Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben yeni üyeyim ve hamile kalmak isteyenler kervanındanım.
hoşgeldin canım inşallah bu kervandan çıkar hamileler kervanına katılırsın tez zamanda
güle gülee ohh ne güzel bizim içinde yeeee

eh işte idare ederim çok ağrım var sanki adet oldum olacam gibi ateşimde düştü diyebiliriz yani bu ayda olmadı sende durumlar nasıl
belli olmaz canım ateşe pek güvenmemk lazım adet olmadığın sürece umut var demektir
benimde karnımın alt kısmı çok ağrıyoo adet olacakmışım gibi

bi bakayımm ben

oo ağrılar güzell canımmm bende de olmuşt ama seninki boş ağrı değildir inşallahhh

ben ilişki bu akşam olacak diye ekledim ...diğerlerinidi öyle işaretlemiştim neden bugün öyle çıktıkii

akıntın varmı varsa akıntını işaretle yoksa - doğru
ilişkidede aynı şey istersen yes olarak değiştir diğerleri gibi x olur ozaman
inşallahh ateşin böle devam eder ve sabitlenirrrr

akıntın varmı varsa akıntını işaretle yoksa - doğru
ilişkidede aynı şey istersen yes olarak değiştir diğerleri gibi x olur ozaman
inşallahh ateşin böle devam eder ve sabitlenirrrr
akıntı falan hiç hisetmiyorum stcker yapıyorum hep (ne anlama geldiğinide bilmiyom haaa )

çok yardımcı oluyorsun sevo helal et hakkınıı

akıntı falan hiç hisetmiyorum stcker yapıyorum hep (ne anlama geldiğinide bilmiyom haaa )

çok yardımcı oluyorsun sevo helal et hakkınıı

ne demek canım helal olsun ne hakkı ben seviniyorum böle tablo görünce
sticker yapışkan akıntı çok yoğun olmayan akıntı diyebilirim bildiğim kadarıyla bende çok çözemiyom akıntı olayını

bu arada ben bugünden itibbaren sıkı bir rejim uyguluyacam dün teyzem baya bozdu moralimi ne bu hal diye baya kilo almışsın vermeye çalış dedi giydiğim kıyafetler olmadı 42 bedenden 46 bedene çıkmışım düşünebiliyormusunuz

sabah aç karnına limonlu ılık su içecem birde elma sirkesi içiyordu ablam oda kilo verdiriyormuş onuda alıp içecem artı bitki çayları..ondan sonra beyaz ekmek yemiycem salatalık ve domates yiyecem sadecebakalım ne kadar dayanabilecemm

kızlar çıkıyorum ben sevgili kaynanama gidecem teyzemle dün anlaştık oda gelecekk hazırlanıp çıkayımm görüşürüzzz

oowww gerçekten bedenin çok artmışş kilo iyi deeell yaa napcaz bu kiloları bilemm inşallah verirsin canım

kızlar çıkıyorum ben sevgili kaynanama gidecem teyzemle dün anlaştık oda gelecekk hazırlanıp çıkayımm görüşürüzzz

tamam canım kendine iyi bak

oyy maşalah aplammm yaaa çekecen inşalahh o kokuyu doya doya ne kaldıı şurdaa datlımmm
maşalah testlerde temiz hep böle hayırlı haberler ver inşalahh
moralini bozma datlım kız o kızz pıtısı var annesininkinden hemide
ama değişebilirde quzum hayırlısı bakemmmm
kıyamma bebem ya ne bu işlerde çektiğin seninnn
güle gülee ohh ne güzel bizim içinde yeeee

eh işte idare ederim çok ağrım var sanki adet oldum olacam gibi ateşimde düştü diyebiliriz yani bu ayda olmadı sende durumlar nasıl
dett kıss inşallah adet olmucan bebemiz gelecek quzum yaa dime öleee
ayy datlım kıyamma ya bende 1 aydır sabit kilodayım ne vermişim ne almışım hala 63 kiloyum ya kotlarıma girebiliyim başka istemem gerçi kociş verme böle çok datlı dii ama olmazzz
oowww gerçekten bedenin çok artmışş kilo iyi deeell yaa napcaz bu kiloları bilemm inşallah verirsin canım

tamam canım kendine iyi bak

amann datlım kadınınn kalçalısı makbulmüşşş

slmm şekerlerrr menn geldimm emme çıkacamm koşmuya gidecezz oturmayaa kociş uyuyorr yunus paşaya yuyorrr
kaka yapamıyorr yaa duru aplaa ne yapabilirim ya bu kkayı nasıl yaptırabilirim yardımmmm(
kayram altta bi sen varsın canım hoşgeldin yaa lütfen avatarını değiştirirmsin içim titriyo gördüğüm zaamann

melikecim yunus ek gıdaya başlamadığı için birşey söyleyemem doktoruna sorman en doğrusu
belki fitil verir veya bir ilaç adı söyler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…