ya sorma nurcanım ağrı ve akıntı resmen çivi çakılıyı kulağıma diştende betermiş bu mahvetti beni allah herşeyin hayırlısını versin biyerim düzelse öbür tarafım ne rahatlığı sıra bende diyo resmen ya vardı ağrım sızım ama gebelikle daha bi arttı gibime geliyo sanırım gerçekten bağışıklık düşüyo
aşkol nurcikl ne kusuru eğlenemedim burda olsa eğlence tavan yapacaktıdaa gelmemiş hala şizoooo
valla acayip sinir oldum okuduğumuz dua listelerine direk nasıl oluyosa uyarı alıyoruz mesajlarımız siliniyo ama elin herifi namısımıza ag.demiş ooh yarasın der gibi hiçbir müdahele yok nerde bu devlet isan var isyaaaaaaaannn
aman bende çok biliyorum be asim bu arada senden çok özürdiliyorum yaş gününü kutlayamadım affet bu garibi lütfeeeeeeennn canım herşeyo güzel gönlünce olsun allah muradını dileğini hayırlısıyla versin sevdiklerinle birlikte nice yıllara merhaba demen dileğiyle iyiki doğdun iyiki varsın iyiki arkadaşımsın kiss you
anaaaam ağzın herifin öpsün emii ne güzel dilekler bunlar allah seninde gönlüne göre verisn duan karşılık bulsun
oooooo sen bizim topiğin yoluun nasıl buldun hoşgeldin ikizdi demi senin bebeler nasıl gidiyor ne alemdesin
cücüküm sen nerelerdeisn bak neler oliyiii neler hatun gelmiş kendinden 12 yaş büyük olan öz oğlundan bahsetmiş bizide paylamış gi,tmiş ag.demiş bizde ona topluca az.diyoruz yani adan z ye ne kadann mikemmel köför varsa ona yollaıdk yarasın işşallahhhh
aslında böle mallara cevap veripte prim yaratmamak lazımda tubi adı üstünde çat+lak duramıyo işte neylersin amiiin allah bizleri asyırmasın ama tüm arkadaşlarımada bebeler versin yeni topiclerde yeni sohbetlerle devam edelim dimi ama kapıyıda sıkıca kitleyek
bide dün benim doğum günümdümdü eşim bana çok güzel hediye aldıı ayy bi romantik olduk sormayın yaniiigünaydınn günaydınnnnnnnn güzelller güzeli anneler ve güzeller güzeli anne adaylarıhepinizin anneler günü kutlu olsun allah sağlıklı sevgiyle çocuklarınızı büyütmek nasip esin inşallahhh
artık geldim ben burdayımmmmmmmmmmsınavım bittiiii çooooookkkkkkkkk güzel geçti sınavım sadece 1 tanesinden korkuyorum biraz o da belli olmazzzz
sizler nasılsınız bakalım
ben kendi anneme çok sık bir cüzcan aldımm bende dahil olma üzere hepimizin gözü kaldı cüzdanda vallaaa
kayınvalidemede terlik aldım
canım benimmm çok sevindim sınavın iyi geçmesine allahım gönlüne göre versin inşallahhh sen alırsında beğenmezler mii
ben anneme para verdim kendi zevkine göre mevsimlik mont almasını istedim bide hem annema hem kayıncalideme çiçek aldık okadarr yani anneme torpil geçtimyaa insanın kendi annesi çok farklı oluyor yaa kim ne derse desinnn
ayrıca sizlere neler alındııı
günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun
tüm annelerin anne adaylarının anneler gününü kutluyorum
kızlar ben kendimde değişiklik yapmak istiyorum şu an adetliyim adetim bitsin şaçımı baya kısaltıp boyatmayı düşünüyorum esmerim şaç rengim koyu kahve bir akaju kızılı yapım diyorum bi küllü kahve yada dore kahve diyorum sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum
günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun
kızlar ben kendimde değişiklik yapmak istiyorum şu an adetliyim adetim bitsin şaçımı baya kısaltıp boyatmayı düşünüyorum esmerim şaç rengim koyu kahve bir akaju kızılı yapım diyorum bi küllü kahve yada dore kahve diyorum sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum
günaydın canım ne güzel yap değişikliği banada eser arada değiştiririm kendimigünaydın kızlar hayırlı haftalar olsun
bide dün benim doğum günümdümdü eşim bana çok güzel hediye aldıı ayy bi romantik olduk sormayın yaniii
günaydın canım ne güzel yap değişikliği banada eser arada değiştiririm kendimibazıları bir anda bu kadar değişiklik kaldıramıyor anlamıyorum nedenn:26::26::26:esmerlere en çok giden renk kızıl bence bana kızılı çok yakıştırırlar bende esmerim diğerleri hakkında da açık renkler kullanımı zor geliyor bana hep makyaj istiyor yoksa yüzün çok soluk görünüyor ama renkler güzellll genel olarakk
canım benim doğumgünün kutlu olsun bebişli olsun yeni yılların inşallahhhh ne almış kociş neyy
sağolasın canım benimmm inşallahhhhhhh kocaman büyük yumuşacık köpek üzerinde de seni seviyorummmm yazılıyor ayyyy çok duygulandım ben
arkadaşlar benmi çok çirkinim yoksa yaa bana hiç kızıl gitmiyor kumral acaip çok güzel yakışıyor yazın hep saçlarım güneşten açılır benim
ay bilmiyorum lorealin boyasını alıp kendim boyamayı düşünüyorum saçlarım su an belimde ama küt kestircem inş. sinüzitte var bende ıslak saçla kaldıgımda başım cok agrıyor kurutmayıda sevmiyorum bakalım başta kızılı cok istedim ama şimdi yıne kahveler agır basıyor çikolata kahvesi yapmıştım bir kez cok begendi herkes su an boya falan kalmadı saçımda kendi rengi biraz daha fikir edindikten sonra karar vericem
çiğdemcim dogum günün kutlu olsun
ne alakası var canım çirkin mirkinlikle ten rengiyle alakalıdır gidip gitmemesi bide her renk herkeste aynı olmaz mesela :26:eltimle ikimiz bir ara aynı renk boyattık saçları bende daha açık oldu onda koyuu ne bilim çok anlamıyorum ki bende
ben şimdi kendi rengine boyattım saçımı uzatacam artık sıkıldım kısa saçtann
biraz çıkıp işlerime bakmam lazım kızlar gelirim gene görüşürüzz
kivançiğdem canım dün doğum günündü kutlu olsun canım inşallaaah bidaha ki doğum gününle anneler gününü bi arada kutlarsın hayırlı ömürler diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?