Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

duru bacım iyiakşamlarrrrrrrrr
çiğdem naber canım napıyım geliyorum baıyorum hala aynı sayfa gelen giden yok sıkılıyorum bende

topiğin güzelleri alooooooooooooooooooo nirdesin yaaaawww bugün sohbet hiçde güzel gitmemiş beyaaaaaaaaa:44::44::44:
noluyoruz nirelerdesiniz bakem sizzzzz:97::97:

topiğin güzelleri alooooooooooooooooooo nirdesin yaaaawww bugün sohbet hiçde güzel gitmemiş beyaaaaaaaaa:44::44::44:

evet bugün ben geldim ya, kimseler gelmedi nedense gelenlerde yazmadan çıktıı
çokkkkkkkkkk sessiz bugün buralar asim
hayde görüşürüz çıktım ben iyiaakşamlar

aynen cnm kıpır kıpır olurdu nerde bu millet nerde bu devletttt
nese cnm hadi iyi akşamlar bende yemeğimi koydum pişiyoooo

haydaaa seninle ne alakası var kamerim ..bugün kızların işi vardı herhalde bende oyun ıoynadım hep zaman nasıl geçti anlamadım bile( şifayla beraber oynuyoruz)

duru bacım iyiakşamlarrrrrrrrr
çiğdem naber canım napıyım geliyorum baıyorum hala aynı sayfa gelen giden yok sıkılıyorum bende

iyiyim canım aynı bende gidip gidip başladım işler yoğunlaşmaya başladı hayır hiç nete giremeyebilirim canlarım haberiniz ola işler sıklaşmaya başladııı aman iş olsun daaa

geldimm canım ama 10 dk sonra çıkacammmmmm yarında giremeyebilirim nete özleyecem hepiniziii:26::26::26::26:

Haydin canlarım çıkıyorum ben hepinizi tek tek öpüyorum
Bugece karnımıza melekler konsun inşallah haaa Bu arada kızlar söylemeyi unuttum benim yarın dr kontrolüm var nolur bana dua edin emi nolur dr bu sefer hamilesin desin bebiş var desin inşallah Yaaa olmazsa aşılamaya başvuracazzz
Hakkınızı helal edin seviyorum hepinizi allahım gönlünüze göre versin herşeyi iyi akşamlar :80::80::80::80::80:

hadi güle güle cnmmm allahım inşşaallah tez zamanda yüzünü güldürsün göbüşünede meleğini kondursun inşşaalllahhhhh
sen neden yoksun canımmm

bende yarın annemlere gidicem cnmm

aaa gününmü gecikti seninn ..inşallah canım benim inşallah yarın doktordan hayırlı haberler alırsın dualrımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…