Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haydi allaha emanetimsiniz güzeller güzeli hatunlar seviyorum sizi beyawwwww

gidiyonmuu daha yeni gelmiştinn Neyse canım git git hava al değişiklik olur senin içinde

Inşallahh canımmm bende yakın zamanda güzel haberler gelecek diye düşünüyorumm bakalımm kimdeennn

şimdi bir yeri aradım aman yarabbi arabada yok yok ne hasarlı kız başladı saymaya bende didimki sizi aracınız resmen pert hiç anlatmayın kız sustu kaldı ikinci el piyasasıda çok kötü temiz araba bulmak zor
geçmiş olsun canım

haydi allaha emanetimsiniz güzeller güzeli hatunlar seviyorum sizi beyawwwww

şu adeti oliimmm de bakalım
çık dolaş canım temiz hava iyidir

gidiyonmuu daha yeni gelmiştinn Neyse canım git git hava al değişiklik olur senin içinde

Inşallahh canımmm bende yakın zamanda güzel haberler gelecek diye düşünüyorumm bakalımm kimdeennn

acaba kimden gelcek bende merak ettim
bizim burda bir arkadaşta bu ay gecikmiş bekleşip duruyos
mevsimsel gecikmelerde oluyo

iyi anlıyosunn canımm
Evett temiz araba bulmak zorr

sağol canım benim inanki çok zor biz subaydan aldık hadi yine temiz oluyor temiz kullanıyor diyorlar yaaa işte aldık afedersin arabayı eşeğe biner gibi binmişlerrr(

BİZiM TOPİKTE GECİKEN SEN VE ŞİFA VAR
YAKINDA OLANLAR KİMLER BİLMEM NURCİKİN 9 MAYIS BENİM 7 MAYIS BAŞKA VARMIII

kızlarrrrr nabesiniz ben geldimmm
tubiş aradı şimdi beni cevap veremedim kalabalık burası bakıyım dedim hemen burdadır diye ama yokkkkkkkkk ki:26::26::26::26:
durun ecik geçmişe bakıyımmmm

tubiş aradı şimdi beni cevap veremedim kalabalık burası bakıyım dedim hemen burdadır diye ama yokkkkkkkkk ki:26::26::26::26:
Durun ecik geçmişe bakıyımmmm

biraz önce burdaydı canım çıktı
Iyiyiz senin nasıl gidiyor dersler bu arada belin nasıl

iyi anlıyosunn canımm
Evett temiz araba bulmak zorr

birde garanti vermiş kendince
geçenlerde yine bir yeri aramıştım adam bana az hasarlı dedi bayanım ya kazık atcak bende aracın plakasını verin dedim verdi bir yer var mesaj atıyosun araçla ilgili hasar durumunu bildiryo anaaammm arabadaki hasar fiyatını gördüm dudağım uçukladı

sağol canım benim inanki çok zor biz subaydan aldık hadi yine temiz oluyor temiz kullanıyor diyorlar yaaa işte aldık afedersin arabayı eşeğe biner gibi binmişlerrr(

işte o yüzden masraf çıkıyo
piyasadan almak çok zor

BİZiM TOPİKTE GECİKEN SEN VE ŞİFA VAR
YAKINDA OLANLAR KİMLER BİLMEM NURCİKİN 9 MAYIS BENİM 7 MAYIS BAŞKA VARMIII

bakalım neler olcak

sabahtan beri iki bardak sert kahve içitm banamısın demedi hala uykum var

durun ecik geçmişe bakıyımmmm

kamer naber

tuğbişşşşşşşşşşşşşşş canım benim kusura bakma olurmuu açamadım telini halbuki sesini özlemiştimmm duyaydım keşkeeee sinir oldum heeeee

durummm bacımmm hayırdırrrrr noliyi işttiklerimmm doğru sanırımm ama durum her ne olursa olsun gitsene dohtoraaaaaaa:26:askıda bırakma sonuç neyse öğrennnnnnninşallahta bebiştirrrrrrrrrrrrr egeye kardeş lazımmm

sevommmmmmmm canımmmm herifin iflanı kesmişinnnn helallllllllll seksüüüü hetun senii :92::92::92:haydi inşallahh sen de nurcikimde bu uğraşlarınızın sonucunu iyi alırsınızzzzz

belim idare eder tam geçmedi 2 ye 3 e kadar iyi sonrasında yoruluyorum ya başlıyor sızlanmaya şu an başladı meselaa ama idare ediyorum bunlar bişey deil yani anlıcannn

nurcikim nasıl bu aradaaaaa çalışma kazıları nasıl gidiyorr pek okuyamadım geçmişiiiii

canım belin ağrıyo demek zorlatma canım
derslerin nasıl gidiyor az kaldı dimi bu haftamı sınavın allah zihin açıklığı versin
doktora gitmem gerek biliyorumda salladım aslında geçen sene haziranda gitmişitm
o kadar çok bıkmışımki doktordan aç göster üffff yani

tuğba bebişin sağlığı yerindeymiş ya canım önemli olan da bu cinsiyetini öğrenirsin nasılsa takılma onada ama bişeyler almak için hevesleniyosan beyaz sarı gibi şeyler alabilirsin ufaktann ben dayanamam alırım valllaa

kızlar bu aralar kocişle pek iyi deilizzz çok kızıyorum ona ve gün geçtikçe kızgınlığım büyüyorrdağ olup volkan gibi patlamaktan korkuyorum valla canım sıkkınnnn çokkk
sabretmeye çalışıyorum ancak gün geçtikçe sabrım tükenmeye başlıyorr ne yapacam ben akıl verin banaa

ama abla bak burda en tecrübelimiz sensin aşkolsun bize kötü örnek olmaaaa gösteriver nolur alışmıştır minnoş bişey olmazzzzz
herifin iflahını kesen nurcik ben değilim kamerr

sen neden kesmiyon o zamannnnnnnn

canım niye kızdığını bilmiyorum ama inşallah düzelir aranız

ama abla bak burda en tecrübelimiz sensin aşkolsun bize kötü örnek olmaaaa gösteriver nolur alışmıştır minnoş bişey olmazzzzz

sen neden kesmiyon o zamannnnnnnn

kamerim ameliyattı çocuk içindi sürekli doktorlardaydım ya o kadar çok bıkmışımki gidesim yoktu yani
kontrol olcam siz merak etmeyin arkidişlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…