Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melikeee telefonumu düşürdün tuvaletee abowww geçmişler olaaaa:95:
saol datlımmm walla gitti telimmm yaaa kaldım ev telefonuna uzun bi süre telsizim zatii bu ay acayip açık vardı o gün kociş aramış telininn şarjı mı mı yok dio yok diidm b.. yuttuu
çok haklısın bebemmmm
eşofmanımın cebindeydiii birden indiincee gittii ama hızlı hızlı yapmaya çalışıyodum yunus bağırıyoduu :)))
ohh canım benim inşalah geçersin hayırlsıyla sınavarındannn
ben anneme tencere aldım emme veremedim erkende vermek istemedim geç verecem mecburenn artıkın çubuğa giderkenn
bide dün benim doğum günümdümdü eşim bana çok güzel hediye aldıı ayy bi romantik olduk sormayın yaniii
oy oy maşalahhh
aldımm kıs aldımmm walla nasıl bi mide taktımm poşet eldiven ne varsa geçirdim elime aldımm hattımı aldımm tel gittii attıkk adam olmaz utanırım verememde tamirciye kokarr gııı

canım benim hayır olsunn
günaydınnn kısalarr nasılsınızz bugun evımdee çok tatlı bi melek var komşum 25 günlük bebegını bana bıraktı maşallah kuzumaaaaaaaaaaa öpecem ama uyuyoo kıyamıyorummmmm
oyy maşlah Rabbim sanada nasib etsin bebem inşalahh
maşalahh diyom başka bişi demiyomm
buyrun kızlar son zamanlarda fazlasıyla aldığım kilolu halim :85::85::85:
Eki Görüntüle 191878
det kıs sen buna mı diin kilo diye maşalah gayet güsel gözüküyon siz burdayken bende yükleyim kendimii
canım benim hayırlı haberler le gell inşalah dualarımdasın
aaa gününmü gecikti seninn ..inşallah canım benim inşallah yarın doktordan hayırlı haberler alırsın dualrımız seninle

ebett ebettttttttt

melişiiiiimm hoşgeldin zuzuuummm nassınnn kız telefonunu b..klar mı aldı götürdüüüü
hadi fotonu ekliycemişsin ekle görüyüm çabııııkkk

abuuuuuuuuuuu gızlar neler yapıyosunuz ben çıkacam birazdan da bir bakım dedim buçuğu geçiriyim diye
melike guzu geçmiş olsun bacımmmmmmm ben ilk telimi düşürdüydüm senin hesap hemde dışardaki umumi helayaaaaaaaaa elimide sokamadımgörevli adam aldıydı abuuuuuuuuuu ne üzüldüydüm ama ericson T10 ne paraydı o zamnlarrrr çöpe gitmiştiii

haydi foto yükle bakıp çıkacammmmmmm

yaaaaa melike nerdesin canımm
ben çıktım herkese iyi akşamlarrr melike ya silme sabah bizde bakalım yada yarın yükle görüşürüz öptüm byyyy kaçtımmmm

melişiiiiimm hoşgeldin zuzuuummm nassınnn kız telefonunu b..klar mı aldı götürdüüüü
hadi fotonu ekliycemişsin ekle görüyüm çabııııkkk
hee bebem hiç sormaa
ay ne kötüü yaa elimdeyken değerini bilmiyomuştumm:))))
datlım herkess burdayken yükleyimmmm şimcik kociştee uyuyor heran gelebilir uyanabilirrr
yaaaaa melike nerdesin canımm
ben çıktım herkese iyi akşamlarrr melike ya silme sabah bizde bakalım yada yarın yükle görüşürüz öptüm byyyy kaçtımmmm

güle güle bebemm yarın yüklerimm quzumm herkeşş burdayken çok öptümm bebemm

hadi güle güle cnmmm allahım inşşaallah tez zamanda yüzünü güldürsün göbüşünede meleğini kondursun inşşaalllahhhhh

bende yarın annemlere gidicem cnmm

inşallah canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin dayanamadım eve girince yemek yaptım hemen netin başına kondum kocacığımda arkadaşlarıyla takılmaya gitti ben de komşuma inecem bana fal bakacak ne sallayacak bakemmm

aaa gününmü gecikti seninn ..inşallah canım benim inşallah yarın doktordan hayırlı haberler alırsın dualrımız seninle

yok canım benim günüm geçmedi 15 günde bi kontrole gidiyorum vucüdüm kist üretmeye müsait olduğu için oluşurken hemen dr ilaç veriyor önlem alıyoruz durmadan sıkıldım artık valla
inşallah yarın farklı bişiler söyler inşallah yaaaaaa

inşallah canım inşallah hayırlı haberleri getiririm duyarız yaa allahım sen büyüksün güldür hepimizin yüzünüüü

ayyy canım çok geçmiş olsun cep telefonu için. yenisini alır artık kocacın 3 g li meliii

ayy canım yaa bilmiyordum inşallahh yok olmuştur kistlerin doktordan güzel haberler alırsın

gardaşım resmini koyacakmışsın herkesler burdayken demişsin ama kimsecikler yokki
telefonunu çıkarmışsın en azından kartını kurtarmışsın oda iyi :86::86:

iyi akşamlar geçmişe çok bakamadım okuyacak göz yok biraz oyun oynayıp dinlenicem çok yoruldum bugünn

çiğdem doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşallahh
inişallahh doktorun bu sefer güzel şeyler söylerr

melike telefonu almışsın onu pirincin içine koysaydın suyu çekiyomuş canım

başka da bilmiyom geç.mişiii :26:

sevdaaaaaaaaaa hep oyundasın hep oyundasınnn
bir sen bir bennnnnn oyun manyağı oldukk kızzzzzzzz

ayyy canım çok geçmiş olsun cep telefonu için. yenisini alır artık kocacın 3 g li meliii
ay canım 3 gs neym önemli değil alsın bi tane iyi kötü idare ederim benn yavvv
yane datlım herkesin burda olduğu bi günü kastetmiştim benn amaaa
hee kartım kurtuldu yenisini çıkarmak zorunda kalmıcazz

ayy datlımmm elime dah,i alamıyorumm eldivenle neym tuttumm prince kıyamma ki gııçok piss kokuyoo

sinirliyim bu adamı yicem bigün hıırrrrrrrrrrrrrr yarım saat geçmişi okudum mesaj yazarken hadi hadi boğazı açıldı gece gece yaaaaaa özür kızlar selqmsız çıkmak zorundayım yarın görşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…