be gene geldimmmmyemek yedim hatta yarın ki yemeğimi de pişirdim yarın sohbetimiz var oraya gidecem de birazcıkk
İki adam yolda giderken eski bir gaz lambası görürler ver tekme atarlar. Lambanın kapağı açılır ve içinden bir cin çıkar. Bu sayede serbest kalan cin adamlara bir iyilikte bulunmak ister ve herbirine üçer adet sihirli yumurta verir sonra adamlara söyle der:
- Bir isteğiniz olduğu zaman önce yumurtayı kırıp sonra dileğinizi söyleyin ve anında gerçekleşir.
Yumurtaları alan adamlar heycanla ayrı ayrı yönlere koşarak giderler.
Altı ay sonra bu adamlar yine karşılaşırlar. Biri cok zengin olmuştur,diğerinde ise hiçbir değişiklik olmamıştır. Zengin olan diğerine yumurtaları ne yaptığını sorar. Diğeride başlar anlatmaya:
- Senden ayrıldıktan sonra yumurtalardan biri elimden düştü ve kırıldı ''aha şimdi *arrağı yedik'' der demez her taraftan *arraklar gelmeye basladı, sonra ikinci yumurtayı kırdım ve bütün *araklar gitsin dedim.
Diğeri sormus: 'Peki üçüncü yumurtayı ne yaptın''
- Ne yapayım, kendi *aragımı geri cağırdım.
ohhh maşşllahhh ablam ellerine sağlıkkk
ne gurur duyucam beeeee
hem şimcik çay koydum barışıyo gibiyiz oda sen içmiyonmu hayatım dediiiii
çok güzel benimki erkek senin kız daha güzell süslü püslüüüü
iyi biz seninle dünür olalım ozaman benim kızı senin oğlana yapak
şimdi birbirimizi kesiyozzzz bakışıyozzz du bakalım nolacak bu bakışmanın sonuuuu
olur valla ben çok isterim senle dünür olmayııı
allah kız asii yemin ederim altıma yapacam çok güldürdün beniii haaaa
bende de çok var fıkra ama yazarsam değil topik kk kapanırr
hakkatmi be ablam bak şincik merak ettim haaaaaa:86::86:
bi tane normal edepli anlatıyım bareee
baba oğul 2 yamyam ormanda geziniyolarmış karşıdan çok güzel ve seski bi kadın geliyomuş oğlan hemen babasına baba hadi gel şu kadını yiyelim demiş babası da yok oğlum bence bunu eve götürelim ananı yiyelim demiş
hee valla eşime bile anlatırken yüzümü kapatıp anlatıyorumm
asi den canlı canlı gelişmeler burada şokk şokkkhele şükür yaaa
merak edilen barışma anının videosu birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?