- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
slmm şekerlerrr menn geldimm emme çıkacamm koşmuya gidecezz oturmayaa kociş uyuyorr yunus paşaya yuyorrr
kaka yapamıyorr yaa duru aplaa ne yapabilirim ya bu kkayı nasıl yaptırabilirim yardımmmm(
kayram altta bi sen varsın canım hoşgeldin yaa lütfen avatarını değiştirirmsin içim titriyo gördüğüm zaamann
melikecim yunus ek gıdaya başlamadığı için birşey söyleyemem doktoruna sorman en doğrusu
belki fitil verir veya bir ilaç adı söyler canım
hoşgeldin canımdemek komşuya gidecenn ohh bee seninde gittiğini gördüm komşuyaa onlar hep geliyoya o yüzdenn
demek kaka yapamıyor valla koca karı şeyleri var ama sen durunun dediği doktora sor canım en iyisi bi fitille hemen açılıverir
yaa allaha şükür ağrılarım hafifledii
canım nasılsın işlerin nasıl
sevom neren ağrıyo
işlerim çokkk ama aklımı vermiyommsenin işler nasıl doktora ne zaman gitcen muayene ye ihmal etme
araba işi ne olduu
karnım kasıklarımm adet sancısı gibi geliyo gidiyii :2:
valla burdaki kızlardan hiç biri rüya yorumlamıyo ama sen yinede anlat bakalım söyleriz bişilerhayır olsun inşallah
inşallah gelmez adetin sevom
şu adet gelsede bende rahatlasam şişim şiş doktora randevu alsam bakarsın gelir muayene olamam bitsin adet giderim diyorum 29 martta olmuştum :26:
araba için bakıyoruz belki sıfıra gireriz kociş acele etme dedi tamam dedim bakalım hayırlıısı
ben yeni üyeyim ve hamile kalmak isteyenler kervanındanım.
ay canım benim çok sağolun rüyamda ben oğlan öocuk doğurmuşum yalnız ben bayılarak doğurmuşum bide ben 2 kere ameliyat olmuştum ya rüyamdada kayınpederim çok utanıyorum bu kızdan ikide bir ameliyat oluyor bide ağlayarak bayılarak çocuk doğuruyor ferhunde gibi oldu bu kız iyce demiş bende üzülüyorum ama bebişim olduğu için seviniyorum bide bebişin göbeği düşmüş onu temizliyomuşum altınıda temizliyordum ayy nasıl bi duygu var ya anlatamam ya şuanda içim bi hoş oldu hayır olsun böyle gördüm
ay canım benim çok sağolun rüyamda ben oğlan öocuk doğurmuşum yalnız ben bayılarak doğurmuşum bide ben 2 kere ameliyat olmuştum ya rüyamdada kayınpederim çok utanıyorum bu kızdan ikide bir ameliyat oluyor bide ağlayarak bayılarak çocuk doğuruyor ferhunde gibi oldu bu kız iyce demiş bende üzülüyorum ama bebişim olduğu için seviniyorum bide bebişin göbeği düşmüş onu temizliyomuşum altınıda temizliyordum ayy nasıl bi duygu var ya anlatamam ya şuanda içim bi hoş oldu hayır olsun böyle gördüm
hayırlısı olsun diyemm adet gelse bi dert gelmese bi dert
aboww çok geçmişş duruu bence beklemeden gitt biliyosun kist falansa büyümeden imha edilmesi gerek, yada kist yerine bebiş vardırr kim bilirihmal etmee
hımm bi yandan en iyisi sıfır aman şu bozuk şurası şöle demiyosun ikinci el alınca elde kalıyo bizimkiler hep öle oldu iyi olduğunu bildiğin arabayı alacaksın ikinci el yoksa öbür türlü zararı çok oluyo..
