bitanem benim niyetim sizleri üzmek değildi sadece içimdekileri paylaşıtım çünkü beni en iyi siz anlardınızzzzhavva aşk olsun beni ağlattın bu gün eşimle kavuştumçok mutluydum o yol yorgunluğuyla hemen uyudu bende bi göz gezdireyim dedim kızlar ne kaynatmış okudum okudum havadan sudan muhabbetler sen sayfanın sonuna ağır bir nokta koymuşsun benim dile getiremediğim yazıya dökemediğim hislerimi paylaşmışsın bende her sene nolur rabbim seneye bende anneler gününde evladımla olayım diye dua ederim ama kollarım evim bomboş bi anneler günü daha geldi belkide kaderimiz ama elden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz rabbim büyük onun için herşey kolay o hepimizi yoktan var etti herşeyin doğrusunu o bilir ancak bizler tevekkül ederiz rabbim bi dahaki anneler gününde senide anne eder inşallah kucağında yada karnında hayırlı evlatlar nasıp eder inş. önce eşine ve sana sağlık sıhat versin rabbim AMİN.
merhabayın topğin güzel anne adayları ve anneleriiiii.....
sözüme nerden ve nasıl başlıycağımı bilemedim....içim yine buruk içim yine hüsrannn
ben ne zaman anne olacağım ve ne zaman benim yavrum gelicekkk olsun ben bu hasretle büyüdüğümü ve olgunlaştığımı düşünüyorum ama yavrumuda çok özlüyorum ben yaaaaaa
inanın kızlar biraz önce çarşıdan geldim annelerimize hediye almak için bütün anneler yavrularını meleklerini yanına almış geziyolardı ve benim kucağım ellerim bomboş yine ah be kuzum inanki gözüm yolllarda nolurrrr gel artık bak çok üzülüyorum bi evlat annesinin üzülmesini istermi hiç ama sen beni üzüyosun yavrum yokluğunla üzüyosun beniiiiii
annem sen bi karnıma düş ondan sora sağlıcakla doğ seni öyle bi kokluycamkiiiii hasretimi gidericem seninle yavrummmm gel nolur artık geeeeeelllllllsana aldığım kıyafetler dolabı bekliyo annem sana aldığım ayakkabılar dolabı bekliyo annem nolur gelde onların içini doldur annem
uzaktan bakıpta anneni üzmekten zevk mi alıyosun yavrum bak yeterince üzüldüm walla sen bi doğ sana elimizden geldiği kadar iyi bakıcaz yavrum babanla babanda çaktırmıyo ama içten içe benim de olsaydı diyip gözleri doluyoooo daha fazla bizi üzme ve gel annecim bak bi anneler günü daha geldi ve ben yine sensizimnoulr bidaha ki anneler gününde gel yavrum hep seni bekliycem yılmadan ve hep seni özlüycemmmmm
ANNELER VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM RABBİM HERKESİN EVİNİ ŞENLENDİRSİN İNŞALLAHHHHH......
allahım sana şükürler olsun evimin neşesi geldi
allahım sana şükürler olsun evimin neşesi geldi
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufbebişi artık kucağında
3....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
4.....Nazraca10 yıldan sonra şimdi anne
5...bynkutluaykuzusu kucağında
6..ipek34
7..leydim
8.s.tugba
9.xelifxx
merhabayın topğin güzel anne adayları ve anneleriiiii.....
