Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bu günlerde bahar havasından mı neden bilmiyoru, insanlara bir dinginlik, bir iyilik yapma havası gelmiş . geçengün eşimle dolmuştan indik eve yürüyoruz şakır şakır yağmur var kızın biri durdu sizi bırakabilirim dedi çok şaşırdık!:26::26::26::26: kiz geçti arkadan ruski 2 adam durdu baba oğul heralde onlarda teklif etti? bugünde dolmuş bekliyorum yaşlı adam yanaştı şuraya kadar gidiyorum sizi bırakabilirim dedi :97::97::97::97:sanırım bu yaşlı bir zamparaydı bilemedim yane günahını almayım amcanıngerçi birkaçkişi bekliyoken sadece bana sundu ama bilemedimmm yanetabi kibarca reddettim morukkkkkk

Son düzenleme:
sağolun kızlarr şifanın ismini bende biliyodum da emin olayım diye sordum du tekrar
önemli olan ipek di ama neyse sonra öğreniriz artık
ben çıkıyorum biraz görüşüürüz byy gelrim tekrar öptüm

günaydın ipek erkencisin ömer uyutmuyormu?
sabahları genelde erken kalkıyorum bugün kahvaltı öncesi gireyim dedim kimse yoktu çıktım
ipekkkkkk maşallahhhnerdeyse 35 haftalıksınız az kaldı yaaaa hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallahh
amin canım darısı sizlerin başına
ipek senin ismin neydi ipek mi? bide hemşomun ismiii neydi? :97::97:

evet ismim ipek

günaydın kızlarrrrrrr............

KAMERCİM canım bütün iyilk melekleri seni bulmuş galiba kız vardır bundada bi hayır......

İPEĞİM nasılsın canım ÖMER PAŞAMIZ nasıllar senin doğumun kısmetse ne zamana geliyo canım takvimine göre az kalmış.... ..........

TOSTİCİM sen nasılsın canım uzun zamandır seni göremiyorum buralarda.... tam gaz spora devam mı diyosun canım......

NURCAN nerelerdesin bacım özledim seni yaaaaaaaa ..... :84::84::84::84::84:

az kaldı leydim ama doktor daha tarih vermedi muhtemel doğum tarhi 20 haziran sen nasılsın
sende ağıraşmaya başlamışsındır

çok şükür leydim spora bir gidiyorum bir gitmiyorum pek keyfim yok bu aralar canım sıkılıyor bişey yapmak istemiyorum :96:

15 gündür doktora gitmedim meleğimi özledim bugün gitsemmi acaba hem vitaminim bitti onu yazdırırdım doktora karasızım.... :26:

kızlarr bahçeci kliniği tüp bebek tedavisi için bazı özel sigortalarla ve banka çalışanları için anlaşmalıyımış biliyomuydunuz

az kaldı leydim ama doktor daha tarih vermedi muhtemel doğum tarhi 20 haziran sen nasılsın
sende ağıraşmaya başlamışsındır

maşallahhhhh canım az kaldı meleğine kavuşmana evet canım ağırlaşmaya başldım ıkıl ıkıl ediyorum tabiri caizse çok şükür halimden de çok memnunum darısı burdaki bütün arkadaşlarımızın başına.... canım odayı bitirdin mi ben daha hiç bir hazırlık yapmadım eltilerşmle konuşuyoruz çantayı hazırlamak lazım diye ama bi trlü kısmet olmadı.. eşim arabayla doktr harici çıkmama kızıyor bende başkaları alsın istemiyom kendim seçip beğenmek istişyorum bakalım ne olcek... eşiömde tutturdu oda yaptıralım diye ben sadece beşik istiyorum 1 yada 2 yaşına gelince oda alırız diyorum kuzumdan ayrı yatmak istemiyorum...

çok şükür leydim spora bir gidiyorum bir gitmiyorum pek keyfim yok bu aralar canım sıkılıyor bişey yapmak istemiyorum :96:

normaldir canım yeni düşük yaptın ya benimde öle olmuştu hiç bişeyden zevk almıyodum ilk düşüğümde.... ALLAH ım kimseye yaşatmasın.....

bende hiç şikayet etmedim sıkıntılarımdan çok güzel geçti inşallah herkes bu mutluluğu yaşasın ...bizim odamız hazır canım eşyalarınıda yıkayıp ütüleyip yerleştirdim sadece tül halı yatak ve avize kaldı onlarıda zaten foruma gidince yarım saatte alırım haftaya da temizlikçiyi çağırmayı düşünüyorum evide temizletince btün işler bitmiş oluyo ...bencede en iyisi eşinle çıkıp kendi beğendiğin gibi alman oda konusu tamamen size kalmış canım ben eğer uysal bir bebek olursa yanıma alıştırmak istemiyorum tabi bu tamamen bebeğe bağlı bunu biraz onlar belirliyo birde aileden gördüğüm kadarıyla oda eşyaları içinde gerekli oluyo kıyafetleri oyuncakları hikaye kitapları bir sürü şey oluyo odası olunca odası hepsini topluyo

İPEĞİM canım kontrolerine devam ediyosun değilmi canım.... suyla ilgili problemler vardı ne oldu canım ...maşallah senin hamişliğin çok güzel geçiyodu bir problemin yoktu inş. sonuna kadar öle devam eder..... bide doğumu normal mi yapıcaksın yoksasezeryanmı... benim doğum kısmetse 10 temmuzdan sonra ama doktor sezeryanla hazişran sonu alırız diyo...... riske atamayız çocuğu diyor.. ama be normal doğum olmasını istiyorum ama büyük bir ihtimal sezeryan olcak gibi hayırlısı olsun meleğim iyi olsunda .......

bilmiyorum canım ilk defa senden duydum... güzelmiş en azından insanların cabinden daha az para çıkar.....

evet yaaa benim şimdiye kadar görüşmeye gittiğim tüm hastanelerde tüp bebek için özel sigortalarla anlaşmamız yok dedi hep cepten verdikk bu çok iyi olmuşş istanbulda oturanlar varsa benim gibi bi görüşmeye gidebilirler gerçi benim özel sigortam bahçeçi de geçmiyomuş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…