye koyarım diyeeeee yok yaaa ne satın alcam kiii bide onu yerleştirmesi varrr

tuğbiş ipeği sormuşsun bazen ismini görüyorum altta okuyup fırsatı olmadan çıkıyo sanırım

hmm:44:
asiyle eşi halamı kötü inşallah araları düzelir
tubişim hep telaşlı Allahım hayırlısı ile kucağına alsın sorunsuz bir hamişlik geçirsin
amin hayatım çook teşekkü
rler artık rahatımferahım çok şükür bugün gittim doktora artık birde önümüxdeki ay gidicem bitti çocukluk dönemi anneliğe hazırlık başladı haydi alkış istiyorummmmmmmmmmmm piyuvvvvvvvvv
ipem başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş..senin sırt ağrısıda neyin nesi doğum üstü başka bişey çıkmasında allahın izniyle
bu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
kullanan varsa hangisini kullandı yzarmısınız
canımm ben folbiol kulanmıştım
kızlar bana bı akıl verın nolur
bende kur yapmak ıstıyom pkoym ben sogan suyunumu bogurtlen kokunu mu aslan pencesını cıvan percemını mı hayıt suyunu mu kullansam bılemedım
hoşgeldin canım bendede pco var soğan kürü kullandım faydası olmadı ama rahim temizlediği için tavsiye edebilirim birde ci,vanperçemini çok önermişlerdi bana istersen araştır bakalım pco olunca hangi kürler etkili oluyomuş allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin tez eldenn

slm güzellikler nabersiniz asiii çok sevindim arkadaşımçok şükür bu gece memlekette yangın var hanii hmmm seniseniiiiiiiiiiçok şükür allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin

yeteeeeeerrrrrr canım allah seninde şuçektiklerinin mükafatını tez zamanda nasip etsin sabrının karşılığını göstersinn

nurciiik gelmemiş bugün kızın günahını almıştımki son anda mesajını okudum bende diyecekt,mki bizimki yataktan kalkamıyodur o derece bitkindir allahımmm inşallahhh güzel haber yakın olsun inşallllahhhhhhhh

şifaaaaaaaaaaa allahtan dileğim bu ay nurcikle çifte mutluluk yaşatasınız bize haydi hayırlsıı canımm dualarımdasın

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz unuttuğum istemeyerek farkında olmadan unuttuğum varsa af buyurun

bana gelince anlatmıcam bişey şükür herşey iyi ikili tarama temiz güzel çıktı bir ay sonra tekrar çağırdı 3 lü için bu arada ben bugün bebeğimi gördüm kıpır kıpır oynuyodu inanamadım onu içimde taşıdığıma veeeeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrr bugünn içimde küçücük pıtpıtları yoğun bi şekilde yaşıyorum abartısız yeni yeni inanıyorum
bakmayın hamilelikle bitmedi bebek özlemim ne zaman kucağıma alırda kokusunu ciğerime çekersem ve hep gözümde canlandırdığım hayalimi gerçekleştirirsem (onu emzirirken onu izlemek en büyük hayalim) o zaman derimki evet artık oldu... allahım inşallah bu gece yarılarımın yüzü suy hürmetine yağan yağmurun bereketi hürmetine bekleyen isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiiinnn inşallahhh de haydi öperim hepinizi allaha emanetsiniz

buarada dr gittim şşükürler olsun ikili testimin sonuçları temizdineyyse tekrar ultrasona aldı ve bu defa baktı dediki cinsiyeti belli değil:26: kafadan uçasım geldi doktora dalgamı geçiyo bu deidm yaaaaa sizce değişme ihtimali varmıdırki yani ana çok yaıltıcı olabilir demişti ama en azından bi tahmin yürütmştü bugün net kesin belli değil deyince zönk diye kaldım ölece:26:

öncelikle içten ettiğin dualara aminn diyorumm
RABBİM sana ,ipeğime, elife leydime de hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim alın bebişlerinizi kucağınıza İNŞALLAHHHH
yok kızz bakma sen 2 gün aralıksız yaptık sadece şu iki gecemizde boş geçiyo ne bende ne kocamda hal kaldı valla

ben biliyorum zaten kız değil sapına kadar erkek o :86::86::86::86:
Allahım hayırlısını versin canım kız erkek farketmez ama senin doktorun geçen hafta tahminen kız olarak görmüşte bu sefer nedne belli değil diyokii neyse bir iki hafta sonra netleşir

günaydın asicim nasıl bakalım haberler sendeee

slm güzelliklerrrrrrr günaydınlarrrrrr

bugün çok şükür mutlu uyandım kocişle barıştıııııııkkkk öpüştük koklaştıkkkk çok güzelllldiiii öpüşmeden koklaşmadan ileri gidemedikkkk çünkü adetliyimmmm

tubişimmmm duana aminnnnnnnn diyorum cnm arkadaşımmmmmm çok şükür bebişinin kıpırdılarınıı görmüşsünnnsağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh
cinyeti belli değilmişmiydiiiii e ben şimdi pıtı mı yiyceeeemm yoksaaammm büllük mü yiyceeemmm:44::44:
nese şaka bi yana eli ayağı düzgün sizlere hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değillll ....

kimsecikler yooookkkk haden öptüüümmm sisleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…