saol datlımmm walla gitti telimmm yaaa kaldım ev telefonuna uzun bi süre telsizim zatii bu ay acayip açık vardı o gün kociş aramış telininn şarjı mı mı yok dio yok diidm b.. yuttuumelikeee telefonumu düşürdün tuvaletee abowwwgeçmişler olaaaa:95:
çok haklısın bebemmmmİyi akşamlar kızlar inş. keyifli bir haftasonu geçirmişsinizdir..... beni hiç sormayın kocamla aram biraz limoni konuşuyoruz ama işte ölesine kol kırılır yel içinde kalır derler ya o misal benimki biraz kırgınım ama surat yapamıyorum erkek milleti bizim gibi ince düşünemiyolar.. kaç gündür kırgınlığım devam ediyo ne yapsam acaba kendi kendime düşündükçe daha çok üzülüyorumkızlar ALLAH tan hayırlısıyla hamile kalmayı isteyin canlarım inanın çocuk herşey değil karı kocanın arası açılırsa ne çocuktan fayda var nede başka bişiden... o yüzden kocalarınızla iyi olun canlarım.. ben 8 sene evlat özlemi çektim ama eşimle birbirimize çok bağlıydık... sadece tek üzüntüm bebğimin olmamasıydı ama şimdi görüyorum ki ALLAH korusun kocanla aran bozulunca o masum yavrucakta etkileniyo ona bunları yaşatmaya ne hakkımız v<r dimi.. neyse çok uzattım öle paylaşmak istedim sadece yarın görüşürüz kızlar hepinizi öpüyorum.... :79::79::79::79:
eşofmanımın cebindeydiii birden indiincee gittii ama hızlı hızlı yapmaya çalışıyodum yunus bağırıyoduu :)))SEVOCUM canım adet olmuşsun üzülme bidenem bu ay olassa önümüzdeki aylar var canım ..... olucak inş... ben inanıyorum canım benim......
MELİKE kız tel i wc ye mi düşürdün kııııııııııııııı nasıl becerdin yawrummmmmmm
bende çıkayım artık yarın görüşürüz canlarım.... :79::79::79::79:
ohh canım benim inşalah geçersin hayırlsıyla sınavarındannngünaydınn günaydınnnnnnnn güzelller güzeli anneler ve güzeller güzeli anne adaylarıhepinizin anneler günü kutlu olsun allah sağlıklı sevgiyle çocuklarınızı büyütmek nasip esin inşallahhh
artık geldim ben burdayımmmmmmmmmmsınavım bittiiii çooooookkkkkkkkk güzel geçti sınavım sadece 1 tanesinden korkuyorum biraz o da belli olmazzzz
sizler nasılsınız bakalım
ben kendi anneme çok sık bir cüzcan aldımm bende dahil olma üzere hepimizin gözü kaldı cüzdanda vallaaa
kayınvalidemede terlik aldım
ihtiyaçlarına göre aldım ben sizler ne aldınız bakemm
ayrıca sizlere neler alındııı
oy oy maşalahhhbide dün benim doğum günümdümdü eşim bana çok güzel hediye aldıı ayy bi romantik olduk sormayın yaniii
aldımm kıs aldımmm walla nasıl bi mide taktımm poşet eldiven ne varsa geçirdim elime aldımm hattımı aldımm tel gittii attıkk adam olmaz utanırım verememde tamirciye kokarr gıııgünaydın kızlar hayırlı haftalar
gardaşım telefonunu düşürmüşsünn eline bir poşet geçirip çıkaramadınmıgeçmişler ola canım sağlık olsun kocişin daha güzellerini alır
kamer sınavın iyi geçmiş sevindim inşallah sonucuda istediğin gibi olur geçersin sınavı :81::81::81:
çiğdemcim doğum günün kutlu olsun tekrardan inşallah seneye göbüşünde yada kucağında bebişinle beraber kutlarsın canım bu çiçekler sana
canım benim hayır olsunnkızlar bu gün bende rüyama hamileydim daha yeni 3.5 gülük ama öğrenmişimmm okadar heycanlıyım kiiiii inanamıyorum allahım bu gerçekmi diyorummm............. tabbiki gerçek değilmiş
dün bir arkadaş aradı evleneli daha 2 ay olmadııı beni aradı abla 1.5 aylık hamileyim dedi (sağlucakla kucaklasın ) seninle paylaşmak istedim dedii sanırım ondan etkilendimmm :26::26::26::26::26::26::26::26:
oyy maşlah Rabbim sanada nasib etsin bebem inşalahhgünaydınnn kısalarr nasılsınızz bugun evımdee çok tatlı bi melek var komşum 25 günlük bebegını bana bıraktı maşallah kuzumaaaaaaaaaaa öpecem ama uyuyoo kıyamıyorummmmm
maşalahh diyom başka bişi demiyomm
det kıs sen buna mı diin kilo diye maşalah gayet güsel gözüküyon siz burdayken bende yükleyim kendimiibuyrun kızlar son zamanlarda fazlasıyla aldığım kilolu halim :85::85::85:
Eki Görüntüle 191878
canım benim hayırlı haberler le gell inşalah dualarımdasınHaydin canlarım çıkıyorum ben hepinizi tek tek öpüyorum
