tüm ANNELERİMİZİN ve ANNE adaylarımızın ANNELER GÜNÜNÜ kutluyorum.
melikeee telefonumu düşürdün tuvaletee abowwwgeçmişler olaaaa:95:
slm kzlar. Hepinizin anneler gunu kutlu olsun. Ben yeni katildim araniza. bazilarinizin yazdiklarini okudum. Bugun gozumde yas durmadi, sizde aglattiniz beni. bende gitgide umudumu kaybetmeye basladm. Insallah Guzel Allah im birgun bizede evlat verir.
hoş geldin aramızaaaa
annler günü yaaaaaaa o yüzden biraz duygusala bağladık bu gün
aslındaaaa burası oldukça keyiflidir muhabet sohbettttttt
hoşbulduk :) ewet uzaktan takip ederdim forumu bugüne kısmet oldu aranıza katılmak. bende klomenle tedaviye başladım maalesef ilk ayım tutmadı. kısmet bu aya..
iyi akşamlar kızlar, gene bir anneler günü ve benim kucağım gene boş
çok üzülüyorum haziran ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum
allahım bizi boynu bükük bırakma
canım daha tedavin en başlarındasın umarım çok beklemeden bebğine kavuşrsunnnnnnnnn
LEYDİMMMM doğum günü dileklerin için allah razı olsun cnm benimmmmmmsende meleğini kızını sağlıcakla kucağına al inşaallahhh.....
TUBİŞİMMMM özürdilerimde ne demek bitanem cnm benim düşünmen yeter saol cnm arkadaşım benimmmmrabbim inşşaallahhh ağız tadıyla bi hamilelik geçirtsin sana kuzummm allahım iyiliğiini versin....
ŞİFAAAAAMMM teşekkür ederim cnm benim güzel dileklerin için.... oyumuda verdim haaaaa 10 üzerinden 10 virdimmm
nabersiniz canlarımmm ben dün çok kötü oldum babam parmağını makinaya kaptırmış allahtan kopuk mopuk yokmuş kesilmiş baya derinden dikiş felan atmışlar ay çok kötü oldum yaaaa
benim babam mobilyacı mobilyadaki makinalarıda bilirsiniz kurban olduğum rabbim beterinden esirgesin inşallahhh haden çok öptüm sisleriiii
walla ne güzel cnm hatta dünde bu konu üzerinde birazcık tartıştık ben dedimki ben kendi anneme bile haftada 1kere gidiyom dedi oda demesinmi bende haftada 1kere bile gidemiyom dedi şoka girdimmm
halbuki gittiğimiz zaman mutlaka yatılı gideriz nasıl şaşırdım wallaa
ee canım sende yatıya gittiğğni falan söyle altta kalma derim ahh şu erkekler ahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?