hayır olsun diyelim canım
sevom kist değilde miyomdan şüpheleniyorum doğumda doktor almadı çok kanama yapar diye belki iyice büyümüştür :26:
sıfır en iyisi tabiki ama çok pahalıı
eee daha ne bekliyon ozamannhemen gittt baktır kendine
evett çokk pahalıbizde eşimle gidip bakardık ikna olurduk eve gelip hesap yapardım vaz geçerdik
valla canlarım iş arkadaşlarıma anlattım çok güzel rüya dedi onlarda yorum çıkaramadı allahım gerçeğini yaşatsın bizlereee
eee daha ne bekliyon ozamannhemen gittt baktır kendine
evett çokk pahalıbizde eşimle gidip bakardık ikna olurduk eve gelip hesap yapardım vaz geçerdik
canım sağlığını ihmal etme sonra büyür daha kötü olur ne çok pahalı acaba öğrenebilirmiyim sakıncası yoıksa
amin inşallah
haklısın canım miyomla ilgili birşey sölicek diye gitmiyorum duymak istmiyorum benim bünyem yapıyo
kampanyalar olsa bile yine pahalı bence
sıfır araç çok pahalı canım
amiiin canım allah gönlüne göre versinöncelikle içten ettiğin dualara aminn diyorumm
RABBİM sana ,ipeğime, elife leydime de hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim alın bebişlerinizi kucağınıza İNŞALLAHHHH
yok kızz bakma sen 2 gün aralıksız yaptık sadece şu iki gecemizde boş geçiyo ne bende ne kocamda hal kaldı valla
ben biliyorum zaten kız değil sapına kadar erkek o :86::86::86::86:
Allahım hayırlısını versin canım kız erkek farketmez ama senin doktorun geçen hafta tahminen kız olarak görmüşte bu sefer nedne belli değil diyokiineyse bir iki hafta sonra netleşir
peeh kan revan içinde neyse arayı düzeltmişsiniz ya daha iyi olmuş adet bitene kadar sular kaynamış olur zatenslm güzelliklerrrrrrr günaydınlarrrrrr
bugün çok şükür mutlu uyandım kocişle barıştıııııııkkkköpüştük koklaştıkkkk çok güzelllldiiii öpüşmeden koklaşmadan ileri gidemedikkkk çünkü adetliyimmmm
tubişimmmm duana aminnnnnnnn diyorum cnm arkadaşımmmmmm çok şükür bebişinin kıpırdılarınıı görmüşsünnnsağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh
cinyeti belli değilmişmiydiiiii e ben şimdi pıtı mı yiyceeeemm yoksaaammm büllük mü yiyceeemmm:44::44:
nese şaka bi yana eli ayağı düzgün sizlere hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değillll ....
kimsecikler yooookkkk haden öptüüümmm sisleriiii
amiiiiiinnn darısıda sizlere olsun inş.hoşbulduk canım allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah
bayıldımmmm hayırlı olsunayy avatarıma bakın avatarıma
ne kadar cici
anaaaaaa buda benden kaynanayı çok seviyomuşhay hay bahsederim tabi :))) eskişehirliyim 2 senelik evliyim 23 yaşımdayım çalışıyorum ve bebiş için tedaviler görüyorum ameliyatlar oluyorum bu kadar birazda siz bahsedin bu arada kaynanamlardan,kayınpederden ve görümcelerden bıktımm :)))
nerdesin sne kamerim gencim şu sınavı hayırlısıyla atlatta gel sahalar boş kaldıtubişin bebişi 2 li taramada güzel sonuçlarla gelmişşşmaşalllaaahhhhhhh onun pıtpıtlarını yirim bennnnn
tosti asi kıvanciğdem var kıvançiğdem hoşgeldin canımm seninlede tanışırız sonra pazartesinden sonraaaaa
abuuuwww nasıl sevindim kuzu ya
çok şükür sevindim senin adına darısı bnm başıma inş.bence şimdi aha pek inanma cinsiyet tahminine kafanı karıştırmak gibi olmasın bnm ablam hamileydi ve devamlı özele gitti devlete de gitmedi yani doktoru 9 ay boyunca erkek dedi ama ablam hep kız hissettiğini sölerdi 9.ay yine gittik doktor demesinmi kız gibi görünüo yinede belli olmaz die...1 hafta sonra gel yine bakalım dedi 1 hafta sonra bebek geldi ve kız dı ..................yani yanılabilior doktordan doktora da fark var sen bence emin değilsin başka bi doktora da ha göster hayırlısı olsun...
QUOTE]
inşallah senişnde bişeykalmadı iki hafta sonra hayırlı sonuçlarını yazarsın inşallah allah hepimizinkini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin olmayan tüm dostlarımızada nsip etsin bende özele gidiyorum hatta detaylıdan bakıyıo ama garibime iden geçen hafta belli değil demesi lazımken geçen hafa kız gibi deyip bu hafta belli değil demesine şaşırıdm bakalım beklicem az daha hayırlısı olsun
a ve m mi aşkol nurcik ne olucak sanki şey işte (bilmiyorum )ayy ALLAH razı olsun senden bacımm bir an yok ettim sandım koskoca grafiği
[URL="http://www.fertilityfriend.com/home/34b5b1"]My Ovulation Chart[/URL]
sevo 18.güne bakarmısın yane bugüne altta eksi ve AMyazıyo ne olaki bu :44:
inşallah melikemm hayıorlı sağlıklı gelsinde ne gelirse gelsinoyy maşalah aplammm yaaa çekecen inşalahh o kokuyu doya doya ne kaldıı şurdaa datlımmm
maşalah testlerde temiz hep böle hayırlı haberler ver inşalahh
moralini bozma datlım kız o kızz pıtısı var annesininkinden hemide
ama değişebilirde quzum hayırlısı bakemmmm
ki kim kimmAmanınnn kimlerin ismini görüyorum aşağıdaa :92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?