hoşgeldin canım inşallah bu kervandan çıkar hamileler kervanına katılırsın tez zamandaben yeni üyeyim ve hamile kalmak isteyenler kervanındanım.
belli olmaz canım ateşe pek güvenmemk lazım adet olmadığın sürece umut var demektirgüle gülee ohh ne güzel bizim içinde yeeee
eh işte idare ederim çok ağrım var sanki adet oldum olacam gibi ateşimde düştü diyebiliriz yani bu ayda olmadısende durumlar nasıl
ben yeni üyeyim ve hamile kalmak isteyenler kervanındanım.
bi bakayımm bensevooooo ocağınaaa düştümmmmm sevooooooo:96: :96: :96: :96: :96: Benim grafik yok olduuu bugünkü ateşimi falan yazdım bazı değişiklikleri ekledim bağ ağrısı karın ağrısı gibi sonra kaydet yaptıktan sonra başka bir yazı çıktı ve sanırım delete ye bastım ortada grafik falan yokk olduuu :96: :96: :96: :96: :96: Gitiiiii gitiiiiii gitiiii gittiiiiiii gitttiii gittiiiii :84::84::84::84::84::84:
My chart ta tıklıyorumm sayfa dolusu bir yazı çıkıyo sadece
hoşgeldin canım inşallah bu kervandan çıkar hamileler kervanına katılırsın tez zamanda
Belli olmaz canım ateşe pek güvenmemk lazım adet olmadığın sürece umut var demektir
benimde karnımın alt kısmı çok ağrıyoo adet olacakmışım gibi
hoşgeldinn aramıza
hoş geldin bacı bu günlerdede ne çok yeni arkadaş katıldı aramıza mıknatıs gibiyiz çekiyoruz çocuk hasreti olanları.İnş.rabbim tez zamanda kucağını doldurur sağlıklı evlatlarla
ayy ALLAH razı olsun senden bacımm bir an yok ettim sandım koskoca grafiği
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/34b5b1]My Ovulation Chart[/url]
sevo 18.güne bakarmısın yane bugüne altta eksi ve AMyazıyo ne olaki bu :44:
ben ilişki bu akşam olacak diye ekledimakıntın yok - yapmışsın
diğeride ilişkiyi öğleden önce yaptık diye işaretlemişsin
ben ilişki bu akşam olacak diye ekledim...diğerlerinidi öyle işaretlemiştim neden bugün öyle çıktıkii
akıntı falan hiç hisetmiyorum stcker yapıyorum hep (ne anlama geldiğinide bilmiyom haaaakıntın varmı varsa akıntını işaretle yoksa - doğru
ilişkidede aynı şey istersen yes olarak değiştir diğerleri gibi x olur ozaman
inşallahh ateşin böle devam eder ve sabitlenirrrr
akıntı falan hiç hisetmiyorum stcker yapıyorum hep (ne anlama geldiğinide bilmiyom haaa)
çok yardımcı oluyorsun sevo helal et hakkınıı
bu arada ben bugünden itibbaren sıkı bir rejim uyguluyacamdün teyzem baya bozdu moralimi ne bu hal diye baya kilo almışsın vermeye çalış dedi giydiğim kıyafetler olmadı 42 bedenden 46 bedene çıkmışım düşünebiliyormusunuz
sabah aç karnına limonlu ılık su içecem birde elma sirkesi içiyordu ablam oda kilo verdiriyormuşonuda alıp içecem artı bitki çayları..ondan sonra beyaz ekmek yemiycem salatalık ve domates yiyecem sadece bakalım ne kadar dayanabilecemm
kızlar çıkıyorum ben sevgili kaynanama gidecemteyzemle dün anlaştık oda gelecekk hazırlanıp çıkayımm görüşürüzzz
oyy maşalah aplammm yaaa çekecen inşalahh o kokuyu doya doya ne kaldıı şurdaa datlımmmhmm:44:
amin hayatım çook teşekkü
rler artık rahatımferahım çok şükür bugün gittim doktora artık birde önümüxdeki ay gidicem bitti çocukluk dönemi anneliğe hazırlık başladı haydi alkış istiyorummmmmmmmmmmm piyuvvvvvvvvv
ipem başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş..senin sırt ağrısıda neyin nesi doğum üstü başka bişey çıkmasında allahın izniyle
canımm ben folbiol kulanmıştım
hoşgeldin canım bendede pco var soğan kürü kullandım faydası olmadı ama rahim temizlediği için tavsiye edebilirim birde ci,vanperçemini çok önermişlerdi bana istersen araştır bakalım pco olunca hangi kürler etkili oluyomuş allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin tez eldenn
slm güzellikler nabersiniz asiii çok sevindim arkadaşımçok şükür bu gece memlekette yangın var hanii hmmm seniseniiiiiiiiiiçok şükür allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin
