Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin canım demek komşuya gidecenn ohh bee seninde gittiğini gördüm komşuyaa onlar hep geliyoya o yüzdenn
demek kaka yapamıyor valla koca karı şeyleri var ama sen durunun dediği doktora sor canım en iyisi bi fitille hemen açılıverir

melikecim yunus ek gıdaya başlamadığı için birşey söyleyemem doktoruna sorman en doğrusu
belki fitil verir veya bir ilaç adı söyler canım

işlerim çokkk ama aklımı vermiyomm senin işler nasıl doktora ne zaman gitcen muayene ye ihmal etme
araba işi ne olduu

karnım kasıklarımm adet sancısı gibi geliyo gidiyii :2:

inşallah gelmez adetin sevom
şu adet gelsede bende rahatlasam şişim şiş doktora randevu alsam bakarsın gelir muayene olamam bitsin adet giderim diyorum 29 martta olmuştum :26:
araba için bakıyoruz belki sıfıra gireriz kociş acele etme dedi tamam dedim bakalım hayırlıısı

valla burdaki kızlardan hiç biri rüya yorumlamıyo ama sen yinede anlat bakalım söyleriz bişilerhayır olsun inşallah

ay canım benim çok sağolun rüyamda ben oğlan öocuk doğurmuşum yalnız ben bayılarak doğurmuşum bide ben 2 kere ameliyat olmuştum ya rüyamdada kayınpederim çok utanıyorum bu kızdan ikide bir ameliyat oluyor bide ağlayarak bayılarak çocuk doğuruyor ferhunde gibi oldu bu kız iyce demiş bende üzülüyorum ama bebişim olduğu için seviniyorum bide bebişin göbeği düşmüş onu temizliyomuşum altınıda temizliyordum ayy nasıl bi duygu var ya anlatamam ya şuanda içim bi hoş oldu hayır olsun böyle gördüm

hayırlısı olsun diyemm adet gelse bi dert gelmese bi dert

aboww çok geçmişş duruu bence beklemeden gitt biliyosun kist falansa büyümeden imha edilmesi gerek, yada kist yerine bebiş vardırr kim bilir ihmal etmee

hımm bi yandan en iyisi sıfır aman şu bozuk şurası şöle demiyosun ikinci el alınca elde kalıyo bizimkiler hep öle oldu iyi olduğunu bildiğin arabayı alacaksın ikinci el yoksa öbür türlü zararı çok oluyo..

rüyan hayrolsun güzel bir rüyaya benziyor ama yorum yapamıyomm

hayır olsun diyelim canım

sevom kist değilde miyomdan şüpheleniyorum doğumda doktor almadı çok kanama yapar diye belki iyice büyümüştür :26:

sıfır en iyisi tabiki ama çok pahalıı

valla canlarım iş arkadaşlarıma anlattım çok güzel rüya dedi onlarda yorum çıkaramadı allahım gerçeğini yaşatsın bizlereee

hayır olsun diyelim canım

sevom kist değilde miyomdan şüpheleniyorum doğumda doktor almadı çok kanama yapar diye belki iyice büyümüştür :26:

sıfır en iyisi tabiki ama çok pahalıı

eee daha ne bekliyon ozamann hemen gittt baktır kendine

evett çokk pahalı bizde eşimle gidip bakardık ikna olurduk eve gelip hesap yapardım vaz geçerdik

valla canlarım iş arkadaşlarıma anlattım çok güzel rüya dedi onlarda yorum çıkaramadı allahım gerçeğini yaşatsın bizlereee

amin inşallah

eee daha ne bekliyon ozamann hemen gittt baktır kendine

evett çokk pahalı bizde eşimle gidip bakardık ikna olurduk eve gelip hesap yapardım vaz geçerdik

haklısın canım miyomla ilgili birşey sölicek diye gitmiyorum duymak istmiyorum benim bünyem yapıyo
kampanyalar olsa bile yine pahalı bence

canım sağlığını ihmal etme sonra büyür daha kötü olur ne çok pahalı acaba öğrenebilirmiyim sakıncası yoıksa

sıfır araç çok pahalı canım

evet yaaa biz 2. eli aldık eşim başımın etini yiyor beyin kalmadııı :) sıfır alalım dedim sana demi diye ama sıfırı gerçekten çok pahalı bide sanki eşim bana göre çok hızlı araba kullandığı için bişey olur diye yanaşmadım 2 el alalım oda işini görüyordedim 1 sene bile olmadı yaklaşık 5 milyara yakın masraf çıkardı başımızaaaa nesee sağlık olsun diyorummmmm

ve ayrıca canım bak sağlığını ihmal etme dahada kötü oluyorsa allah korusun bak ben 1 gün bile olsa gitmemezlik yapmadım 15 günde 1 dr a gidiyorum gidip kontrol ettirdiğim halde 2 kere ameliyat oldum gitmeseydim nolacaktı halim kim bilirr

amiiin canım allah gönlüne göre versin
yazzzıık haldenmi kestin adamı ah canm inşallah güzelhaberlerini bekliyorum
sağlıklı hayırlı olsunda ne olursa olsun diyorum ama merak etmedende duramıyorum işteama doktora sinir oldum belli değil diyo geçen hafta nasıl kız gibi dedi belli değilse du bakalım ne çıkıcak
peeh kan revan içinde neyse arayı düzeltmişsiniz ya daha iyi olmuş adet bitene kadar sular kaynamış olur zaten valla bende snein gibiyim büllükmü pıtımı ne yiyecez bilmiyorum belki ayın 15inde giderim hayırlısı olsun
hoşbulduk canım allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah
amiiiiiinnn darısıda sizlere olsun inş.
ayy avatarıma bakın avatarıma
ne kadar cici
bayıldımmmm hayırlı olsun
anaaaaaa buda benden kaynanayı çok seviyomuş allah sabrını arttırsın bacıcım
nerdesin sne kamerim gencim şu sınavı hayırlısıyla atlatta gel sahalar boş kaldı
allah razı olsun sağol kuzummm allah sanada nasip etsin inşalllahhhh

durummmm adet olmamışsın inşalah korktuğun şeyleri duymazsın hayatım ne zaman gitmeyi düşünüyodun dr a

sevom ağrıların hayırlara vesile olsun inşallahhhhhh ama ben yakın zamanda bi gebe haberi bekliyorum du bakalım kim olucak :44:

kızlar kalamıcam arkadaş aradı dıaşrı çıkalım dedi az dolaşsam iyi olur içim daralıyo havam değişir yavaş yavaş hazırlanayım öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…