durummmm adet olmamışsın inşalah korktuğun şeyleri duymazsın hayatım ne zaman gitmeyi düşünüyodun dr a
sevom ağrıların hayırlara vesile olsun inşallahhhhhh ama ben yakın zamanda bi gebe haberi bekliyorum du bakalım kim olucak :44:
kızlar kalamıcam arkadaş aradı dıaşrı çıkalım dedi az dolaşsam iyi olur içim daralıyo havam değişir yavaş yavaş hazırlanayım öpüyorum hepinizi
evet yaaa biz 2. eli aldık eşim başımın etini yiyor beyin kalmadııı :) sıfır alalım dedim sana demi diye ama sıfırı gerçekten çok pahalı bide sanki eşim bana göre çok hızlı araba kullandığı için bişey olur diye yanaşmadım 2 el alalım oda işini görüyordedim 1 sene bile olmadı yaklaşık 5 milyara yakın masraf çıkardı başımızaaaanesee sağlık olsun diyorummmmm
ve ayrıca canım bak sağlığını ihmal etme dahada kötü oluyorsa allah korusun bak ben 1 gün bile olsa gitmemezlik yapmadım 15 günde 1 dr a gidiyorum gidip kontrol ettirdiğim halde 2 kere ameliyat oldum gitmeseydim nolacaktı halim kim bilirr
haydi allaha emanetimsiniz güzeller güzeli hatunlarseviyorum sizi beyawwwww
durummmm adet olmamışsın inşalah korktuğun şeyleri duymazsın hayatım ne zaman gitmeyi düşünüyodun dr a
sevom ağrıların hayırlara vesile olsun inşallahhhhhh ama ben yakın zamanda bi gebe haberi bekliyorum du bakalım kim olucak :44:
kızlar kalamıcam arkadaş aradı dıaşrı çıkalım dedi az dolaşsam iyi olur içim daralıyo havam değişir yavaş yavaş hazırlanayım öpüyorum hepinizi
haydi allaha emanetimsiniz güzeller güzeli hatunlarseviyorum sizi beyawwwww
gidiyonmuu daha yeni gelmiştinnNeyse canım git git hava al değişiklik olur senin içinde
Inşallahh canımmm bende yakın zamanda güzel haberler gelecek diye düşünüyorumm bakalımm kimdeennn
şimdi bir yeri aradım aman yarabbi arabada yok yok ne hasarlı kız başladı saymaya bende didimki sizi aracınız resmen pert hiç anlatmayın kız sustu kaldı ikinci el piyasasıda çok kötü temiz araba bulmak zor
geçmiş olsun canım
şimdi bir yeri aradım aman yarabbi arabada yok yok ne hasarlı kız başladı saymaya bende didimki sizi aracınız resmen pert hiç anlatmayın kız sustu kaldı ikinci el piyasasıda çok kötü temiz araba bulmak zor
geçmiş olsun canım
kızlarrrrr nabesiniz ben geldimmm
tubiş aradı şimdi beni cevap veremedim kalabalık burası bakıyım dedim hemen burdadır diye ama yokkkkkkkkk ki:26::26::26::26:
Durun ecik geçmişe bakıyımmmm
BİZiM TOPİKTE GECİKEN SEN VE ŞİFA VAR
YAKINDA OLANLAR KİMLER BİLMEM NURCİKİN 9 MAYIS BENİM 7 MAYIS BAŞKA VARMIII
iyi anlıyosunn canımm
Evett temiz araba bulmak zorr
sağol canım benim inanki çok zor biz subaydan aldık hadi yine temiz oluyor temiz kullanıyor diyorlar yaaa işte aldık afedersin arabayı eşeğe biner gibi binmişlerrr(
BİZiM TOPİKTE GECİKEN SEN VE ŞİFA VAR
YAKINDA OLANLAR KİMLER BİLMEM NURCİKİN 9 MAYIS BENİM 7 MAYIS BAŞKA VARMIII
kızlarrrrr nabesiniz ben geldimmm
tubiş aradı şimdi beni cevap veremedim kalabalık burası bakıyım dedim hemen burdadır diye ama yokkkkkkkkk ki:26::26::26::26:
durun ecik geçmişe bakıyımmmm
tuğbişşşşşşşşşşşşşşş canım benim kusura bakma olurmuu açamadım telini halbuki sesini özlemiştimmm duyaydım keşkeeee sinir oldum heeeee
durummm bacımmm hayırdırrrrr noliyiişttiklerimmm doğru sanırımm ama durum her ne olursa olsun gitsene dohtoraaaaaaa:26:askıda bırakma sonuç neyse öğrennnnnnn inşallahta bebiştirrrrrrrrrrrrr egeye kardeş lazımmm
sevommmmmmmm canımmmm herifin iflanı kesmişinnnn helallllllllll seksüüüü hetun senii:92::92::92:haydi inşallahh sen de nurcikimde bu uğraşlarınızın sonucunu iyi alırsınızzzzz
belim idare eder tam geçmedi 2 ye 3 e kadar iyi sonrasında yoruluyorum ya başlıyor sızlanmaya şu an başladı meselaa ama idare ediyorum bunlar bişey deil yani anlıcannn
nurcikim nasıl bu aradaaaaa çalışma kazıları nasıl gidiyorrpek okuyamadım geçmişiiiii
ama abla bak burda en tecrübelimiz sensin aşkolsun bize kötü örnek olmaaaa gösteriver nolur alışmıştır minnoş bişey olmazzzzzcanım belin ağrıyo demek zorlatma canım
derslerin nasıl gidiyor az kaldı dimi bu haftamı sınavın allah zihin açıklığı versin
doktora gitmem gerek biliyorumda salladım aslında geçen sene haziranda gitmişitm
o kadar çok bıkmışımki doktordan aç göster üffff yani
herifin iflahını kesen nurcik ben değilim kamerr
tuğba bebişin sağlığı yerindeymiş ya canım önemli olan da bucinsiyetini öğrenirsin nasılsa takılma onada ama bişeyler almak için hevesleniyosan beyaz sarı gibi şeyler alabilirsin ufaktann ben dayanamam alırım valllaa
kızlar bu aralar kocişle pek iyi deilizzz çok kızıyorum ona ve gün geçtikçe kızgınlığım büyüyorrdağ olup volkan gibi patlamaktan korkuyorum valla canım sıkkınnnn çokkk
sabretmeye çalışıyorum ancak gün geçtikçe sabrım tükenmeye başlıyorr ne yapacam ben akıl verin banaa
ama abla bak burda en tecrübelimiz sensin aşkolsun bize kötü örnek olmaaaa gösteriver nolur alışmıştır minnoş bişey olmazzzzz
sen neden kesmiyon o zamannnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?