Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Canlarım anne olmak için illa ki doğurmak gerekmiyo allah zaten bütün kadınları anne olarak yaratmış ben buna inanıyorum.HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMM CANLARIMMM ve HEPİNİZİ SEVİYORUMMM

Kızlar dünden beri yaz temizliğine başladım dün bütün camlarımı panjurlarını sildim tüller perdeler yıkandı geberdim bugün de halılarımı yıkıyorum makinada çok yoruldum 2 dk dinleniyim dedim mutfağımın halısı var sırada benim anneler günüm böle geçiyo yavrularıma hazırlık yapıyorum göbeğime konana kadar işlerimi biritip dinlenmek istiyorum

slm kzlar. Hepinizin anneler gunu kutlu olsun. Ben yeni katildim araniza. bazilarinizin yazdiklarini okudum. Bugun gozumde yas durmadi, sizde aglattiniz beni. bende gitgide umudumu kaybetmeye basladm. Insallah Guzel Allah im birgun bizede evlat verir.

hoş geldin aramızaaaa
annler günü yaaaaaaa o yüzden biraz duygusala bağladık bu gün
aslındaaaa burası oldukça keyiflidir muhabet sohbettttttt

hoş geldin aramızaaaa
annler günü yaaaaaaa o yüzden biraz duygusala bağladık bu gün
aslındaaaa burası oldukça keyiflidir muhabet sohbettttttt

hoşbulduk :) ewet uzaktan takip ederdim forumu bugüne kısmet oldu aranıza katılmak. bende klomenle tedaviye başladım maalesef ilk ayım tutmadı. kısmet bu aya..

hoşbulduk :) ewet uzaktan takip ederdim forumu bugüne kısmet oldu aranıza katılmak. bende klomenle tedaviye başladım maalesef ilk ayım tutmadı. kısmet bu aya..

canım daha tedavin en başlarındasın umarım çok beklemeden bebğine kavuşrsunnnnnnnnn

iyi akşamlar kızlar, gene bir anneler günü ve benim kucağım gene boş
çok üzülüyorum haziran ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum
allahım bizi boynu bükük bırakma

iyi akşamlar kızlar, gene bir anneler günü ve benim kucağım gene boş
çok üzülüyorum haziran ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum
allahım bizi boynu bükük bırakma

benimdeeeeeeeeeeeeeeeee

BUGÜN ANNELER GÜNÜ...............

BÜTÜN ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM......

ANNE OLMAK İÇİN YANIP TUTUŞAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN İNŞ.. SENEYE BEBİŞLERİ KARNINDA YADA KUCAĞINDA OLUR.....

İyi akşamlar kızlar inş. keyifli bir haftasonu geçirmişsinizdir..... beni hiç sormayın kocamla aram biraz limoni konuşuyoruz ama işte ölesine kol kırılır yel içinde kalır derler ya o misal benimki biraz kırgınım ama surat yapamıyorum erkek milleti bizim gibi ince düşünemiyolar.. kaç gündür kırgınlığım devam ediyo ne yapsam acaba kendi kendime düşündükçe daha çok üzülüyorum kızlar ALLAH tan hayırlısıyla hamile kalmayı isteyin canlarım inanın çocuk herşey değil karı kocanın arası açılırsa ne çocuktan fayda var nede başka bişiden... o yüzden kocalarınızla iyi olun canlarım.. ben 8 sene evlat özlemi çektim ama eşimle birbirimize çok bağlıydık... sadece tek üzüntüm bebğimin olmamasıydı ama şimdi görüyorum ki ALLAH korusun kocanla aran bozulunca o masum yavrucakta etkileniyo ona bunları yaşatmaya ne hakkımız v<r dimi.. neyse çok uzattım öle paylaşmak istedim sadece yarın görüşürüz kızlar hepinizi öpüyorum.... :79::79::79::79:

SEVOCUM canım adet olmuşsun üzülme bidenem bu ay olassa önümüzdeki aylar var canım ..... olucak inş... ben inanıyorum canım benim......

MELİKE kız tel i wc ye mi düşürdün kııııııııııııııı nasıl becerdin yawrummmmmmm

bende çıkayım artık yarın görüşürüz canlarım.... :79::79::79::79:

günaydın canlarım nasılsınız hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum hafta sonları nete girmem çok zor oluyor geçmişi bi çırpıda okudum bazılarımız içindeki duyguları çok güzel dökmüşler allahım hayırlısıyla bize hayırlı evlat nasip edecek inşallah yeter ki dualarımızı eksik etmeyelim allahım büyük bakıyorum da kimileri bebek istemez bebişleri olur kimileri bebiş ister olmuyor ahh ahhhhh

canım çok çok geçmiş olsun canımm üzüldümm valla benimde eşim tornacı çok zor vallahi allahım yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…