ipeğim sen nasılsın paşa nasıl
saol ablammm allah razı olsun..
sen nasılsın paşan nasıl?
cnaım aşımamaı yapılıyorrrr canım hayırı olsun uğurlu olsunn canımmmmmmIsicimm doğum günün kutlu olsunnnnnNice mutlu huzurlu yıllaraa eşinle ve gelecek olan bebeklerinle inşallahh
çiğdem ne dedi bilmiyorum ama o kimki sana laf söylüyo ağzının payını verseydin ya neden kırıyomuş kalbini
Kamer iyi çalışmalar canım olsun kağıda yazmışsın olur inşallah dileklerimizzz
durucumm günaydınn
ipeğimm günaydınnn
havvaamm günaydınnn
ben burdayım ama pek yazamam gibi çok yoğunumm maaşları hazırlıyom
ay cnm benim yaaaaaaaaaaa walla duygulandırdınız beni haaaaaaaa
çok saolun canlarım benimmmmmmmm
çok şkür iyiyiz canım
Isicimm doğum günün kutlu olsunnnnnNice mutlu huzurlu yıllaraa eşinle ve gelecek olan bebeklerinle inşallahh
çiğdem ne dedi bilmiyorum ama o kimki sana laf söylüyo ağzının payını verseydin ya neden kırıyomuş kalbini
Kamer iyi çalışmalar canım olsun kağıda yazmışsın olur inşallah dileklerimizzz
durucumm günaydınn
ipeğimm günaydınnn
havvaamm günaydınnn
ben burdayım ama pek yazamam gibi çok yoğunumm maaşları hazırlıyom
çok şükür ablammm hayırlısıyla kucağına aldığın günüde görrrrr inşaaallhhh
cnm ben kaçırmışım hayırdır kim bozdu moralini yaaaaaaa
kızlar fatoş bugün eğerki yumoşları tam gelişmişse iğne vurulacak diye biliyorum size kim söledi bugün aşılama diye :26: iğneyi bugün vurulursa yrın falan olur aşılama
ya canım çok bozdu moralimi paylaştım okursun canım
kim üzdüyse seni boşver bozma moralini allahıma havale et
sağol duru iyiyim paşada iyi hareketlerini kontrol ediyoruz salı günü çok hareketsizdi söylemişimdir belki doktor çağırdı bir baktı devam ederse perşembe veya cuma gel demişti ama çarşambadan beri normal çok şükür
öyle yaptım canım biraz sakinleştim facedende sildim onuokudun mu canım paylaştım ama
doğuma kadar hareketlerini takip edeceksin canım
günde kaç kez vurdğunu sorar doktorun
kızlar fatoş bugün eğerki yumoşları tam gelişmişse iğne vurulacak diye biliyorum size kim söledi bugün aşılama diye :26: iğneyi bugün vurulursa yrın falan olur aşılama
çiğdem o karının sana karşı bi çekememezliği var bence ben öle anladımm ya s.ktir ett kim oluyo o hayatından da facedende sil gitsinn
duru ortalığı karıltırdın haa
ipemmm bacımm iyiymişsin allaha şükür
çiğdem o karının sana karşı bi çekememezliği var bence ben öle anladımm ya s.ktir ett kim oluyo o hayatından da facedende sil gitsinn
duru ortalığı karıltırdın haa
ipemmm bacımm iyiymişsin allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?