Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyim canım kız ne iyi yaptın da geldin buraya hemencecik alıştım ben sana sen de iyisin demii

valla bende sana çok alıştım canım sabah zaten asiyle sana baktım hemen çok çabuk özledim seni iyiyim tatlım sen nasılsın hava çok güzel harika hissediyorum kendimi kızlar rüya gördüm güzel yorumlanmmanızı istiyorum yorumlayan var mı

günaydınn topiğim güzell insanlarıı gü nay dınnnnnnnnnnnnnnn

asi eşinle barışmışsın çok sevindim canım inşallah bundan sonra tadında küslükler olur uzatmadan barışırsınız canımm

papatya ateşini adetin ilk günü ölçüyorsun sabah 6 ile 8 arası aynı saatlerde ölçsen daha iyi olur

kızlar ben çıkıyorum bu gün gezmem var hazırlanayım (tabii tombul vicuduma ne yakışırsa)keyifli bi gün çeşit çeşit pastalar börekler beni bekliyor hadi hepinizi öperim

kızlar ben çıkıyorum bu gün gezmem var hazırlanayım (tabii tombul vicuduma ne yakışırsa)keyifli bi gün çeşit çeşit pastalar börekler beni bekliyor hadi hepinizi öperim

güle gülee ohh ne güzel bizim içinde yeeee

ne biliyim sen gülünce yazdığım cevaba tekrar baktım komik bişeymi yazdım diye

günaydın bacım nasılsınn ateş ne durumdaa

eh işte idare ederim çok ağrım var sanki adet oldum olacam gibi ateşimde düştü diyebiliriz yani bu ayda olmadı sende durumlar nasıl

sevooooo ocağınaaa düştümmmmm sevooooooo:96: :96: :96: :96: :96: benim grafik yok olduuu bugünkü ateşimi falan yazdım bazı değişiklikleri ekledim bağ ağrısı karın ağrısı gibi sonra kaydet yaptıktan sonra başka bir yazı çıktı ve sanırım delete ye bastım ortada grafik falan yokk olduuu :96: :96: :96: :96: :96: gitiiiii gitiiiiii gitiiii gittiiiiiii gitttiii gittiiiii :84::84::84::84::84::84:

my chart ta tıklıyorumm sayfa dolusu bir yazı çıkıyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…