Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

frtkrdmr hayırlısıyla kucağına alırsın kızlarını inşallah maşallah 27 haftalık olmuşsun

asicim geçmişler ola yaa allaha şükür kopmamış

şifa oyladım cnaım

ben biraz rahatsızım kızlar keyfim yok gece çok ağrılarım oldu acillik gibiydim neyseki uzun sürmedi

herkese iyi hafta sonları
asican çok geçmiş olsun canım allah beterinden korumuş valla

leydim ,benim sonuçları merak etmişsin canım ama ben sandığın gibi doğum doktoruna değil psikologa gitim dün yine aynı şeyleri söyleyip durdu

Son düzenleme:

geçmiş olsun kuzummm

sevom diğer topiğede yazdım inşallah kist falan oluşmamıştırda adet öncesi sancılardır geçmiş olsun canım

bu arada şifa bacım bende oyladım 10 puan verdim

hoşşş geldinnnnnnn

çok saolun kızlar allah razı olsun biraz öncede konuştum babamla çok şükür iyim dedi biraz gece kanaması olmuşşş:85::85:

aman be kızlar anneler gününe ne aldınız biz biraz sora dışarı çıkıp alcaz eşimle kendi annemi dert etmiyorum ona ne alsam beğenir ama kayınvalidem öle değil kolay kolay bişey beğenmez siz ne aldınız?

geçen sene bu zamanlarda annemdeydim tencere almıştım ben canım ..kaynanama ne alırım bilmiyorum penye bluz alırım herhalde

hoşgeldiniz demet havva nurcikk

nurcik düne kadar olan ağrılarım adet sancım değildi canım ama bugünkü o sanırım hayırlısıyla adet olayımda gideyim doktora

havvacım adet olucam senin için farketmezse ben daha öncede dediğim gibi yardımcı olabilirim sen olur dersen 1000 tane alırım

geçen sene bu zamanlarda annemdeydim tencere almıştım ben canım ..kaynanama ne alırım bilmiyorum penye bluz alırım herhalde
ya benim kayınvalideme buluz penye alamam çünkü beğenmez ben biliyorum hep mutfak eşyası alırım ona ama mutfak eşyası ala ala herşeyini tamamlamışım
şimdi ne alsam kiii baya karıştı kafammm:44::44:

hoşbulduk cnmmmmmm

inşallah bir mucize olurda bu ağrıların hayırlara çıkar canım
Allahtan ümit kesilmezz

http://www.fertilityfriend.com/home/34b5b1]My Ovulation Chart[/url]

ev süsüde bakabilirsin :44:

kızalrrrrrrrrr yaaaaaaa allah arzı olsun sizdennnnn kuzucuklarımmmmmmmmmm rabim sizlerinde gönlünden geçeni nasip etsin sağol bebğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…