evet havlu canım dediğin gibi süs içinbunlar ne nurcik havlu galiba ben havluya benzettttimmm
çok sık aamaa kullanmak için deil süss heralde
geldinmi gidiyonmu anlamadımkii
kızlar havlularım nasıl olmuş boncuk işledim desenlere
geldinmi gidiyonmu anlamadımkii
kızlar havlularım nasıl olmuş boncuk işledim desenlere
beğendiğine sevindim canım teşekkür ederimçok güzel olmuş ellerine sağlık canım banyoya asıp seyretmelik bunlarr çok şık olmuşş
thenk yuu verimaçgeldim gider gibi oldum ama gitmiyom
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
buyrun kızlar son zamanlarda fazlasıyla aldığım kilolu halim :85::85::85:
Eki Görüntüle 191878
bakma öyle durduğuma 84 kilo olmuşum:2::2: geçenlerde elbise almak için mağazaya gittiğimde 46 beden istediğimde çalışan kız şaşırdı olurmu abla 44 beden olur sana dedi ama olmadıı :85: :85: :85:bence o kadar da deil abartma nurcikkkkkkkkk
gerek yok silme canım yüzüm görünmüyo nasıl olsanurcik alıntıladım nasıl silecemmmmmm
slm kızlar ben yeni katıldım ebeyim başımdan 21 ocakta talıhsız bır olay gectı kurtaj oldum şimdi tekrar denemelerdeyız bana dua edin
bakma öyle durduğuma 84 kilo olmuşum:2::2: geçenlerde elbise almak için mağazaya gittiğimde 46 beden istediğimde çalışan kız şaşırdı olurmu abla 44 beden olur sana dedi ama olmadıı :85: :85: :85:
gerek yok silme canım yüzüm görünmüyo nasıl olsa
moralim bozulmasın diye öyle diyonuz biliyorummama fotoda o kadar kilolu gözükmüyor gayet normal görünüyor canım
son gönderdiğim resmide gördüğnde bakalım yine aynı şeyi diyecekmisinömerin paspasını yirim ben yirim anam ne datlu olmuş
iyi günlerde kullansın paşamız
nurcik o kadar kilolu gözükmüyosun
moralim bozulmasın diye öyle diyonuz biliyorumm
durun bir resim daha çekip gönderem :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?