günaydın kızlar hayırlı haftalar
gardaşım telefonunu düşürmüşsünn eline bir poşet geçirip çıkaramadınmıgeçmişler ola canım sağlık olsun kocişin daha güzellerini alır
kamer sınavın iyi geçmiş sevindim inşallah sonucuda istediğin gibi olur geçersin sınavı :81::81::81:
çiğdemcim doğum günün kutlu olsun tekrardan inşallah seneye göbüşünde yada kucağında bebişinle beraber kutlarsın canım bu çiçekler sana
günaydın canım hoşgeldingünaydınnnn iyi sabahlarrr iyi haftalarrrrrrrrr
biraz oyun kulübüne gideyim rekorumu kıranlar varr onlara haddini bildireyimm
günaydın topiğin güzeeleriiiiii
ÇİĞDEMCİMMMM doğum günün kutlu mutlu huzurlu ve sevdiklerinle geçirmen dileğiyle yeni yaşın sana meleğiini getirsin inşaaalllaahhh
günaydın canımmm inşallah cümlemizin inşallahhh inşallah dileğim alalhım bizim gibi evlat acısı çekenlere hayırlı bebişler kucağıma almayı nasip etsin en çok isteğim bu fazla bekletmeden nasip eder rabbim inşallah
amin inşşaalllahhh eşin ne almış hediyeee
benimkide cuma günüydü benim eşim çok şık bi restaurantta yemek yedirdi bana bide ben daha öncelerde bi saate gözüm gidip dururdu ama biraz pahalıydııııı alamıycağımı düşünüyodum ama çok şıkkkkknese yemeğimizi yedik eşim o saati almış bana çok şaşırdımmm ay cnm benimmm yaaa
günaydın kızlar nasılsınız bakem ben çok şükür bu gün keyifli uyandım sonunda güneş açtı burda ısınacak kemiklerim inş.dondum haftalardır.Şu adetimde bitseydi deyme keyfime herifle keyfimiz yarım kalıyorseyhan üzme tatlı canını sağlığın yerinde olduğu sürece umudun tükenmez her ay umudumuz tazeleniyor şükürler olsun. nurcan kız burda tek kilolu benim sanıyordum sende hızla bana yetişiyorsun tebrik ederim:90: pınar oh misler gibi kokular geliyor senin evden mi ablacığım inş. rabbim meleklerini rahmine konduracak sana sımsıkı tutunacak sende evinde ter temiz istiraat edeceksin
bana kocaman büyük yumuşacık köpekk aldı seni seviyorum yazılıydı akşamda yemeğe götürdü ayyy romantik oldu bi güzel ilk defa elbise giymemi izin verdi yok anam giyemiyorum sadece evimde sadece dışarı çıkınca elbise yasak bana bi bunda yapamadım cilve ama dün güzel cilve yaptım hatta ilk defa doğum günümde beraber olduk 2 senedir her doğum günümde adet oluyordum eşimde deliye dönüyorduuuyyaaaa seviyorum bu adamı ne kadar beni savunmasadaaaaaa
amin inşşaalllahhh eşin ne almış hediyeee
benimkide cuma günüydü benim eşim çok şık bi restaurantta yemek yedirdi bana bide ben daha öncelerde bi saate gözüm gidip dururdu ama biraz pahalıydııııı alamıycağımı düşünüyodum ama çok şıkkkkknese yemeğimizi yedik eşim o saati almış bana çok şaşırdımmm ay cnm benimmm yaaa
waaaaaooowwww süper benim eşim hiç sürprüz yapmıycakmış gibi durur ama çok romantik olduğu günler de olurçok maço olduğu günlerde olurrrr
benim karnım acıktııı kızlarrrrrrr gidiyimmm doyurayım karıncağazımı beyaaaa:125::125::125:
benim karnım acıktııı kızlarrrrrrr gidiyimmm doyurayım karıncağazımı beyaaaa:125::125::125:
amin ablammm çoookk asaol güzel dileklerin için cnm benimmmmmmaaşallah asicim allah bozmasın hep böööleee mutlu olun ben de senin adına çok sevindimmm
galiba kocalarımız birbirlerine benziyor sanırım aslan burçludur hayatta kolay kolay gülmez bide ben güldürüyorum galiba eşim öyle der tabi gönlümü alacağı zaman der kolay kolay inadımı kırmamsöylettiririm kolay kolay seni seviyorum demez en son ne zaman demiştiiii bi düşüneyim ahh buldum 5 ay önceeeeeeeee offfff çok uzun zaman oldu mutlaka söylettirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?