Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu göbeğim nasıl eriyecek yaaa ..3_4 gündür sabah aç karnına elma sirkesi içiyorum kahvaltıda sadece salatalık ve domates (ekmeksiz) birde special k yiyorum akşam yemeğini azaltım ekmek yemiyorum kaç gündür ama halaa göbeğim inatla duruyoo

nurcik ben bile 57 58 kiloyum oturunca göbüş öyle oliyiii

benimde kilo57 boyda 1.62 imi (sağlık ocağında ölçtülerde )ama bir 5 kilo vermek istiyorum o zaman çok rahat oluyorum ama bu boğazla zor beeeeeee

benimde kilo57 boyda 1.62 imi (sağlık ocağında ölçtülerde )ama bir 5 kilo vermek istiyorum o zaman çok rahat oluyorum ama bu boğazla zor beeeeeee
57 kilo ve hala vermek istiyorsun bunu söylerken benden utan ulan :86: :86: :86: :86::86: :86:kızım kilon iyi hiç uğraşma bence almamaya bak sadece

sen iyisin tabi tam ideal benim boy 1.58 bücürüm ben
kız ben boyumu 1.60 sanıyordum sağlık ocağında obezite araştırması varmış orda kilo boy göbek ölçümü aldılar 1.62 çıktı boyy diyorki hemşire sen zayıf grubundasınnn
57 kilo ve hala vermek istiyorsun bunu söylerken benden utan ulan :86: :86: :86: :86::86: :86:kızım kilon iyi hiç uğraşma bence almamaya bak sadece

canım ben 35 yaşımda olmam rağmen zor kilo alırım ve çok kolay veiririmm(hani yaş ilerleyince metebolizma ağır çalışırmış ya) yani bu 5 kiloyu biraz dikat etsem 1 ayda veririm ama işte tebbelik var bendee yiyip yatmak kolay geliyo

nurcikim o göbek dediğin katlı şey herkeste var hatta benim bir arkidişim var kendisi çok zayıf olmasına rağmen (1 .75 ten yukarı boyu) bir kızı var anaaammm bir pörtlüyo ki şaşarsın

bu arada ekmek yememezlik yapma 2 yada 3 dilim esmer ekmek ye canım

kamerim ege bana pasta almış

e ne güzel işte bende hep göbek vardır ben 46 47 kilolardan geldim buralara ne uğraşırdım kilo alıyım diye 36 bedenler büyük geliridi ama belim kalın olduğundan hep göbekli dibi duruyorum o beni sinir ediyo bel ince olmayınca :44::44::44::44:kemikliyim bide

oh tatlı yiyelim tatlı olalım muhabbetiiiiii

kızlar gitmek istemiyorum emmeee patronlar yokkenn şu birktirip biriktirip dosyalamadığım bir yığınnnn evrakı dosyalamam lazım batıyor bana onları hallediveriyim gelirim gene görüşürüzz

canım bende kemikliyim yaaaaaaa
veeeeeeee en çok kemikte göbüşümdeeeeeee
birde basenimdeeeeeeee
(ama gerçekten kemkliyim )

kızlar gitmek istemiyorum emmeee patronlar yokkenn şu birktirip biriktirip dosyalamadığım bir yığınnnn evrakı dosyalamam lazım batıyor bana onları hallediveriyim gelirim gene görüşürüzz

kolay gelsin canımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…