Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bitanem benim niyetim sizleri üzmek değildi sadece içimdekileri paylaşıtım çünkü beni en iyi siz anlardınızzzz

TOPİĞİMİZİN EN ŞİRİN ANNELERİNE GELSİN

GÜNAYDINLAR MUTLU PAZARLAR ARKADAŞLAR HER ŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN SENEYE ANNELER GÜNÜNDE BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN KALMASIN İNŞALLAH :92:

pis kızlar nasıl ağlattınız beni.....içim parçalandı bunları yazmak zorundamısınz ya da yazın yazın içinizi dökün ama mahvettiniz beni.nolursunuz isyan derecesine gelmeyin anlıorum sizi duygularınızı RABBİM mutlaka verecek bunlar hep bi sınav biliosunuz.canlarım ya hepinize verecek inş..hep duamdasınız

aman aman maşallahhh huzur olsun daima evinizde inşallah
demek doktor inanmıyo demek kakası yok içinde
gaz yinemi geldi rezeneye devam ediyonmu içmeye
aplam varmıştı kakası aslında fitille yaptıı kakayııı
evet aplam içiyorum devam tam gazz
aplamm yaa dün geceden beri aklımdasın yattım kalktım dua etim ne oldu adet olmadın inşalahh
hatırlıyon mu benim test ertesi güne kalmıştı dr rahim duvarın kalın büyük ihtimal hamilesin demişti bana inşalahh aplam dün bu yazını okuyunca bana dedidkleri geldi aklımaa ayy inşalahh yaaa bitsin bu özlemm nolur Rabbimm
tüm ANNELERİMİZİN ve ANNE adaylarımızın ANNELER GÜNÜNÜ kutluyorum.

canlar günaydın annler günüz kutlu olsunnnnn

canım ben bu yazayı yazarken isan etmek için yazmadım hatta içimde hiç öyle bir duygu yaktu (başka arakadaşalrda dediler ben farkında değilim ama isyan kokuyor sanırım )sadece içimidöktüm sizeeeee BENİ BAŞAKA KİM ANLAR sizlerin dışında

sevom doktorun rahim duvarın iyi dediyse var bence bişilerr
test yapıcaksın bugün hadi inşallahh rabbim göbüşüne kondurmuştur meleğini bugün anneler günü en güzel anneler günü hediyesiyle dönersin doktordan dualarım seninlee bacım

kızlar anneler günümüz kutlu olsun :85::85::85:

sevgili anne ve anne adayları meleklerini bekleyen geleceğin güzel anneleri hepinizin bu özel gününü kutluyorum..
yüce allah'ın bekleyen dileyen tüm dostlarımın gönlünün muradını en yakın zamanda nasip etmesini canı gönlden diliyorum

şifaaam sana ayrıca teşekkür ediyorum canım herşey o güzel gönlünce olsun innnnnşallahhhhhhhh

sevooooo testmi yaptırıcan allahım inşallah hayırlı haberle dön inşallahhhhhhhhhhhhhh

canım benim allah razı olsun beni düşünüp dualar etmişsin inan bende 2 gündür elimde tesbih devamlı dua ettim ama olmadı canım doktor öle diyince bende umutlanmadım değil hani bu sabah bana günaydın dedi kendileri ama çok ağrım var kopuyo alt tarafım bu ay böle ağrıya resmen doydumm neyse herşeyin hayırlısı diyek

canım benim dayanamayıp aradın beni sağolasın içinizde merak edip soranların olması mutlu etti beni..cnaım konuştuğumuz gibi kısmet değilmiş bu ayda inşallah senden güzel haberler alırız bacımmm

hayırlı haberim adet olmakmış

seninde anneler günün kutlu olsun anne adayı
bu arada unuttum sanma anlatacakların vardıı merakla bekliyoruz

dediğin gibi hayırlısı bacım

datlım benim ya Rbbim hayırlısını versin ama ben kaptırmışım kendimi aplam ya ağlamamak için zor duruyorum wallaa içim bi tuhaf ldu ama olacakk eninde sonunda olacakk yakınnnn
seninde anneler günün kutlu olsun anne adayı
bu arada unuttum sanma anlatacakların vardıı merakla bekliyoruz

aynenn bende merakla bekliyom

canım kardeşlerim aplalarım analer günümüz kutlu olsun Rabbim evlatlarınızdan hediyeler almayı nasib etsin en güseli Rabbim sizlere en güle aberleri vermeyi nasib etsin

veeeeeeeeeeeeeeeeee telefonum yok artık telefondan şikayetçiydim kaybedince değerini anladımmm ooo artık wc yollarındaaaaaaaaaaaa

ben kaçtım şekerlerrtelin fişini takımm pcyi kapatmam lazım kociş kursa gitti ararsa marek eder malum daha bilmiyo telimin wcye düştüğünüüüüü yaaaaaaaaaaaaa telefonumuu istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alışkanlık olmuşş sanki habire telim çalıyomuş gibi titreşim hissediyommmmmmm

harikasın tuğbacımmmmm

kızlarrrrrr geçmişi okudum şimdide sanırım hayvanat bahçesinden bi hayvan kaçmış bizim topiğe saklanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…