kızlar gitmek istemiyorumemmeee patronlar yokkenn şu birktirip biriktirip dosyalamadığım bir yığınnnn evrakı dosyalamam lazım batıyor bana onları hallediveriyim gelirim gene görüşürüzz
ahanda geldim ama kimse yokki
faceye takılıyım biraz bakim neler var siz gelene kadar
topiğin güzelleri alooooooooooooooooooo nirdesin yaaaawww bugün sohbet hiçde güzel gitmemiş beyaaaaaaaaa:44::44::44:
noluyoruz nirelerdesiniz bakem sizzzzz:97::97:
evet bugün ben geldim ya, kimseler gelmedi nedense gelenlerde yazmadan çıktıı
çokkkkkkkkkk sessiz bugün buralar asim
hayde görüşürüz çıktım ben iyiaakşamlar
haydaaa seninle ne alakası var kamerim ..bugün kızların işi vardı herhalde bende oyun ıoynadım hep zaman nasıl geçti anlamadım bile( şifayla beraber oynuyoruz)evet bugün ben geldim ya, kimseler gelmedi nedense gelenlerde yazmadan çıktıı
çokkkkkkkkkk sessiz bugün buralar asim
hayde görüşürüz çıktım ben iyiaakşamlar
duru bacım iyiakşamlarrrrrrrrr
çiğdem naber canım napıyım geliyorum baıyorum hala aynı sayfa gelen giden yok sıkılıyorum bende
topiğin güzelleri alooooooooooooooooooo nirdesin yaaaawww bugün sohbet hiçde güzel gitmemiş beyaaaaaaaaa:44::44::44:
noluyoruz nirelerdesiniz bakem sizzzzz:97::97:
geldimm canım ama 10 dk sonra çıkacammmmmm yarında giremeyebilirim nete özleyecem hepiniziii:26::26::26::26:
hadi güle güle cnmmm allahım inşşaallah tez zamanda yüzünü güldürsün göbüşünede meleğini kondursun inşşaalllahhhhhHaydin canlarım çıkıyorum ben hepinizi tek tek öpüyorum
Bugece karnımıza melekler konsun inşallah haaaBu arada kızlar söylemeyi unuttum benim yarın dr kontrolüm var nolur bana dua edin emi nolur dr bu sefer hamilesin desin bebiş var desin inşallah Yaaa olmazsa aşılamaya başvuracazzz
Hakkınızı helal edin seviyorum hepinizi allahım gönlünüze göre versin herşeyi iyi akşamlar :80::80::80::80::80:
sen neden yoksun canımmm
aaa gününmü gecikti seninn ..inşallah canım benim inşallah yarın doktordan hayırlı haberler alırsın dualrımız seninleHaydin canlarım çıkıyorum ben hepinizi tek tek öpüyorum
Bugece karnımıza melekler konsun inşallah haaaBu arada kızlar söylemeyi unuttum benim yarın dr kontrolüm var nolur bana dua edin emi nolur dr bu sefer hamilesin desin bebiş var desin inşallah Yaaa olmazsa aşılamaya başvuracazzz
Hakkınızı helal edin seviyorum hepinizi allahım gönlünüze göre versin herşeyi iyi akşamlar :80::80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?