- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
frtkrdmr hayırlısıyla kucağına alırsın kızlarını inşallah maşallah 27 haftalık olmuşsun
asicim geçmişler ola yaa allaha şükür kopmamış
şifa oyladım cnaım
ben biraz rahatsızım kızlar keyfim yok gece çok ağrılarım oldu acillik gibiydim neyseki uzun sürmedi
sevom diğer topiğede yazdım inşallah kist falan oluşmamıştırda adet öncesi sancılardır geçmiş olsun canımfrtkrdmr hayırlısıyla kucağına alırsın kızlarını inşallah maşallah 27 haftalık olmuşsun
şifa oyladım cnaım
ben biraz rahatsızım kızlar keyfim yok gece çok ağrılarım oldu acillik gibiydim neyseki uzun sürmedi
herkese iyi hafta sonlar
asican çok geçmiş olsun canım allah beterinden korumuş valla
leydim ,benim sonuçları merak etmişsin canım ama ben sandığın gibi doğum doktoruna değil psikologa gitim dün yine aynı şeyleri söyleyip durdu
hoşbulduk canım nasılsın keyifler nasıl bu arada yetercim fatihan ne kadar kaldıçok varsa biraz daha alabilirm annemlere falan dağıtırımhoşşş geldinnnnnnn
hoşbulduk canım nasılsın keyifler nasıl bu arada yetercim fatihan ne kadar kaldıçok varsa biraz daha alabilirm annemlere falan dağıtırım
frtkrdmr hayırlısıyla kucağına alırsın kızlarını inşallah maşallah 27 haftalık olmuşsun
şifa oyladım cnaım
herkese iyi hafta sonları
asican çok geçmiş olsun canım allah beterinden korumuş valla
leydim ,benim sonuçları merak etmişsin canım ama ben sandığın gibi doğum doktoruna değil psikologa gitim dün yine aynı şeyleri söyleyip durdu
şimdilik 1000 alayım ben o zaman canımcanım çokkkk ya daha kırk bin kadarrr
geçen sene bu zamanlarda annemdeydimçok saolun kızlar allah razı olsun biraz öncede konuştum babamla çok şükür iyim dedi biraz gece kanaması olmuşşş:85::85:
aman be kızlar anneler gününe ne aldınız biz biraz sora dışarı çıkıp alcaz eşimle kendi annemi dert etmiyorum ona ne alsam beğenir ama kayınvalidem öle değil kolay kolay bişey beğenmez siz ne aldınız?
ya benim kayınvalideme buluz penye alamam çünkü beğenmez ben biliyorum hep mutfak eşyası alırım ona ama mutfak eşyası ala ala herşeyini tamamlamışımgeçen sene bu zamanlarda annemdeydimtencere almıştım ben canım ..kaynanama ne alırım bilmiyorum penye bluz alırım herhalde
hoşgeldiniz demet havva nurcikk
nurcik düne kadar olan ağrılarım adet sancım değildi canım ama bugünkü o sanırım hayırlısıyla adet olayımda gideyim doktora
havvacım adet olucam senin için farketmezse ben daha öncede dediğim gibi yardımcı olabilirim sen olur dersen 1000 tane alırım
inşallah bir mucize olurda bu ağrıların hayırlara çıkar canımhoşgeldiniz demet havva nurcikk
nurcik düne kadar olan ağrılarım adet sancım değildi canım ama bugünkü o sanırım hayırlısıyla adet olayımda gideyim doktora
havvacım adet olucam senin için farketmezse ben daha öncede dediğim gibi yardımcı olabilirim sen olur dersen 1000 tane alırım
ev süsüde bakabilirsin :44:ya benim kayınvalideme buluz penye alamam çünkü beğenmez ben biliyorum hep mutfak eşyası alırım ona ama mutfak eşyası ala ala herşeyini tamamlamışım
şimdi ne alsam kiii baya karıştı kafammm:44::44:
hoşbulduk cnmmmmmm
ev süsüde bakabilirsin :44:
şimdilik 1000 alayım ben o zaman canım
evet olabilir cnm bakıyım bi çıksaydık eşimden haber bekliyorum gel diyince gidicem iş yerine doğru ordanda çarşıya çıkacaz işte
hoşgeldiniz demet havva nurcikk
inşallah bir mucize olurda bu ağrıların hayırlara çıkar canım
Allahtan ümit kesilmez
yok canım bu ayda olmadı ama sanırım düşük yaşıyom vucüdümu çok iyi tanırım ve bu hissettiğim şey döllendi ama tutmadı
aman yakalanırsak yakalanalım yaa zaten bişey anlamadım bu yasaktan neresi kötü bunun anlamadımm senin topiğide kapattılar zaten çok kızdımmözelden yaz kızzzzzz yakalanacağızzzzzzzzz:18::18::18::18::18::18::18:
sağolbebğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?