merak edilen barışma anının videosu birazdan
18 yaş sınırlaması yok değilmi bu videoda
yok yoookk herkes izleyebilirrrr:122::122::122::122::122:
hadi sende kalk artık pc den de git kocişine sarıl öp
ben oyuna devam edeyim eşten biraz daha izin aldımmm :18:
kızlarr bişiii sorcam siz gelinliğinizi satın mı aldınız yoksa iade mi ettiniz ben satın aldım şimdi pişman oldum koyacak yer sorun oluyo gerçi annem de duruyo ama koskocaman şey keşke geri verseydim
tuğbiş ipeği sormuşsun bazen ismini görüyorum altta okuyup fırsatı olmadan çıkıyo sanırım
hmm:44:kıs netcen kuaförde bakımmmm saçmı boyatcan kestircen mi manikür pedikürmü ağdamı bapcan bakımmm
ipek aplayı sormuşsun quuzm bugün akşam üstü gördümm ama çok durmadıı kocişi falan gelmiştir kanımcaa
amin hayatım çook teşekküasiyle eşi halamı kötü inşallah araları düzelir
tubişim hep telaşlı Allahım hayırlısı ile kucağına alsın sorunsuz bir hamişlik geçirsin
ipem başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş..senin sırt ağrısıda neyin nesi doğum üstü başka bişey çıkmasında allahın izniylegünaydın nasılsınız minnoşlar ...benim yoğunluklar başladı cuma günü anneannem vefat etti hafta sonu ordaydım dün doktor kontrolü vardı çok uzun sürdü sabah da gittim ölen yarım da geldim
nst için bekledim gelince evdeki işlerimi biraz yoluna koymam gerektiği için hiç girmedim pazar akşamı ve dün bir ara akşamüstü uğradım sırtım ağrıyodu hemen çıktım gelmeme nedenim bunlardı kızlar
canımm ben folbiol kulanmıştımbu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
kullanan varsa hangisini kullandı yzarmısınız
hoşgeldin canım bendede pco var soğan kürü kullandım faydası olmadı ama rahim temizlediği için tavsiye edebilirim birde ci,vanperçemini çok önermişlerdi bana istersen araştır bakalım pco olunca hangi kürler etkili oluyomuş allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin tez eldennkızlar bana bı akıl verın nolur
bende kur yapmak ıstıyom pkoym ben sogan suyunumu bogurtlen kokunu mu aslan pencesını cıvan percemını mı hayıt suyunu mu kullansam bılemedım
öncelikle içten ettiğin dualara aminn diyorummhmm:44:
amin hayatım çook teşekkü
rler artık rahatımferahım çok şükür bugün gittim doktora artık birde önümüxdeki ay gidicem bitti çocukluk dönemi anneliğe hazırlık başladı haydi alkış istiyorummmmmmmmmmmm piyuvvvvvvvvv
ipem başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş..senin sırt ağrısıda neyin nesi doğum üstü başka bişey çıkmasında allahın izniyle
canımm ben folbiol kulanmıştım
hoşgeldin canım bendede pco var soğan kürü kullandım faydası olmadı ama rahim temizlediği için tavsiye edebilirim birde ci,vanperçemini çok önermişlerdi bana istersen araştır bakalım pco olunca hangi kürler etkili oluyomuş allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin tez eldenn
slm güzellikler nabersiniz asiii çok sevindim arkadaşımçok şükür bu gece memlekette yangın var hanii hmmm seniseniiiiiiiiiiçok şükür allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin
yeteeeeeerrrrrr canım allah seninde şuçektiklerinin mükafatını tez zamanda nasip etsin sabrının karşılığını göstersinn
nurciiik gelmemiş bugün kızın günahını almıştımki son anda mesajını okudum bende diyecekt,mki bizimki yataktan kalkamıyodur o derece bitkindir allahımmm inşallahhh güzel haber yakın olsun inşallllahhhhhhhh
şifaaaaaaaaaaa allahtan dileğim bu ay nurcikle çifte mutluluk yaşatasınız bize haydi hayırlsıı canımm dualarımdasın
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz unuttuğum istemeyerek farkında olmadan unuttuğum varsa af buyurun
bana gelince anlatmıcam bişey şükür herşey iyi ikili tarama temiz güzel çıktı bir ay sonra tekrar çağırdı 3 lü için bu arada ben bugün bebeğimi gördüm kıpır kıpır oynuyodu inanamadım onu içimde taşıdığımaveeeeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrr bugünn içimde küçücük pıtpıtları yoğun bi şekilde yaşıyorum abartısız yeni yeni inanıyorum
bakmayın hamilelikle bitmedi bebek özlemim ne zaman kucağıma alırda kokusunu ciğerime çekersem ve hep gözümde canlandırdığım hayalimi gerçekleştirirsem (onu emzirirken onu izlemek en büyük hayalim) o zaman derimki evet artık oldu... allahım inşallah bu gece yarılarımın yüzü suy hürmetine yağan yağmurun bereketi hürmetine bekleyen isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiiinnn inşallahhh de haydi öperim hepinizi allaha emanetsiniz
ben biliyorum zaten kız değil sapına kadar erkek o :86::86::86::86:buarada dr gittim şşükürler olsun ikili testimin sonuçları temizdineyyse tekrar ultrasona aldı ve bu defa baktı dediki cinsiyeti belli değil:26: kafadan uçasım geldi doktora dalgamı geçiyo bu deidm yaaaaa sizce değişme ihtimali varmıdırki yani ana çok yaıltıcı olabilir demişti ama en azından bi tahmin yürütmştü bugün net kesin belli değil deyince zönk diye kaldım ölece:26:
hakkında hayırlısı olsun inş..hiç bişeye gerek kalmadan hamiş oluverirsin cnm
hoşgeldin cnm oh kocişle gezilmiş maşşallahh size kuzum....
yeni aldığın kıyafetler hayırlı olsun güle güle giy inşallahhhh..
he yaw şifam adet olmamış inşallahh bebişi bu ay sürprüz yapar şifamaaaa
günaydın asicim nasıl bakalım haberler sendeee
günaydın kızlar
kıvanciğdem hoşgeldin canım bizden başka kimsecikler yok
günaydın tosticimmmm
nasılsın bakemm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?