Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canım hakkettende ööyle sormaaa yaa
kimsenin sesi çıkmıyo ben gidyorum boşuna belimi ağrıtmıyım
ipekkim yorma kendini ama bu günlerde sık gelmeye çalış bebiş olunca heç gelemiceksin

oyyyyy ayyrı yatma nasılsa yatacaksın sonradan mis mis kokuyor odalar yaa
geçengün kardeşim annemlerde kaldı bikaçgün gittiler hala ev kokuyodu mis mis bikaçgün koktu

canım maşallahhhhhh RABBİM isteyen herkeze bu mutluluğu tattırsın........ güle güle kullanmak nasip etsin inş.... senin hazırlıklar bitmiş ne güzel inş. hayırlısıyla benimde biter.... odayı çok seviyorum ama kızımdan da atrı kalmak istemiyorum o yüzden tamaiyle benim fikrim .. eşim oda konusunda ısrarlı kırmak istemiyorum ama bakalım zaman neyi gösterecek.. geçenlerde çileğin kataloğunda beşik beğendim onu almayı düşünüyorum ayyy heyecan bastı beni.....

ben kahvaltı yapıcam kızlar sonra alışverişe gidicem yarın ben de dua var son duamız bu artık hepinize iyi günler

her hafta kontrol ediyo doktorumuz dün daha iyi amaher hafta gelmeye devam dedi benim doktorum şartlar uygun olursa istersen normal deneriz demişti ama oğlum dönmedi daha kafası göğsümde eğer dönmezse 3 hafta sonra falan alırız dedi

ayyy ne güzell yaa bebişler sırayla geliyolar maaşallah bakalım sırada kim var kızlarr

kızlar bana fikir verirmisiniz şimdi ben bu ay kök kullandımya gerçi 10 gün kullandım yeterli olurmu bilmiyorum :26::26::26:arkasından da birsürü antibiyotik felan kullandım ilaçların daha dün bittiyani akıntım felanda kalmadı ama sanırım bu akıntıları kök yatı :26:
şimdi diyorum ki bugün folik asit alsam ateş ölçme ye başladım bugünden itibrende adetim bugün bitti sizce nasıl olurrr?
folik asitin faydası olurmu bu ay için sizce deneyim dedim bir,çalışmalarda çok sık olur heral geçen ayın acısı çıkacak benden ben biliyorummm

çok şükür iyi olmasına ok sevidm... canım daha 3 hafta varmış döner inş.. dönmessede önemli değil sezeryanla alırlar zaten ... 3 haftamı bişi kalmamış canım ya ay çok heyecanlandım daha dün amilelik haberini almıştık çok şükür şimdide doğum için gün sayıyoruz....... zaman basılda hızlı geçiyo......

GÜLE GÜLE BEBEK........ :80::80::80::80::80::80:

canım iltihabın kurmuş hayırlısıyla denemekte fayda var zaten folik asiti hamile kalmayı düşünmeye başladığını xaman kullanmaya başlayın diyor doktorlar.... kullanabilirsin..... canım kusura bakma sizin probleminiz neydi...

günaydın hanımlarr
günaydın ...paspas çok güzel olmuş eline sağlık

amin inşallah ...kendi odana sepet alıp bebek için ayrıca oda alabilirsin evin müsaitse hem eşinin hem senin isteğin olmuş olur birde kraftın mama sandalyeli beşikleri var müzkli sallanıyo doğumdan 3 yaşa kadar kullanılıyo ben onlardan aldım ilk doğduğunda gün içinde yatırmak ve gerekirse yanıma almak için sonrada sandalye olark kullanmak için bir bak istersen mama sandalyeli beşik olarak geçiyo e bebekten aldım işine yarayabilir

folik asit hamile kalmayı kolaştrıymu bilmiyorum ama hamilelik öncesi kulllanman çok iyi olur ilk üç ay bebeğin gelişimi için önemli olduğunu biliyorum

bizim sebepsizzzzzzz

benim doğum konusunda tercihim hiç olmadı eşim hep doktor ne derse o şekilde doğum olur uzman olan o biz bilemeyiz dedi bende hiç bi şeye kendimi şartlıyamadm onun için kafama takmıyorum dönmesini istemiyosa dönmesin beyimiz keyfi yerinde olsun yeterki

folik asit hamile kalmayı kolaştrıymu bilmiyorum ama hamilelik öncesi kulllanman çok iyi olur ilk üç ay bebeğin gelişimi için önemli olduğunu biliyorum

bende bilmiyorum ipek:26: işte düzensiz besleniyorum falan ya vücut dengem düzelsin biraz diye düşndüm
o amaçla yanii

alışverişe çıktığımız zaman hepsine bakarım canım inş. çıkabilirsem tabi..... beni doktor harici araya bindirmedikleri için.... :97::97::97::97: sadece kıyafet almak için özel çıktım öncesi ve sonrası doktor harici çıkmadım.... kaderim bölemiş napalım..... eşim az daha sabret kızımız olunca acısını çıkartıcaz diyor amaaa bide bana sor... :97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…