sözüme nerden ve nasıl başlıycağımı bilemedim....içim yine buruk içim yine hüsrannn
ben ne zaman anne olacağım ve ne zaman benim yavrum gelicekkk olsun ben bu hasretle büyüdüğümü ve olgunlaştığımı düşünüyorum ama yavrumuda çok özlüyorum ben yaaaaaa
inanın kızlar biraz önce çarşıdan geldim annelerimize hediye almak için bütün anneler yavrularını meleklerini yanına almış geziyolardı ve benim kucağım ellerim bomboş yine ah be kuzum inanki gözüm yolllarda nolurrrr gel artık bak çok üzülüyorum bi evlat annesinin üzülmesini istermi hiç ama sen beni üzüyosun yavrum yokluğunla üzüyosun beniiiiii
annem sen bi karnıma düş ondan sora sağlıcakla doğ seni öyle bi kokluycamkiiiii hasretimi gidericem seninle yavrummmm gel nolur artık geeeeeelllllllsana aldığım kıyafetler dolabı bekliyo annem sana aldığım ayakkabılar dolabı bekliyo annem nolur gelde onların içini doldur annem
uzaktan bakıpta anneni üzmekten zevk mi alıyosun yavrum bak yeterince üzüldüm walla sen bi doğ sana elimizden geldiği kadar iyi bakıcaz yavrum babanla babanda çaktırmıyo ama içten içe benim de olsaydı diyip gözleri doluyoooo daha fazla bizi üzme ve gel annecim bak bi anneler günü daha geldi ve ben yine sensizimnoulr bidaha ki anneler gününde gel yavrum hep seni bekliycem yılmadan ve hep seni özlüycemmmmm
ANNELER VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM RABBİM HERKESİN EVİNİ ŞENLENDİRSİN İNŞALLAHHHHH......
yarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün.. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek.. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....
dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmm aynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaa RABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm
aplam varmıştı kakası aslında fitille yaptıı kakayıııaman aman maşallahhh huzur olsun daima evinizde inşallah
demek doktor inanmıyodemek kakası yok içinde
gaz yinemi geldi rezeneye devam ediyonmu içmeye
aplamm yaa dün geceden beri aklımdasın yattım kalktım dua etim ne oldu adet olmadın inşalahhevet canım olmadım bakalım bugünü bi hayırlısıyla geçirirsem iyi olacak ateşim düştü dedim doktora onu kafana takma şuan için dedi rahim duvarın gayet iyi dedi hamile olabilirsin dedi..adet olana kadar ümit fakirin ekmeğidir bizim içinde öle adet olana kadar ümitleniyo insan..bu arada yarın test vercem eğer adet olmazsam
tüm ANNELERİMİZİN ve ANNE adaylarımızın ANNELER GÜNÜNÜ kutluyorum.
pis kızlar nasıl ağlattınız beni.....içim parçalandı bunları yazmak zorundamısınz ya da yazın yazın içinizi dökün ama mahvettiniz beni.nolursunuz isyan derecesine gelmeyin anlıorum sizi duygularınızı RABBİM mutlaka verecek bunlar hep bi sınav biliosunuz.canlarım ya hepinize verecek inş..hep duamdasınız
aplam varmıştı kakası aslında fitille yaptıı kakayııı
evet aplam içiyorum devam tam gazz
aplamm yaa dün geceden beri aklımdasın yattım kalktım dua etim ne oldu adet olmadın inşalahh
hatırlıyon mu benim test ertesi güne kalmıştı dr rahim duvarın kalın büyük ihtimal hamilesin demişti bana inşalahh aplam dün bu yazını okuyunca bana dedidkleri geldi aklımaa ayy inşalahh yaaa bitsin bu özlemm nolur Rabbimm
sevom doktorun rahim duvarın iyi dediyse var bence bişilerr
test yapıcaksın bugün hadi inşallahh rabbim göbüşüne kondurmuştur meleğini bugün anneler günü en güzel anneler günü hediyesiyle dönersin doktordan dualarım seninlee bacım
kızlar anneler günümüz kutlu olsun :85::85::85:
sevgili anne ve anne adayları meleklerini bekleyen geleceğin güzel anneleri hepinizin bu özel gününü kutluyorum..
