Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim teşekkür ederimmm öpsün öpsün dooya doya hemdeeeee

günaydınn günaydınnnnnnnn güzelller güzeli anneler ve güzeller güzeli anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun allah sağlıklı sevgiyle çocuklarınızı büyütmek nasip esin inşallahhh

artık geldim ben burdayımmmmmmmmmmsınavım bittiiii çooooookkkkkkkkk güzel geçti sınavım sadece 1 tanesinden korkuyorum biraz o da belli olmazzzz

sizler nasılsınız bakalım

ben kendi anneme çok sık bir cüzcan aldımm bende dahil olma üzere hepimizin gözü kaldı cüzdanda vallaaa
kayınvalidemede terlik aldım
ihtiyaçlarına göre aldım ben sizler ne aldınız bakemm
ayrıca sizlere neler alındııı

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun
tüm annelerin anne adaylarının anneler gününü kutluyorum
kızlar ben kendimde değişiklik yapmak istiyorum şu an adetliyim adetim bitsin şaçımı baya kısaltıp boyatmayı düşünüyorum esmerim şaç rengim koyu kahve bir akaju kızılı yapım diyorum bi küllü kahve yada dore kahve diyorum sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum

bide dün benim doğum günümdümdü eşim bana çok güzel hediye aldıı ayy bi romantik olduk sormayın yaniii

valla canım bende değişiklik yapmak istiyordum ama yapamıyorum esmere herşey gtmiyor yaa yada bana gitmiyor bana sorarsan dore kahve yada küllü kahve arasında karar ver kızıl bakıra dönüştürüyor bende öyle istemiştim kuaförüm sağolsun bakır gibi yaptııı sinir krizi geçiriyordum neredeyse 1 ayda tam 5 kere boya sürdüm saçıma tövbeler olsun 3 senedir aynı kuaföre gidiyordum kuaför seçimi çok önemli

kestane yaptır güzel oluyor (kız kardeşim esmerde ondan biliyorum )

günaydın canım ne güzel yap değişikliği banada eser arada değiştiririm kendimi bazıları bir anda bu kadar değişiklik kaldıramıyor anlamıyorum nedenn:26::26::26:esmerlere en çok giden renk kızıl bence bana kızılı çok yakıştırırlar bende esmerim diğerleri hakkında da açık renkler kullanımı zor geliyor bana hep makyaj istiyor yoksa yüzün çok soluk görünüyor ama renkler güzellll genel olarakk
bide dün benim doğum günümdümdü eşim bana çok güzel hediye aldıı ayy bi romantik olduk sormayın yaniii

canım benim doğumgünün kutlu olsun bebişli olsun yeni yılların inşallahhhh ne almış kociş neyy

Son düzenleme:

sağolasın canım benimmm inşallahhhhhhh kocaman büyük yumuşacık köpek üzerinde de seni seviyorummmm yazılıyor ayyyy çok duygulandım ben
arkadaşlar benmi çok çirkinim yoksa yaa bana hiç kızıl gitmiyor kumral acaip çok güzel yakışıyor yazın hep saçlarım güneşten açılır benim

ay bilmiyorum lorealin boyasını alıp kendim boyamayı düşünüyorum saçlarım su an belimde ama küt kestircem inş. sinüzitte var bende ıslak saçla kaldıgımda başım cok agrıyor kurutmayıda sevmiyorum bakalım başta kızılı cok istedim ama şimdi yıne kahveler agır basıyor çikolata kahvesi yapmıştım bir kez cok begendi herkes su an boya falan kalmadı saçımda kendi rengi biraz daha fikir edindikten sonra karar vericem

ne alakası var canım çirkin mirkinlikle ten rengiyle alakalıdır gidip gitmemesi bide her renk herkeste aynı olmaz mesela :26:eltimle ikimiz bir ara aynı renk boyattık saçları bende daha açık oldu onda koyuu ne bilim çok anlamıyorum ki bende
ben şimdi kendi rengine boyattım saçımı uzatacam artık sıkıldım kısa saçtann

evet exelans krem olanından al kullanımı çok kolay bende ondan alıyorım eşim boyuyor benimkini

ne bileyim canım yaaaaa ne renk boyarsam boyayım artık tutmuyor bakır rengi saçımda gitmedi daha kestiriyorm durmadan toplanacak kadar ama bende pek anlamıyorum kusura bakma canım bir an öyle söyeldimm çirkin mirkin lafınııı

kivançiğdem canım dün doğum günündü kutlu olsun canım inşallaaah bidaha ki doğum gününle anneler gününü bi arada kutlarsın hayırlı ömürler diliyorummm

günaydın kızlar hayırlı haftalar
gardaşım telefonunu düşürmüşsünn eline bir poşet geçirip çıkaramadınmı geçmişler ola canım sağlık olsun kocişin daha güzellerini alır

kamer sınavın iyi geçmiş sevindim inşallah sonucuda istediğin gibi olur geçersin sınavı :81::81::81:

çiğdemcim doğum günün kutlu olsun tekrardan inşallah seneye göbüşünde yada kucağında bebişinle beraber kutlarsın canım bu çiçekler sana

kivançiğdem canım dün doğum günündü kutlu olsun canım inşallaaah bidaha ki doğum gününle anneler gününü bi arada kutlarsın hayırlı ömürler diliyorummm

canım benim çok sağolun çok teşekkür ederim inşallah canım inşallah allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…