yeteeeeeerrrrrr canım allah seninde şuçektiklerinin mükafatını tez zamanda nasip etsin sabrının karşılığını göstersinn
nurciiik gelmemiş bugün kızın günahını almıştımki son anda mesajını okudum bende diyecekt,mki bizimki yataktan kalkamıyodur o derece bitkindir allahımmm inşallahhh güzel haber yakın olsun inşallllahhhhhhhh
şifaaaaaaaaaaa allahtan dileğim bu ay nurcikle çifte mutluluk yaşatasınız bize haydi hayırlsıı canımm dualarımdasın
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz unuttuğum istemeyerek farkında olmadan unuttuğum varsa af buyurun
bana gelince anlatmıcam bişey şükür herşey iyi ikili tarama temiz güzel çıktı bir ay sonra tekrar çağırdı 3 lü için bu arada ben bugün bebeğimi gördüm kıpır kıpır oynuyodu inanamadım onu içimde taşıdığımaveeeeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrr bugünn içimde küçücük pıtpıtları yoğun bi şekilde yaşıyorum abartısız yeni yeni inanıyorum
bakmayın hamilelikle bitmedi bebek özlemim ne zaman kucağıma alırda kokusunu ciğerime çekersem ve hep gözümde canlandırdığım hayalimi gerçekleştirirsem (onu emzirirken onu izlemek en büyük hayalim) o zaman derimki evet artık oldu... allahım inşallah bu gece yarılarımın yüzü suy hürmetine yağan yağmurun bereketi hürmetine bekleyen isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiiinnn inşallahhh de haydi öperim hepinizi allaha emanetsiniz
moralini bozma datlım kız o kızz pıtısı var annesininkinden hemidebuarada dr gittim şşükürler olsun ikili testimin sonuçları temizdineyyse tekrar ultrasona aldı ve bu defa baktı dediki cinsiyeti belli değil:26: kafadan uçasım geldi doktora dalgamı geçiyo bu deidm yaaaaa sizce değişme ihtimali varmıdırki yani ana çok yaıltıcı olabilir demişti ama en azından bi tahmin yürütmştü bugün net kesin belli değil deyince zönk diye kaldım ölece:26:
kıyamma bebem ya ne bu işlerde çektiğin seninnnherkese günaydınlar gününüz aydın olsunnnama burası yağmurlu o başka
tuğbişş testin temiz çıkmış hadi gözün aydınn aartık pıt pıtları da hissetmeye başlamışsınkz erkek daha belli değil demiş kafana takma bi iki hafta içinde kesin belli eder
asicikkk sonundaaa öpüşüp koklaştınız bizde rahat nefes aldıkk
yeterrr kolayy geleee sanaa
nasılsınız kızlarben çok muhabbete katılamasamda burada olacağım işleriimm çokk varr
dett kıss inşallah adet olmucan bebemiz gelecek quzum yaa dime öleeegüle gülee ohh ne güzel bizim içinde yeeee
eh işte idare ederim çok ağrım var sanki adet oldum olacam gibi ateşimde düştü diyebiliriz yani bu ayda olmadısende durumlar nasıl
ayy datlım kıyamma ya bende 1 aydır sabit kilodayım ne vermişim ne almışım hala 63 kiloyum ya kotlarıma girebiliyim başka istemem gerçi kociş verme böle çok datlı dii ama olmazzzbu arada ben bugünden itibbaren sıkı bir rejim uyguluyacamdün teyzem baya bozdu moralimi ne bu hal diye baya kilo almışsın vermeye çalış dedi giydiğim kıyafetler olmadı 42 bedenden 46 bedene çıkmışım düşünebiliyormusunuz
sabah aç karnına limonlu ılık su içecem birde elma sirkesi içiyordu ablam oda kilo verdiriyormuşonuda alıp içecem artı bitki çayları..ondan sonra beyaz ekmek yemiycem salatalık ve domates yiyecem sadece bakalım ne kadar dayanabilecemm
oowww gerçekten bedenin çok artmışşkilo iyi deeell yaa napcaz bu kiloları bilemm inşallah verirsin canım
tamam canım kendine iyi bak
slmm şekerlerrr menn geldimm emme çıkacamm koşmuya gidecezz oturmayaa kociş uyuyorr yunus paşaya yuyorrr
kaka yapamıyorr yaa duru aplaa ne yapabilirim ya bu kkayı nasıl yaptırabilirim yardımmmm(
kayram altta bi sen varsın canım hoşgeldin yaa lütfen avatarını değiştirirmsin içim titriyo gördüğüm zaamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?