yüce allah'ın bekleyen dileyen tüm dostlarımın gönlünün muradını en yakın zamanda nasip etmesini canı gönlden diliyorum
şifaaam sana ayrıca teşekkür ediyorum canım herşey o güzel gönlünce olsun innnnnşallahhhhhhhh
sevooooo testmi yaptırıcan allahım inşallah hayırlı haberle dön inşallahhhhhhhhhhhhhh
seninde anneler günün kutlu olsun anne adayısevgili anne ve anne adayları meleklerini bekleyen geleceğin güzel anneleri hepinizin bu özel gününü kutluyorum..
yüce allah'ın bekleyen dileyen tüm dostlarımın gönlünün muradını en yakın zamanda nasip etmesini canı gönlden diliyorum
şifaaam sana ayrıca teşekkür ediyorum canım herşey o güzel gönlünce olsun innnnnşallahhhhhhhh
sevooooo testmi yaptırıcan allahım inşallah hayırlı haberle dön inşallahhhhhhhhhhhhhh
dediğin gibi hayırlısı bacımcanım benim allah razı olsun beni düşünüp dualar etmişsin inan bende 2 gündür elimde tesbih devamlı dua ettim ama olmadı canım doktor öle diyince bende umutlanmadım değil hanibu sabah bana günaydın dedi kendileri ama çok ağrım var kopuyo alt tarafım bu ay böle ağrıya resmen doydumm neyse herşeyin hayırlısı diyek
canım benim dayanamayıp aradın beni sağolasın içinizde merak edip soranların olması mutlu etti beni..cnaım konuştuğumuz gibi kısmet değilmiş bu ayda inşallah senden güzel haberler alırız bacımmm
hayırlı haberim adet olmakmış
sevom doktorun rahim duvarın iyi dediyse var bence bişilerr
test yapıcaksın bugün hadi inşallahh rabbim göbüşüne kondurmuştur meleğini bugün anneler günü en güzel anneler günü hediyesiyle dönersin doktordan dualarım seninlee bacım
kızlar anneler günümüz kutlu olsun :85::85::85:
sevgili anne ve anne adayları meleklerini bekleyen geleceğin güzel anneleri hepinizin bu özel gününü kutluyorum..
datlım benim ya Rbbim hayırlısını versin ama ben kaptırmışım kendimi aplam ya ağlamamak için zor duruyorum wallaa içim bi tuhaf ldu ama olacakk eninde sonunda olacakk yakınnnncanım benim allah razı olsun beni düşünüp dualar etmişsin inan bende 2 gündür elimde tesbih devamlı dua ettim ama olmadı canım doktor öle diyince bende umutlanmadım değil hanibu sabah bana günaydın dedi kendileri ama çok ağrım var kopuyo alt tarafım bu ay böle ağrıya resmen doydumm neyse herşeyin hayırlısı diyek
canım benim dayanamayıp aradın beni sağolasın içinizde merak edip soranların olması mutlu etti beni..cnaım konuştuğumuz gibi kısmet değilmiş bu ayda inşallah senden güzel haberler alırız bacımmm
hayırlı haberim adet olmakmış
seninde anneler günün kutlu olsun anne adayı
bu arada unuttum sanma anlatacakların vardıı merakla bekliyoruz
hepimizinnmi ag aboooowwwwwwwwww bana versene o formülleri anana yollıyımda belki daha sağlıklı bi evlat doğurur terbiyesiz seni ne olursa olsun buıraya dalga geçmek için geldiğini anladıkta neden insanların zaaflarını kullanıyosu maksadın eğlenmekse okey eğleniriz tavan yaparız hemde ama lütfen haddini aşma kesin o 4 sanatçıda arto kuşum aydın fatihürek filandır biz almayalım kaçmasaydın öle bi karşılama töreni hazırlardımki varya aklın şaşardı eminim sen boş otobüste ayakta gidiyosundur senin gibiler oturamazda kıçının üstüne anlamışsındır umarım demek istediğimi işimiz olmaz sen gibilerle bende senin ag ahanda taaammı taaammı taaaaammıııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?