Bugece karnımıza melekler konsun inşallah haaaBu arada kızlar söylemeyi unuttum benim yarın dr kontrolüm var nolur bana dua edin emi nolur dr bu sefer hamilesin desin bebiş var desin inşallah Yaaa olmazsa aşılamaya başvuracazzz
Hakkınızı helal edin seviyorum hepinizi allahım gönlünüze göre versin herşeyi iyi akşamlar :80::80::80::80::80:
aaa gününmü gecikti seninn ..inşallah canım benim inşallah yarın doktordan hayırlı haberler alırsın dualrımız seninle
hee bebem hiç sormaamelişiiiiimm hoşgeldin zuzuuummm nassınnn kız telefonunu b..klar mı aldı götürdüüüü
hadi fotonu ekliycemişsin ekle görüyüm çabııııkkk
ay ne kötüü yaa elimdeyken değerini bilmiyomuştumm:))))abuuuuuuuuuuu gızlar neler yapıyosunuz ben çıkacam birazdan da bir bakım dedim buçuğu geçiriyim diye
melike guzu geçmiş olsun bacımmmmmmm ben ilk telimi düşürdüydüm senin hesaphemde dışardaki umumi helayaaaaaaaaa elimide sokamadım görevli adam aldıydı abuuuuuuuuuu ne üzüldüydüm ama ericson T10 ne paraydı o zamnlarrrr çöpe gitmiştiii
haydi foto yükle bakıp çıkacammmmmmm
yaaaaa melike nerdesin canımm
ben çıktım herkese iyi akşamlarrr melike ya silme sabah bizde bakalım yada yarın yükle görüşürüz öptüm byyyy kaçtımmmm
hadi güle güle cnmmm allahım inşşaallah tez zamanda yüzünü güldürsün göbüşünede meleğini kondursun inşşaalllahhhhh
bende yarın annemlere gidicem cnmm
aaa gününmü gecikti seninn ..inşallah canım benim inşallah yarın doktordan hayırlı haberler alırsın dualrımız seninle
canım benim hayır olsunn
oyy maşlah Rabbim sanada nasib etsin bebem inşalahh
maşalahh diyom başka bişi demiyomm
det kıs sen buna mı diin kilo diye maşalah gayet güsel gözüküyon siz burdayken bende yükleyim kendimii
canım benim hayırlı haberler le gell inşalah dualarımdasın
ebett ebettttttttt
saol datlımmm walla gitti telimmm yaaa kaldım ev telefonuna uzun bi süre telsizim zatii bu ay acayip açık vardı o gün kociş aramış telininn şarjı mı mı yok dio yok diidm b.. yuttuu
çok haklısın bebemmmm
eşofmanımın cebindeydiii birden indiincee gittii ama hızlı hızlı yapmaya çalışıyodum yunus bağırıyoduu :)))
ohh canım benim inşalah geçersin hayırlsıyla sınavarındannn
ben anneme tencere aldım emme veremedim erkende vermek istemedim geç verecem mecburenn artıkın çubuğa giderkenn
oy oy maşalahhh
aldımm kıs aldımmm walla nasıl bi mide taktımm poşet eldiven ne varsa geçirdim elime aldımm hattımı aldımm tel gittii attıkk adam olmaz utanırım verememde tamirciye kokarr gııı
ayy canım yaa bilmiyordum inşallahh yok olmuştur kistlerin doktordan güzel haberler alırsınyok canım benim günüm geçmedi 15 günde bi kontrole gidiyorum vucüdüm kist üretmeye müsait olduğu için oluşurken hemen dr ilaç veriyor önlem alıyoruz durmadan sıkıldım artık valla
inşallah yarın farklı bişiler söyler inşallah yaaaaaa
iyi akşamlar geçmişe çok bakamadım okuyacak göz yokbiraz oyun oynayıp dinlenicem çok yoruldum bugünn
çiğdem doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşallahh
inişallahh doktorun bu sefer güzel şeyler söylerr
melike telefonu almışsın onu pirincin içine koysaydın suyu çekiyomuş canım
başka da bilmiyom geç.mişiii :26:
ay canım 3 gs neym önemli değil alsın bi tane iyi kötü idare ederim benn yavvvayyy canım çok geçmiş olsun cep telefonu için. yenisini alır artık kocacın 3 g li meliii
yane datlım herkesin burda olduğu bi günü kastetmiştim benn amaaaayy canım yaa bilmiyordum inşallahh yok olmuştur kistlerin doktordan güzel haberler alırsın
gardaşım resmini koyacakmışsın herkesler burdayken demişsin ama kimsecikler yokki
telefonunu çıkarmışsın en azından kartını kurtarmışsın oda iyi :86::86:
iyi akşamlar geçmişe çok bakamadım okuyacak göz yokbiraz oyun oynayıp dinlenicem çok yoruldum bugünn
çiğdem doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşallahh
inişallahh doktorun bu sefer güzel şeyler söylerr
melike telefonu almışsın onu pirincin içine koysaydın suyu çekiyomuş canım
başka da bilmiyom geç.mişiii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?