günaydın canım hakkettende ööyle sormaaa yaagünaydın kızlarrrrrrr............
KAMERCİM canım bütün iyilk melekleri seni bulmuş galiba kız vardır bundada bi hayır......
İPEĞİM nasılsın canım ÖMER PAŞAMIZ nasıllarsenin doğumun kısmetse ne zamana geliyo canım takvimine göre az kalmış.... ..........
TOSTİCİM sen nasılsın canım uzun zamandır seni göremiyorum buralarda....tam gaz spora devam mı diyosun canım......
NURCAN nerelerdesin bacım özledim seni yaaaaaaaa ..... :84::84::84::84::84:
ipekkim yorma kendini ama bu günlerde sık gelmeye çalış bebiş olunca heç gelemiceksinkimsenin sesi çıkmıyo ben gidyorum boşuna belimi ağrıtmıyım
maşallahhhhh canım az kaldı meleğine kavuşmanaevet canım ağırlaşmaya başldım ıkıl ıkıl ediyorum tabiri caizse çok şükür halimden de çok memnunum darısı burdaki bütün arkadaşlarımızın başına.... canım odayı bitirdin mi ben daha hiç bir hazırlık yapmadım eltilerşmle konuşuyoruz çantayı hazırlamak lazım diye ama bi trlü kısmet olmadı.. eşim arabayla doktr harici çıkmama kızıyor bende başkaları alsın istemiyom kendim seçip beğenmek istişyorum bakalım ne olcek... eşiömde tutturdu oda yaptıralım diye ben sadece beşik istiyorum 1 yada 2 yaşına gelince oda alırız diyorum kuzumdan ayrı yatmak istemiyorum...
günaydın hanımlarr
günaydın hanımlarr
bende hiç şikayet etmedim sıkıntılarımdan çok güzel geçti inşallah herkes bu mutluluğu yaşasın ...bizim odamız hazır canım eşyalarınıda yıkayıp ütüleyip yerleştirdim sadece tül halı yatak ve avize kaldı onlarıda zaten foruma gidince yarım saatte alırım haftaya da temizlikçiyi çağırmayı düşünüyorum evide temizletince btün işler bitmiş oluyo ...bencede en iyisi eşinle çıkıp kendi beğendiğin gibi alman oda konusu tamamen size kalmış canım ben eğer uysal bir bebek olursa yanıma alıştırmak istemiyorum tabi bu tamamen bebeğe bağlı bunu biraz onlar belirliyo birde aileden gördüğüm kadarıyla oda eşyaları içinde gerekli oluyo kıyafetleri oyuncakları hikaye kitapları bir sürü şey oluyo odası olunca odası hepsini topluyo
İPEĞİM canım kontrolerine devam ediyosun değilmi canım.... suyla ilgili problemler vardı ne oldu canım ...maşallah senin hamişliğin çok güzel geçiyodu bir problemin yoktu inş. sonuna kadar öle devam eder..... bide doğumu normal mi yapıcaksın yoksasezeryanmı... benim doğum kısmetse 10 temmuzdan sonra ama doktor sezeryanla hazişran sonu alırız diyo...... riske atamayız çocuğu diyor.. ama be normal doğum olmasını istiyorum ama büyük bir ihtimal sezeryan olcak gibi hayırlısı olsun meleğim iyi olsunda .......
ben kahvaltı yapıcam kızlar sonra alışverişe gidicem yarın ben de dua var son duamız bu artık hepinize iyi günler
güle güle canım:80:
her hafta kontrol ediyo doktorumuz dün daha iyi amaher hafta gelmeye devam dedi benim doktorum şartlar uygun olursa istersen normal deneriz demişti ama oğlum dönmedi daha kafası göğsümde eğer dönmezse 3 hafta sonra falan alırız dedi
kızlar bana fikir verirmisiniz şimdi ben bu ay kök kullandımya gerçi 10 gün kullandım yeterli olurmu bilmiyorum :26::26::26:arkasından da birsürü antibiyotik felan kullandım ilaçların daha dün bittiyani akıntım felanda kalmadı ama sanırım bu akıntıları kök yatı :26:
şimdi diyorum ki bugün folik asit alsam ateş ölçme ye başladım bugünden itibrende adetim bugün bitti sizce nasıl olurrr?
folik asitin faydası olurmu bu ay için sizce deneyim dedim bir,çalışmalarda çok sık olur heral geçen ayın acısı çıkacak benden ben biliyorummm
günaydın ...paspas çok güzel olmuş eline sağlıkgünaydın hanımlarr
canım maşallahhhhhhRABBİM isteyen herkeze bu mutluluğu tattırsın........ güle güle kullanmak nasip etsin inş.... senin hazırlıklar bitmiş ne güzel inş. hayırlısıyla benimde biter.... odayı çok seviyorum ama kızımdan da atrı kalmak istemiyorum o yüzden tamaiyle benim fikrim .. eşim oda konusunda ısrarlı kırmak istemiyorum ama bakalım zaman neyi gösterecek.. geçenlerde çileğin kataloğunda beşik beğendim onu almayı düşünüyorum ayyy heyecan bastı beni.....
kızlar bana fikir verirmisiniz şimdi ben bu ay kök kullandımya gerçi 10 gün kullandım yeterli olurmu bilmiyorum :26::26::26:arkasından da birsürü antibiyotik felan kullandım ilaçların daha dün bittiyani akıntım felanda kalmadı ama sanırım bu akıntıları kök yatı :26:
şimdi diyorum ki bugün folik asit alsam ateş ölçme ye başladım bugünden itibrende adetim bugün bitti sizce nasıl olurrr?
folik asitin faydası olurmu bu ay için sizce deneyim dedim bir,çalışmalarda çok sık olur heral geçen ayın acısı çıkacak benden ben biliyorummm
GÜLE GÜLE BEBEK........ :80::80::80::80::80::80:
canım iltihabın kurmuş hayırlısıyla denemekte fayda var zaten folik asiti hamile kalmayı düşünmeye başladığını xaman kullanmaya başlayın diyor doktorlar.... kullanabilirsin..... canım kusura bakma sizin probleminiz neydi...
çok şükür iyi olmasına ok sevidm... canım daha 3 hafta varmış döner inş.. dönmessede önemli değil sezeryanla alırlar zaten ... 3 haftamı bişi kalmamış canım ya ay çok heyecanlandım daha dün amilelik haberini almıştık çok şükür şimdide doğum için gün sayıyoruz....... zaman basılda hızlı geçiyo......
folik asit hamile kalmayı kolaştrıymu bilmiyorum ama hamilelik öncesi kulllanman çok iyi olur ilk üç ay bebeğin gelişimi için önemli olduğunu biliyorum
günaydın ...paspas çok güzel olmuş eline sağlık
amin inşallah ...kendi odana sepet alıp bebek için ayrıca oda alabilirsin evin müsaitse hem eşinin hem senin isteğin olmuş olur birde kraftın mama sandalyeli beşikleri var müzkli sallanıyo doğumdan 3 yaşa kadar kullanılıyo ben onlardan aldım ilk doğduğunda gün içinde yatırmak ve gerekirse yanıma almak için sonrada sandalye olark kullanmak için bir bak istersen mama sandalyeli beşik olarak geçiyo e bebekten aldım işine yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?