Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim çok teşekkür ederim inşallah inşallah o günleri de görmemi nasip eder rabbim inşallah çiçeklerde çok güzel çok güzel kokuyorlar ayrıca teşekkür ederim :))

günaydınnnn iyi sabahlarrr iyi haftalarrrrrrrrr
günaydın canım hoşgeldin

tostican bende uzun zamandır saçımı boyatacam diyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum hiç boyatmadım saçımı esmerlere kızıl gidiyo ama ben hiç sevmiyorum kızılı, patlıcan moru veya kestane rengide olabilir

Son düzenleme:
kızlar bu gün bende rüyama hamileydim daha yeni 3.5 gülük ama öğrenmişimmm okadar heycanlıyım kiiiii inanamıyorum allahım bu gerçekmi diyorummm............. tabbiki gerçek değilmiş

dün bir arkadaş aradı evleneli daha 2 ay olmadııı beni aradı abla 1.5 aylık hamileyim dedi (sağlucakla kucaklasın ) seninle paylaşmak istedim dedii sanırım ondan etkilendimmm :26::26::26::26::26::26::26::26:

ayşeeeee gözün aydın eşine kavuşmuşsun canımmm allah bida bu kadar uzak bırakmasın inşşş

günaydın topiğin güzeeleriiiiii

ÇİĞDEMCİMMMM doğum günün kutlu mutlu huzurlu ve sevdiklerinle geçirmen dileğiyle yeni yaşın sana meleğiini getirsin inşaaalllaahhh

günaydın topiğin güzeeleriiiiii

ÇİĞDEMCİMMMM doğum günün kutlu mutlu huzurlu ve sevdiklerinle geçirmen dileğiyle yeni yaşın sana meleğiini getirsin inşaaalllaahhh

günaydın canımmm inşallah cümlemizin inşallahhh inşallah dileğim alalhım bizim gibi evlat acısı çekenlere hayırlı bebişler kucağıma almayı nasip etsin en çok isteğim bu fazla bekletmeden nasip eder rabbim inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bakem ben çok şükür bu gün keyifli uyandım sonunda güneş açtı burda ısınacak kemiklerim inş.dondum haftalardır.Şu adetimde bitseydi deyme keyfime herifle keyfimiz yarım kalıyor seyhan üzme tatlı canını sağlığın yerinde olduğu sürece umudun tükenmez her ay umudumuz tazeleniyor şükürler olsun. nurcan kız burda tek kilolu benim sanıyordum sende hızla bana yetişiyorsun tebrik ederim:90: pınar oh misler gibi kokular geliyor senin evden mi ablacığım inş. rabbim meleklerini rahmine konduracak sana sımsıkı tutunacak sende evinde ter temiz istiraat edeceksin

amin inşşaalllahhh eşin ne almış hediyeee
benimkide cuma günüydü benim eşim çok şık bi restaurantta yemek yedirdi bana bide ben daha öncelerde bi saate gözüm gidip dururdu ama biraz pahalıydııııı alamıycağımı düşünüyodum ama çok şıkkkkknese yemeğimizi yedik eşim o saati almış bana çok şaşırdımmm ay cnm benimmm yaaa

bana kocaman büyük yumuşacık köpekk aldı seni seviyorum yazılıydı akşamda yemeğe götürdü ayyy romantik oldu bi güzel ilk defa elbise giymemi izin verdi yok anam giyemiyorum sadece evimde sadece dışarı çıkınca elbise yasak bana bi bunda yapamadım cilve ama dün güzel cilve yaptım hatta ilk defa doğum günümde beraber olduk 2 senedir her doğum günümde adet oluyordum eşimde deliye dönüyorduuu yyaaaa seviyorum bu adamı ne kadar beni savunmasadaaaaaa

sağol canımm yaaa inşallah evet ev mis gibi deterjan kokuyo bayağı iş yaptım bi salonumun halıları kaldı bide oturma odamın koltuklarını yıkıcam çarşambadan sona ama hava çok soğuk inş çarşambaya kadar kurur dua günümüz var gerçi hepsini yıkamadım yarısını anca yıkadım makineyle kız burdan bana yansıdı pozitif enerjinnnnn

waaaaaooowwww süper benim eşim hiç sürprüz yapmıycakmış gibi durur ama çok romantik olduğu günler de olur çok maço olduğu günlerde olurrrr

maaşallah asicim allah bozmasın hep böööleee mutlu olun ben de senin adına çok sevindimmm

waaaaaooowwww süper benim eşim hiç sürprüz yapmıycakmış gibi durur ama çok romantik olduğu günler de olur çok maço olduğu günlerde olurrrr

galiba kocalarımız birbirlerine benziyor sanırım aslan burçludur hayatta kolay kolay gülmez bide ben güldürüyorum galiba eşim öyle der tabi gönlümü alacağı zaman der kolay kolay inadımı kırmam söylettiririm kolay kolay seni seviyorum demez en son ne zaman demiştiiii bi düşüneyim ahh buldum 5 ay önceeeeeeeee offfff çok uzun zaman oldu mutlaka söylettirmem lazım

benim karnım acıktııı kızlarrrrrrr gidiyimmm doyurayım karıncağazımı beyaaaa:125::125::125:

maaşallah asicim allah bozmasın hep böööleee mutlu olun ben de senin adına çok sevindimmm
amin ablammm çoookk asaol güzel dileklerin için cnm benimmmmm

benim ki doğum günüm de demişti bana SENİ SEVİYORUM diyeeee yok senin ki de baya uzun süredir sölememiş bari doğum gününde söleseymişşş
nese bunada şükürrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…