tosti ipek çıktı galiba sen biliyomusun ipekle şifanın isminii?
sabahları genelde erken kalkıyorum bugün kahvaltı öncesi gireyim dedim kimse yoktu çıktımgünaydın ipek erkencisin ömer uyutmuyormu?
amin canım darısı sizlerin başınaipekkkkkk maşallahhhnerdeyse 35 haftalıksınız az kaldı yaaaa hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallahh
ipek senin ismin neydi ipek mi? bide hemşomun ismiii neydi? :97::97:
herkeze günaydınnnn çok sevineceğiniz haberler alırsınız inşallah bugün
günaydın kızlarrrrrrr............
KAMERCİM canım bütün iyilk melekleri seni bulmuş galiba kız vardır bundada bi hayır......
İPEĞİM nasılsın canım ÖMER PAŞAMIZ nasıllarsenin doğumun kısmetse ne zamana geliyo canım takvimine göre az kalmış.... ..........
TOSTİCİM sen nasılsın canım uzun zamandır seni göremiyorum buralarda....tam gaz spora devam mı diyosun canım......
NURCAN nerelerdesin bacım özledim seni yaaaaaaaa ..... :84::84::84::84::84:
günaydın kızlarrrrrrr............
KAMERCİM canım bütün iyilk melekleri seni bulmuş galiba kız vardır bundada bi hayır......
İPEĞİM nasılsın canım ÖMER PAŞAMIZ nasıllarsenin doğumun kısmetse ne zamana geliyo canım takvimine göre az kalmış.... ..........
TOSTİCİM sen nasılsın canım uzun zamandır seni göremiyorum buralarda....tam gaz spora devam mı diyosun canım......
NURCAN nerelerdesin bacım özledim seni yaaaaaaaa ..... :84::84::84::84::84:
az kaldı leydim ama doktor daha tarih vermedi muhtemel doğum tarhi 20 haziran sen nasılsın
sende ağıraşmaya başlamışsındır
kızlarr bahçeci kliniği tüp bebek tedavisi için bazı özel sigortalarla ve banka çalışanları için anlaşmalıyımış biliyomuydunuz
çok şükür leydim spora bir gidiyorum bir gitmiyorum pek keyfim yok bu aralar canım sıkılıyor bişey yapmak istemiyorum :96:
normaldir canım yeni düşük yaptın ya benimde öle olmuştu hiç bişeyden zevk almıyodum ilk düşüğümde.... ALLAH ım kimseye yaşatmasın.....
maşallahhhhh canım az kaldı meleğine kavuşmanaevet canım ağırlaşmaya başldım ıkıl ıkıl ediyorum tabiri caizse çok şükür halimden de çok memnunum darısı burdaki bütün arkadaşlarımızın başına.... canım odayı bitirdin mi ben daha hiç bir hazırlık yapmadım eltilerşmle konuşuyoruz çantayı hazırlamak lazım diye ama bi trlü kısmet olmadı.. eşim arabayla doktr harici çıkmama kızıyor bende başkaları alsın istemiyom kendim seçip beğenmek istişyorum bakalım ne olcek... eşiömde tutturdu oda yaptıralım diye ben sadece beşik istiyorum 1 yada 2 yaşına gelince oda alırız diyorum kuzumdan ayrı yatmak istemiyorum...
bilmiyorum canım ilk defa senden duydum... güzelmiş en azından insanların cabinden daha az para çıkar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?