Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnaım aşımamaı yapılıyorrrr canım hayırı olsun uğurlu olsunn canımmmmmm
ay cnm benim yaaaaaaaaaaa walla duygulandırdınız beni haaaaaaaa
çok saolun canlarım benimmmmmmmm

canımmmmmmmm ne demek nice senelere beişli bebişli inşşşşşş

kızlar fatoş bugün eğerki yumoşları tam gelişmişse iğne vurulacak diye biliyorum size kim söledi bugün aşılama diye :26: iğneyi bugün vurulursa yrın falan olur aşılama

ya bide benden 4 yaş falan küçük yaaa ne cesaret ya bi gün ben mevlit yapmıştım herkes geldi bi bu kız kaldı kayınvaklidem onu almaya gitti bende dedim ki şu yoldan gel annem seni karşılar annemde çok yoruldu dedim gelsin alsınlar beni ben yürüyorum göremezsemde eve gidiyorum deyip suratıma kapattı facede de bişey paylaştım ben işte insanları fazla bekletmeyin diye falan filan yaa ne kadr dğru bi söz anlayana dedi bende evet insanlar maalesef kendilerinde kusur değil başkalarında buluyor allahım niyeti biliyor hayrınıda şerrinide veren rabbim dedim bana demez mi etmişinde bulmuşun işte aheste aheste gibi laflar söyledi çok kırıldım ne demek istiyorsun sen dedim sanada banada kötü söz söyleme ye laf düşmez allahım veriyor dedim hemen faceden sildim onu ellerim titriyor hala yaa

kızlar fatoş bugün eğerki yumoşları tam gelişmişse iğne vurulacak diye biliyorum size kim söledi bugün aşılama diye :26: iğneyi bugün vurulursa yrın falan olur aşılama

evet ya biz dün msn de konuştuk fatoşlaaaaa hiç aşılama olcam felan demedi kim söledi aşılama olacağını:26:

doğuma kadar hareketlerini takip edeceksin canım

günde kaç kez vurdğunu sorar doktorun

canım yumoşlar gelişmise dr sana çatlatma iğnesini vurduktan 32 ila 36 saat arasında aşılama yapılacakkk

çiğdem o karının sana karşı bi çekememezliği var bence ben öle anladımm ya s.ktir ett kim oluyo o hayatından da facedende sil gitsinn

duru ortalığı karıltırdın haa

ipemmm bacımm iyiymişsin allaha şükür

kızlar şimdilik çıkıyorummmm kahvaltımı yapıyım evimi toparlayımmm duaya gelirim inşallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…